معرفی و دانلود کتاب چگونه به نوجوانمان گوش کنیم، چگونه با او صحبت کنیم + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب چگونه به نوجوانمان گوش کنیم، چگونه با او صحبت کنیم

کتاب چگونه به نوجوانمان گوش کنیم، چگونه با او صحبت کنیم

۱.۳(از ۴ امتیاز)

معرفی کتاب چگونه به نوجوانمان گوش کنیم، چگونه با او صحبت کنیم

«چگونه به نوجوانمان گوش کنیم، چگونه با او صحبت کنیم» اثری از آدل فابر با همکاری الین مازلیش و ترجمه فاطمه سادات موسوی (-۱۳۶۴)، کتابی است که شیوه ارتباط مؤثر و سازنده با نوجوانان را به والدین می‌آموزد. در مقدمه کتاب از زبان نویسندگان می‌خوانیم: این کتاب بر مبنای کارگاه‌های آموزشی بسیاری که در سراسر کشور برگزار کرده‌ایم (این کارگاه‌ها، گاه مخصوص والدین، گاه مخصوص نوجوانان و گاهی اوقات با مشارکت هر دو گروه برگزار می‌شد) نوشته شده است. به منظور ساده‌گویی هر چه بیشتر داستان‌ها، سعی کرده‌ایم گروه‌های زیادی که در کارگاه‌ها شرکت داشته‌اند را در قالب یک گروه ذکر کنیم و با وجود اینکه هردوی ما رهبر و سرپرست این گروه‌ها بودیم اما سراسر کتاب تنها با یک راوی حکایت می‌شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چگونه به نوجوانمان گوش کنیم، چگونه با او صحبت کنیم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتابچگونه به نوجوانمان گوش کنیم، چگونه با او صحبت کنیم
عنوان در زبان مبدأ‌‫How to talk so teens will listen & listen so teens will talk
موضوعروان‌شناسی کودک و نوجوان
نویسندهآدل فابر، الین مازلیش
مترجمفاطمه سادات موسوی
انتشاراتانتشارات ما و شما
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۲/۰۱/۲۰
فرمت کتابEPUB
شابک-۹۷۸-۹۶۴-۸۸۷۵-۷۹-۹‬

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
تربیت بچه‌ها، تربیت خود ماستتصویر جلد کتاب تربیت بچه‌ها، تربیت خود ماست
نائومی آلدورت
مادر و پسر راهکارهای ساده برای تربیت پسرانتصویر جلد کتاب مادر و پسر راهکارهای ساده برای تربیت پسران
هری اچ هریسون
کمک به کودک برای یادگیری علم و دانشتصویر جلد کتاب کمک به کودک برای یادگیری علم و دانش
کریستن. جی. آمانسون
بازبینی روابط همسران؛ نقاط قوت رابطه خود را بیابیدتصویر جلد کتاب بازبینی روابط همسران؛ نقاط قوت رابطه خود را بیابید
اچ. ال. اولسون
معجزه گفت‌وگو: راز دستیابی به زندگی مشترک عاشقانه و مستحکمتصویر جلد کتاب معجزه گفت‌وگو: راز دستیابی به زندگی مشترک عاشقانه و مستحکم
سوزان هِیت‌لر
انواع مادران (جلد ۲)تصویر جلد کتاب انواع مادران (جلد ۲)
جانت . پی پنلی
پژوهش کیفی از نظریه تا عملتصویر جلد کتاب پژوهش کیفی از نظریه تا عمل
خدیجه ابوالمعالی
کلیدهای برخورد با ترس در نوجوانانتصویر جلد کتاب کلیدهای برخورد با ترس در نوجوانان
هانس مورشیتسکی
زندگی مشترک بدون فریاد: حفظ آرامش، رشد کردن و صمیمی‌تر شدنتصویر جلد کتاب زندگی مشترک بدون فریاد: حفظ آرامش، رشد کردن و صمیمی‌تر شدن
هال ادوارد رانکل
فرصتی برای پرسشگرانه زیستنتصویر جلد کتاب فرصتی برای پرسشگرانه زیستن
سیامک زندرضوی
۱۵۰ بازی و فعالیت عددی برای تقویت ذهنتصویر جلد کتاب ۱۵۰ بازی و فعالیت عددی برای تقویت ذهن
جین کمپ
شیوه‌های تربیتی قاطعانه،‌ منطقی و متداومتصویر جلد کتاب شیوه‌های تربیتی قاطعانه،‌ منطقی و متداوم
سوزان ابراین
کلیدهای پرورش مهارت دوست‌یابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه‌ حل‌های آن)تصویر جلد کتاب کلیدهای پرورش مهارت دوست‌یابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه‌ حل‌های آن)
میشل بربا
بازی، بازوی تربیتتصویر جلد کتاب بازی، بازوی تربیت
محسن عباسی ولدی
والدین قطعاً تأثیرگذارندتصویر جلد کتاب والدین قطعاً تأثیرگذارند
میشل بربا
چگونه به کودکمان گوش کنیم، چگونه با او صحبت کنیمتصویر جلد کتاب چگونه به کودکمان گوش کنیم، چگونه با او صحبت کنیم
آدل فابر