کتاب آموزش کاربردی بهینه ‎سازی vSphere VMware افشار خسروی + دانلود نمونه رایگان

کتاب آموزش کاربردی بهینه ‎سازی vSphere VMware

نویسنده:افشار خسروی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب آموزش کاربردی بهینه ‎سازی vSphere VMware

کتاب الکترونیکی «آموزش کاربردی بهینه‌سازی ۷۵۵۳۶۲۶» نوشتهٔ افشار خسروی و با ویراستاری علی‌رضا بخشی ره‌خلیل، توسط انتشارات نوآوران دانش رویانا منتشر شده است. این کتاب به آموزش عملی و گام‌به‌گام مفاهیم و تکنیک‌های بهینه‌سازی و مدیریت سیستم‌های مجازی‌سازی سرور می‌پردازد و برای علاقه‌مندان و متخصصان حوزه فناوری اطلاعات و شبکه‌های کامپیوتری تدوین شده است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آموزش کاربردی بهینه ‎سازی vSphere VMware

این کتاب به یکی از مهم‌ترین موضوعات فناوری اطلاعات یعنی مجازی‌سازی سرورها و بهینه‌سازی آن‌ها می‌پردازد. تمرکز اصلی بر آموزش عملی و کاربردی ابزارها و روش‌های مدیریت و بهینه‌سازی ماشین‌های مجازی است که در زیرساخت‌های سازمانی و مراکز داده کاربرد دارند. نویسنده با تکیه بر تجربه‌های فنی و آموزش‌های لابراتواری، تلاش کرده است تا مفاهیم پیچیده مجازی‌سازی را به زبان قابل‌درک برای کاربران علاقه‌مند و فعالان حوزه IT ارائه دهد. کتاب در سال ۱۴۰۲ منتشر شده و به‌روزترین مباحث و نرم‌افزارهای مرتبط با مجازی‌سازی سرور را پوشش می‌دهد. در کنار آموزش‌های فنی، مثال‌ها و تمرین‌های عملی نیز برای تثبیت یادگیری در نظر گرفته شده است. این اثر برای کسانی که می‌خواهند دانش خود را در زمینه مدیریت و بهینه‌سازی سیستم‌های مجازی‌سازی افزایش دهند، منبعی قابل‌استفاده به شمار می‌رود.

خلاصه کتاب آموزش کاربردی بهینه ‎سازی vSphere VMware

این کتاب با معرفی مفاهیم پایه مجازی‌سازی آغاز می‌شود و به تدریج وارد مباحث تخصصی‌تر مانند تبدیل ماشین فیزیکی به ماشین مجازی، مدیریت و ارتقای ماشین‌های مجازی، کنترل دسترسی، سوئیچ‌های توزیع‌شده و بهینه‌سازی پورت‌ها می‌شود. نویسنده در هر فصل، مراحل عملی انجام عملیات مختلف را با جزئیات شرح می‌دهد؛ برای مثال، نحوه تبدیل یک سرور فیزیکی به ماشین مجازی، تنظیمات دیسک و شبکه، و نکات مهم در فرآیند مهاجرت سرورها. همچنین به موضوعاتی مانند اسنپ‌شات‌گیری، بکاپ، و بازگردانی اطلاعات پرداخته شده و چالش‌های رایج در مدیریت ماشین‌های مجازی مورد بررسی قرار گرفته است. بخش‌هایی از کتاب به آموزش ابزارهای خاص و تنظیمات پیشرفته اختصاص یافته و در پایان هر فصل، آزمون‌های تستی و تشریحی برای ارزیابی یادگیری ارائه شده است. پیام اصلی کتاب، افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و ارتقای امنیت و پایداری زیرساخت‌های مجازی‌سازی از طریق به‌کارگیری روش‌های بهینه‌سازی است.

چرا باید کتاب آموزش کاربردی بهینه ‎سازی vSphere VMware را خواند؟

این کتاب با تمرکز بر آموزش عملی و مثال‌های کاربردی، به خواننده کمک می‌کند تا مهارت‌های لازم برای مدیریت و بهینه‌سازی سیستم‌های مجازی‌سازی را به‌دست آورد. مطالب کتاب بر اساس تجربیات واقعی و نیازهای روزمره متخصصان IT تدوین شده و علاوه بر آموزش مفاهیم، راهنمایی‌های دقیقی برای حل مشکلات رایج و ارتقای عملکرد سرورها ارائه می‌دهد. همچنین، وجود تمرین‌ها و آزمون‌ها در پایان هر فصل، امکان سنجش و تثبیت یادگیری را فراهم می‌کند.

