معرفی و دانلود کتاب ی‍ادگ‍اران‌: ک‍ت‍اب‌ ک‍اوه‌ + خلاصه رایگان

کتاب ی‍ادگ‍اران‌: ک‍ت‍اب‌ ک‍اوه‌

۵.۰(از ۴ امتیاز)
کوروش علیانی

معرفی کتاب ی‍ادگ‍اران‌: ک‍ت‍اب‌ ک‍اوه‌

محمود کاوه مرد بزرگی بود، نظامی بزرگی هم بود، با سن کمش کارهای بزرگی کرد. اما آن‌چه در این کتاب آمده شرح بزرگی او نیست. شرح بزرگی او داستانی است به بلندای یک عمر و این تنها صد تصویر از این عمر است. تصویرهایی که بنا دارند خواننده‌شان را با محمود کاوه کمی و تنها کمی آشناتر کنند. تنها آن‌قدر که با شنیدن نام محمود کاوه به یاد کاوه آهن‌گر نیفتد.

اگر هم‌رزمی از هم‌رزمان او، یا کسی از کسانش در این چند ورق محمودی می‌یابد که با محمودی که می‌شناخت فرق دارد، باید گفت حق با او است. آن مردی که با نام محمود کاوه زندگی کرده است با این تصاویر روی کاغذ فرق‌های زیادی دارد. فرق‌هایی که هر کسی با آلبوم عکس‌هایش دارد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ی‍ادگ‍اران‌: ک‍ت‍اب‌ ک‍اوه‌ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ی‍ادگ‍اران‌: ک‍ت‍اب‌ ک‍اوه‌
قیمت کتاب:۳۵۰۰۰ تومان
برچسب:جنگ تحمیلی، مجموعه کتاب باز

بهنام فیروزی مقام
۱۳۹۹/۰۱/۱۴

بعضی از شخصیت ها تنها خاطراتشون به آدم انگیزه میده چه بزسه به خودشون. دقت کنید انگیزه میده برای کار نه مثل افراد دیگر(هر چند محترم) افزایش روحیه و عشق و ... . هر کس این کتاب را بخواند حتما...بیشتر