تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب احساس دلنشین
معرفی کتاب احساس دلنشین
کتاب الکترونیکی «احساس دلنشین (تن ۳: دلنشین شالی)» سرودهٔ علیرضا هاشمی نیا (دلنشین شالی) و منتشرشده توسط انتشارات نظری، مجموعهای از غزلیات و تکبیتیهای عاشقانه و احساسی است که در قالبی کوتاه و موجز، عواطف و دغدغههای شاعر را به تصویر میکشد. این اثر در دستهبندی شعر معاصر فارسی قرار میگیرد و با محوریت عشق، حسرت، دوری و امید، تجربههای زیستهٔ شاعر را بازتاب میدهد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب احساس دلنشین
«احساس دلنشین» مجموعهای از سرودههای کوتاه و غزلهای عاشقانه است که فضای عاطفی و احساسی قرن ۱۴ را بازتاب میدهد. شاعر با تخلص «دلنشین شالی» در این دفتر، به بیان تجربههای شخصی و دغدغههای عاشقانه خود میپردازد. این کتاب در سال ۱۴۰۴ منتشر شده و در قالبی مختصر، اما با تنوع موضوعی، به احساسات انسانی چون عشق، حسرت، دوری، امید و انتظار میپردازد. اشعار کتاب، گاه در قالب غزل و گاه به صورت تکبیتی، روایتگر لحظات ناب و گاه تلخ زندگی شاعر هستند. این دفتر بخشی از آثار متعدد شاعر است که در کنار دیگر مجموعههایش، تصویری از سیر عاطفی و ذهنی او ارائه میدهد. فضای کتاب، بیشتر حول محور روابط انسانی، دلبستگیها و جداییها میچرخد و با زبانی صمیمی و بیپیرایه، احساسات شاعر را به مخاطب منتقل میکند.
چرا باید کتاب احساس دلنشین را خواند؟
این مجموعه برای کسانی که به شعر معاصر فارسی و بیان احساسات عاشقانه علاقه دارند، فرصتی فراهم میکند تا با دنیای درونی شاعر آشنا شوند. اشعار کتاب، لحظات ناب عاشقی، حسرت و امید را در قالبی کوتاه و قابل لمس بیان میکنند و میتوانند برای مخاطبانی که به دنبال همذاتپنداری با تجربههای عاطفی هستند، جذاب باشد. همچنین، تنوع قالبها و مضامین، امکان ارتباط با طیف گستردهای از احساسات انسانی را فراهم میآورد.
خواندن کتاب احساس دلنشین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، دوستداران غزل و تکبیتیهای عاشقانه و کسانی که با موضوعاتی مانند عشق، جدایی، حسرت و امید درگیر هستند، میتوانند از مطالعه این کتاب لذت ببرند. این اثر برای کسانی که به دنبال بیان ساده و صریح احساسات انسانی هستند نیز مناسب است.
فهرست کتاب احساس دلنشین
- غزلیات: این بخش شامل غزلهایی با موضوعات عشق، حسرت، دوری، امید و انتظار است که هرکدام به تجربهای خاص از زندگی شاعر میپردازند. - تکبیتیها: مجموعهای از تکبیتیهای کوتاه و موجز که احساسات لحظهای و اندیشههای شاعر را بیان میکنند. هر بخش با محوریت یک حس یا تجربه عاطفی، سیر ذهنی شاعر را دنبال میکند و مخاطب را با فراز و نشیبهای احساسی او همراه میسازد.
بخشی از کتاب احساس دلنشین
«مه جاودانی خوش قدر مرا روزی بدانی که در آخر بدهکارم نمانی چه اشعاری برای تو سرودم به امیدی که یک روزی بخوانی چه زِبا عاش قت بودم همه عمر که شد عشقی قشنگ و جاودانی فقط یاد تو می کردم شب و روز به شوق و شور ناب و آنچنانی جوانی را به پایت ریختم وای که دیگر نیست جانم را توانی همیشه عشق زیبای تو جانا به این دل داشتم در هر مکانی به هر شهری که رفتم ای عزیزم فقط می خواستم از تو نشانی چرا روی تو را هرگز ندیدم تو که ای نازنین من عیانی چو مرغ عشق عمری پر زدم من به عشق چون تویی در بوستانی اگر چه پیر گشتم ای نگارا ولی دادم به تو شور جوانی هنوز ای بار ناز و دلنشینم تو تنها دلبَرم در این جهانی»