خواندن کتاب آموزش کاربردی بهینه ‎سازی vSphere VMware را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای دانشجویان و متخصصان فناوری اطلاعات، مدیران شبکه، کارشناسان مراکز داده و افرادی که با زیرساخت‌های مجازی‌سازی سرور سروکار دارند مناسب است. همچنین برای کسانی که قصد دارند مهارت‌های عملی خود را در زمینه بهینه‌سازی و مدیریت ماشین‌های مجازی ارتقا دهند، مفید خواهد بود.

فهرست کتاب آموزش کاربردی بهینه ‎سازی vSphere VMware

- مقدمه: معرفی کلی مجازی‌سازی و اهمیت آن در زیرساخت‌های IT. - فصل اول: تبدیل ماشین فیزیکی به ماشین مجازی؛ آموزش مراحل عملی تبدیل و نکات کلیدی در مهاجرت سرورها. - فصل دوم: مدیریت ماشین مجازی؛ ارتقای سخت‌افزار، اسنپ‌شات‌گیری و راهکارهای افزایش سرعت راه‌اندازی. - فصل سوم: کنترل دسترسی؛ تنظیم سطوح دسترسی و امنیت ماشین‌های مجازی. - فصل چهارم: سوئیچ توزیع‌شده و قابلیت‌های آن؛ بررسی ساختار شبکه مجازی و مدیریت ترافیک. - فصل پنجم: بهینه‌سازی پورت؛ روش‌های بهبود عملکرد پورت‌های شبکه در محیط مجازی. - فصل ششم: تنظیمات فضای ذخیره‌سازی؛ مدیریت دیسک‌ها و بهینه‌سازی مصرف منابع ذخیره‌سازی. - فصل هفتم: آشنایی با ابزارهای تخصصی مجازی‌سازی و کاربرد آن‌ها. - فصل هشتم: مدیریت منابع؛ راهکارهای تخصیص و بهینه‌سازی منابع سخت‌افزاری. - فصل نهم: تنظیمات پیشرفته؛ بررسی تنظیمات تخصصی برای افزایش کارایی و امنیت. - فصل دهم: مانیتورینگ منابع؛ آموزش ابزارهای پایش و تحلیل عملکرد سیستم‌های مجازی. - فصل یازدهم: جمع‌بندی و آزمون‌های نهایی برای ارزیابی یادگیری. در پایان هر فصل، آزمون‌های تستی و تشریحی برای تمرین و تثبیت مطالب ارائه شده است.

بخشی از کتاب آموزش کاربردی بهینه ‎سازی vSphere VMware

«مجازی‌سازی به فناوری‌ای اطلاق می‌شود که برای ایجاد لایه‌ای مابین سخت‌افزار سیستم‌های کامپیوتری و نرم‌افزاری که روی آن اجرا می‌شود، طراحی شده است. راهکار مجازی‌سازی دو دستاورد مهم داشته است: اول این‌که به ما این توانایی را می‌دهد که گروهی از سرورها را به‌عنوان مخزن یکتای منابع محاسباتی به سیستم‌عامل‌ها بشناسانیم، دوم این‌که این راهکار به ما اجازه‌ی راه‌اندازی چندین سیستم‌عامل بر روی یک سرور فیزیکی را به‌طور هم‌زمان می‌دهد. این فناوری نرم‌افزاری موجبات دگرگونی در چشم‌انداز فناوری اطلاعات و همچنین تغییرات اساسی در زیرساخت سازمان را فراهم می‌کند. از دیگر مزایای مجازی‌سازی می‌توان به کاهش مصرف انرژی و سهولت در مدیریت سرور اشاره کرد. همچنین مزیت کلیدی دیگر این فناوری، انعطاف‌پذیری آن می‌باشد؛ زیرا در محیط مجازی انتقال، آرشیو، بهینه‌سازی اجزا و... بسیار انعطاف‌پذیر می‌باشد. علاوه بر مسئله صرفه‌جویی اقتصادی، مجازی‌سازی می‌تواند چابکی کسب‌وکار یک سازمان را به‌طور قابل‌ملاحظه ارتقا دهد. مجازی‌سازی انواع مختلفی دارد که تمرکز ما در این کتاب بر روی مجازی‌سازی سرور می‌باشد.»