کتاب نمی توانم باور کنم که او دیگر نیست کارن براف + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب نمی توانم باور کنم که او دیگر نیست

کتاب نمی توانم باور کنم که او دیگر نیست

معرفی کتاب نمی توانم باور کنم که او دیگر نیست

کتاب نمی توانم باور کنم که او دیگر نیست (I Can't Believe They're Gone)، نوشته کارن براف و ترجمه نرگس خزایی، توسط نشر وانیار منتشر شده است. این کتاب در دسته‌ی ادبیات داستانی کودکان قرار می‌گیرد و به موضوعات فقدان، سوگ و کنارآمدن با اندوه ازدست‌‌دادن عزیزان می‌پردازد. داستان با زبانی ساده، احساسات مختلف اعضای خانواده‌ی موش‌ها را پس از از‌دست‌دادن یکی از عزیزانشان ترسیم می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نمی توانم باور کنم که او دیگر نیست

کتاب نمی‌توانم باور کنم که او دیگر نیست (کتاب تسلی‌بخش، امیددهنده و یاری‌گر برای کودکانی که با غم از‌ دست‌ دادن مواجه هستند) اثری است که به موضوع سوگ و اندوه کودکان می‌پردازد و تلاش می‌کند تجربه‌ی ازدست‌دادن عزیزان را از زاویه‌ی دید اعضای خانواده‌ی موش‌ها روایت کند. نویسنده، کارن براف، خود تجربه‌ی فقدان را داشته و این کتاب را با هدف آموزش کنارآمدن با غم نوشته است. داستان حاضر احساسات مختلفی مانند غم، سردرگمی، خشم، احساس گناه و کرختی را ترسیم کرده و نشان داده است که هرکسی به شیوه‌ی خاص خود با اندوهش روبه‌رو می‌شود. این اثر به کودکان و خانواده‌ها کمک می‌کند تا درباره‌ی موضوع سوگ با یکدیگر صحبت کنند و راهکارهایی را برای یادآوری و زنده نگه‌داشتن خاطرات عزیزان پیدا کنند.

خلاصه داستان نمی توانم باور کنم که او دیگر نیست

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با شوک و ناباوری اعضای خانواده‌ی موش‌ها آغاز می‌شود. همه در بهت و اندوه به‌سر می‌برند و هرکدام واکنش متفاوتی به فقدان نشان می‌دهند. مادر موش‌ها با حیرت و غم به خانه بازمی‌گردد، پدر موش‌ها احساس افسردگی و بی‌حالی دارد و موش کوچک‌تر احساساتش را با عروسک خود در میان می‌گذارد. هریک از اعضای خانواده برای درک و بیان احساساتشان به‌سراغ خرس دانا می‌روند و از او درباره‌ی غم، اندوه، احساس گناه و کرختی می‌پرسند. خرس به آن‌ها یادآوری می‌کند که احساسات نه خوب هستند و نه بد، فقط وجود دارند و باید پذیرفته شوند.

خانواده‌ی موش‌ها با انجام فعالیت‌هایی مانند نقاشی، نوشتن شعر و یادآوری خاطرات تلاش می‌کنند با اندوه خود کنار بیایند و یاد عزیز ازدست‌رفته را زنده نگه دارند. در پایان، اعضای خانواده دور هم جمع می‌شوند و هرکدام به شیوه‌ی خود، یاد و خاطره‌ی عزیزشان را گرامی می‌دارند؛ درحالی‌که هنوز غمگین‌ هستند، در کنار هم بودن به آن‌ها آرامش می‌دهد.

چرا باید کتاب نمی توانم باور کنم که او دیگر نیست را خواند؟

این اثر با روایت داستانی ساده و صمیمی، به کودکان و خانواده‌ها کمک می‌کند تا احساسات پیچیده‌ی ناشی از فقدان را بهتر بشناسند و آن را بپذیرند. در این کتاب، با نمایش واکنش‌های مختلف اعضای خانواده به مسئله‌ی سوگ، کودکان متوجه این نکته می‌شوند که احساساتشان طبیعی است و می‌توانند درباره‌ی آن‌ها با دیگران صحبت کنند؛ همچنین کتاب راهکارهایی را برای یادآوری عزیزان ازدست‌رفته و کنارآمدن با اندوه ارائه می‌دهد که می‌تواند برای خانواده‌ها و مربیان مفید باشد.

خواندن کتاب نمی توانم باور کنم که او دیگر نیست را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این داستان برای کودکانی که با فقدان و سوگ روبه‌رو شده‌اند، والدین، مربیان، مشاوران و روان‌درمانگران کودکان مناسب است؛ همچنین برای خانواده‌هایی که می‌خواهند درباره‌ی مرگ و اندوه با فرزندانشان صحبت کنند، گزینه‌ی مناسبی به‌شمار می‌آید.

بخشی از کتاب نمی توانم باور کنم که او دیگر نیست

«او از خرس پرسید: "چرا انقدر غمگینم؟" خرس جواب داد: "غمگینی چون کسی را که دوست داشته‌ای از دست داده‌ای. می‌دانی... احساسات نه خوب هستند و نه بد، نه درست هستند و نه غلط، آن‌ها فقط هستند." مادر نفس عمیقی کشید و به خرس گفت: "سپاسگزارم." و به خانه برگشت. موش بزرگ بی‌قرار بود و سروصدای زیادی می‌کرد و نمی‌دانست باید چه کار کند. موش کوچک خرس عروسکی‌اش را در آغوش گرفته بود و احساساتش را به او می‌گفت. موش فسقلی آرام و بی‌صدا در تختخوابش مانده بود. مادر پتو را دور خود پیچیده بود و در حالی که گریه می‌کرد، دعا می‌خواند.»

۱۴۰۴/۰۵/۲۴

جالب بود. احساسات مختلفی که انسانها در مواجهه با سوگ تجربه می کنند رو نویسنده به خوبی به نگارش درآورده و تصویرگر به تصویر کشیده.

دَریآ
۱۴۰۴/۰۹/۰۳

درسته که کتاب بچگونه هست، ولی به نظرم خیلی خوب میشه که بزرگتر ها هم بخونن. البته که یکمی حرف های فانتزی هم میزد که کاری باهاش ندارم چون به هرحال کتاب بچگونه‌ست، ولی یه سری حرف های حقی هم

- بیشتر
نازنین