کتاب فکرهای من کجا می رن؟
معرفی کتاب فکرهای من کجا می رن؟
کتاب فکرهای من کجا میرن؟ نوشتهی شرین بنسال و با ترجمهی سیده مهدیه یوسفی توسط نشر رازینه منتشر شده است. این کتاب تصویری با زبانی ساده و کودکانه، به دنیای ذهن و تخیل کودکان میپردازد و تلاش کرده است تا با طرح سؤالاتی خلاقانه، کودکان را به فکرکردن دربارهی افکار و احساسات خود دعوت کند. تصویرگری پریانکا کومر نیز به جذابیت و رنگارنگی صفحات افزوده است. این اثر برای گروه سنی کودک (۶ سال به بالا) مناسب است و میتواند بهعنوان ابزاری برای گفتوگو دربارهی افکار، احساسات و تخیلات کودکان مورد استفاده قرار گیرد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب فکرهای من کجا می رن؟
کتاب فکرهای من کجا میرن؟ با قلم شرین بنسال و تصویرگری پریانکا کومر، به دنیای پررمزوراز ذهن کودکان سرک میکشد. این کتاب با طرح پرسشهایی دربارهی سرنوشت و رفتار افکار، تلاش کرده است تا کودکان را به کشف و شناخت احساسات و تخیلات خود ترغیب کند. ساختار کتاب بهصورت مجموعهای از جملات کوتاه و سؤالات خیالانگیز است که هرکدام با تصویرسازیهای رنگی همراه شدهاند. در این کتاب، دختری کنجکاو دربارهی افکارش سؤال میپرسد و سعی میکند بفهمد آنها در طول روز چه میکنند، کجا میروند و آیا میتوانند کارهای عجیب و بامزهای انجام دهند. این روند باعث میشود کودک با دنیای درونی خود آشنا شود و بهنوعی با ترسها و رؤیاهایش روبهرو گردد. کتاب فکرهای من کجا میرن؟ نهتنها به تقویت تخیل کودک کمک میکند، بلکه فرصتی برای والدین و مربیان فراهم میآورد تا دربارهی احساسات و افکار با کودکان گفتوگو کنند.
خلاصه کتاب فکرهای من کجا می رن؟
کتاب فکرهای من کجا میرن؟ با روایت دختری کوچک آغاز میشود که کنجکاویاش دربارهی افکارش را با پرسشهایی ساده و کودکانه بیان میکند. او از خودش میپرسد که فکرهایش وقتی راه میروند چه صدایی دارند، آیا میتوانند مثل او سرگیجه بگیرند یا حتی در کیف مادرش قایم شوند. این دختر با تخیل خود، افکارش را به موجوداتی زنده و بازیگوش تبدیل میکند که گاهی مثل یک راسو میخوابند، گاهی دنبال چیزهای خوب در خانه میگردند و حتی ممکن است اگر پدرش آنها را در خاک بکارد، مثل بوتهی گوجهفرنگی رشد کنند. در ادامه، او به ترسهای شبانه اشاره میکند و میپرسد که آیا فکرهایش هم از تاریکی میترسند یا نه. درنهایت، با گفتن جملهای آرامشبخش به فکرهایش، به آنها اطمینان میدهد که جای نگرانی نیست و با خیال راحت به خواب میرود. این کتاب با زبانی ساده و تصاویری رنگارنگ، دنیای ذهنی کودک را به تصویر کشیده است و به کودکان کمک میکند تا افکار و احساسات خود را بهتر بشناسند و دربارهشان حرف بزنند.
چرا باید کتاب فکرهای من کجا می رن؟ را بخوانیم؟
کتاب فکرهای من کجا میرن؟ با طرح سؤالاتی خلاقانه و تصویرسازیهای جذاب، به کودکان کمک میکند تا با دنیای ذهن و تخیل خود آشنا شوند. این کتاب فرصتی برای گفتوگو دربارهی احساسات، ترسها و رؤیاها فراهم میکند و به رشد مهارتهای زبانی و شناختی کودک کمک میکند. همچنین، والدین و مربیان میتوانند از این کتاب برای ایجاد ارتباط عمیقتر با کودکان و تشویق آنها به بیان افکارشان بهره ببرند. سادگی زبان و فضای خیالانگیز کتاب باعث میشود کودکان با آن ارتباط برقرار کنند و از خواندنش لذت ببرند.
خواندن این کتاب به کودکان کنجکاو، والدینی که به دنبال راهی برای گفتوگو دربارهی احساسات با فرزندشان هستند و مربیانی که به تقویت تخیل و مهارتهای زبانی کودکان علاقهمندند پیشنهاد میشود. همچنین برای کودکانی که با ترسهای شبانه یا سؤالات ذهنی روبهرو هستند، مناسب است.