معرفی و دانلود کتاب این بدن من است pdf + خلاصه رایگان

کتاب این بدن من است

آشنایی با بدن و حریم خصوصی برای بچه‌ها

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب این بدن من است

کتاب این بدن من است (It's My Body) نوشته لوییس اسپیلزبری و تصویرگری میرلا ماریانی، اثری آموزشی برای کودکان است که به موضوع بدن و حریم خصوصی می‌پردازد و با زبانی ساده و تصاویری رنگی، مفاهیم مهمی مانند شناخت بدن، اهمیت مراقبت از آن، مرزهای شخصی و چگونگی بیان احساسات و خواسته‌ها را به کودکان یاد می‌دهد. آناهیتا حضرتی کیاوندانی ترجمه‌ی این کتاب مصور را برعهده داشته و نشر پرتقال آن را منتشر کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب این بدن من است

کتاب این بدن من است نوشته‌ی لوییس اسپیلزبری اثری است که با هدف آموزش مهارت‌های زندگی و آگاهی‌بخشی به کودکان درباره‌ی بدن و حریم خصوصی‌شان تهیه شده است. این اثر با بهره‌گیری از تصاویر جذاب و جملات کوتاه، به کودکان کمک می‌کند تا بدن خود را بهتر بشناسند و نسبت به آن احساس مسئولیت داشته باشند.

هر بخش کتاب به یکی از جنبه‌های مهم بدن، احساسات، لمس‌های خوب و بد، مرزهای خصوصی و اهمیت نه گفتن می‌پردازد. لوییس اسپیلزبری تلاش کرده تا با مثال‌های ملموس و موقعیت‌های روزمره، کودکان را با مفهوم حریم خصوصی آشنا کند و به آن‌ها بیاموزد که چگونه از خود مراقبت کنند و در صورت مواجهه با موقعیت‌های ناراحت‌کننده، به بزرگ‌ترهای مورد اعتماد مراجعه کنند.

در انتهای کتاب این بدن من است نیز نکاتی برای والدین، مراقبان و معلمان آمده تا بتوانند بهتر از کودکان حمایت کنند و فضای امنی برای گفت‌وگو درباره‌ی این موضوعات فراهم آورند. این کتاب بخشی از مجموعه‌ی من از خودم مراقبت می‌کنم نشر پرتقال است که شیوه‌های خودمراقبتی را به کودکان می‌آموزد.

خلاصه کتاب این بدن من است

کتاب این بدن من است با معرفی بدن به عنوان یک بخش شگفت‌انگیز و منحصر‌به‌فرد آغاز می‌شود و کودکان را تشویق می‌کند تا به بدن خود افتخار کنند و از آن مراقبت کنند. نویسنده با اشاره به کارهایی که بدن انجام می‌دهد، مانند حرکت، رشد، فکرکردن و احساس‌کردن، اهمیت تغذیه سالم، ورزش و رعایت بهداشت را توضیح داده است.

در ادامه، موضوع احساسات و لمس‌های مختلف مطرح می‌شود؛ این‌که لمس‌های محبت‌آمیز معمولاً حس خوبی دارند اما گاهی ممکن است کودک تمایلی به آن‌ها نداشته باشد و حق دارد نه بگوید. کتاب به کودکان یاد می‌دهد که مرزهای بدن خود را بشناسند و اگر کسی رفتاری انجام داد که باعث ناراحتی‌شان شد، می‌توانند مخالفت کنند و از بزرگ‌ترهای مورد اعتماد کمک بگیرند.

بخش مهمی از کتاب به توضیح قسمت‌های خصوصی بدن اختصاص دارد و تأکید می‌کند که این بخش‌ها فقط در شرایط خاص و با حضور والدین یا مراقبان باید دیده یا لمس شوند. همچنین به کودکان آموزش داده شده که رازهای بد را نباید پیش خود نگه دارند و باید آن‌ها را با بزرگ‌ترهای مورد اعتماد در میان بگذارند.

چرا باید کتاب این بدن من است را بخوانیم؟

این کتاب با رویکردی آموزشی و حمایت‌گرانه، به کودکان کمک می‌کند تا نسبت به بدن خود احساس مسئولیت و اعتمادبه‌نفس پیدا کنند. ویژگی اثر، آموزش مهارت نه گفتن و تشخیص لمس‌های خوب و بد است که برای پیشگیری از سوءاستفاده و تقویت امنیت روانی کودکان اهمیت دارد. تصاویر رنگی و مثال‌های ملموس نیز یادگیری را برای کودکان جذاب‌تر و قابل‌درک‌تر کرده است.

خواندن کتاب این بدن من است را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب این بدن من است به کودکان دبستانی، والدین، مربیان و معلمانی پیشنهاد می‌شود که دغدغه‌ی آموزش مهارت‌های زندگی، آگاهی‌بخشی درباره‌ی بدن، حریم خصوصی و پیشگیری از سوءاستفاده را دارند. همچنین برای خانواده‌هایی که به دنبال راهی برای گفت‌وگو درباره‌ی مرزهای شخصی و احساسات با فرزندان خود هستند، این کتاب مناسب است.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب این بدن من است و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:این بدن من است
شابک:۹۷۸۶۲۲۲۷۴۷۵۶۵
تعداد صفحه‌ها:۳۲ صفحه
قیمت کتاب:۸۵۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه من از خودم مراقبت می‌کنم

نظری برای کتاب ثبت نشده است.