کتاب راز نهفته شب النار زاهدی مقدم + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب راز نهفته شب

کتاب راز نهفته شب

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب راز نهفته شب

کتاب الکترونیکی «راز نهفته شب» (مجموعه شعر) اثر الناز زاهدی مقدم با ویراستاری مریم سادات ذکریائی و غزاله داودی‌فر توسط انتشارات حامیان منتشر شده است. این مجموعه شامل ده‌ها قطعه شعر در قالب‌های مختلف است که به موضوعاتی چون عشق، فقدان، امید، مادر، وطن و جستجوی معنای زندگی می‌پردازد. زبان کتاب، سرشار از تصاویر شاعرانه و احساسات انسانی است و دغدغه‌های فردی و اجتماعی را در کنار هم قرار می‌دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب راز نهفته شب

«راز نهفته شب» مجموعه‌ای از اشعار معاصر است که در سال ۱۴۰۴ منتشر شده و در آن الناز زاهدی مقدم به روایت تجربه‌های زیسته، احساسات عمیق و دغدغه‌های انسانی می‌پردازد. این کتاب در فضایی میان خاطره و خیال، با نگاهی به مفاهیمی چون عشق، جدایی، امید، مادر، وطن و معنای زندگی، شعرهایی را گردآورده که هر یک بازتابی از لحظات روشن و تاریک زندگی‌اند. اشعار کتاب، گاه روایتگر دلتنگی و فقدان‌اند و گاه امید و رهایی را به تصویر می‌کشند. در کنار مضامین عاشقانه، قطعاتی با رویکرد اجتماعی و فلسفی نیز دیده می‌شود که به مسائلی چون کودکی، مرگ، هویت زنانه و ارزش‌های انسانی می‌پردازند. این مجموعه، با تنوع قالب‌ها و مضامین، تصویری چندلایه از جهان شاعرانهٔ نویسنده ارائه می‌دهد و مخاطب را به تامل در تجربه‌های مشترک انسانی دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب راز نهفته شب را خواند؟

این کتاب با گردآوری شعرهایی دربارهٔ عشق، فقدان، امید، مادر، وطن و جستجوی معنای زندگی، فرصتی برای همدلی با احساسات انسانی فراهم می‌کند. مضامین متنوع و تصاویر شاعرانهٔ آن، مخاطب را به تامل در تجربه‌های زیسته و دغدغه‌های فردی و اجتماعی دعوت می‌کند. خواندن این مجموعه می‌تواند دریچه‌ای به سوی درک عمیق‌تر احساسات، خاطرات و امیدهای مشترک انسان‌ها باشد و لحظاتی از آرامش و همدلی را رقم بزند.

خواندن کتاب راز نهفته شب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این مجموعه شعر برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که دغدغه‌هایی چون عشق، جدایی، امید، هویت، مادر و وطن دارند و افرادی که به دنبال بازتاب احساسات و تجربه‌های انسانی در قالب شعر هستند، مناسب است.

فهرست کتاب راز نهفته شب

- قطعه یک: شعرهایی با مضمون جدایی و دلبستگی، روایتگر رنج فراق و امید به رهایی. - قطعه دو: ستایش حضور و تاثیر معنوی معشوق در زندگی شاعر. - قطعه سه: توصیف گیتی و جهان هستی، با نگاهی فلسفی به زندگی و گذر زمان. - قطعه چهار: شعرهایی دربارهٔ مادر و نقش او به عنوان پناه و سرچشمهٔ مهر. - قطعه پنج: نیایش و گفت‌وگو با خداوند، بیان امید و پناه بردن به معنویت. - قطعه شش: جستجوی معنا در شب‌های تار و پرسش از حقیقت زندگی. - قطعه هفت تا ده: شعرهایی دربارهٔ خاطرات، راهنما، عشق و قول و قرارهای انسانی. - قطعه سیزده تا شانزده: مضامینی چون تقدیر، فصل‌های آفرینش، فقدان یار و دلتنگی. - قطعه نوزده: روایت سرزمینی آرمانی به نام «نیستان» و آرزوهای انسانی. - قطعه بیست تا بیست و چهار: شعرهایی دربارهٔ امید، دختر خاک‌نشین، آیینهٔ شعور و سکوت عارفانه. - قطعه سی تا چهل و نه: موضوعاتی چون بهار، کودکی، زن بودن، ایران، فرشتگان و پایان دفتر. هر قطعه، با روایتی مستقل، به یکی از دغدغه‌های انسانی یا اجتماعی می‌پردازد و در کنار هم، تصویری از تجربه‌های گوناگون زندگی را شکل می‌دهند.

بخشی از کتاب راز نهفته شب

«چشمان توء ای مادر» دریای آرامش است. که در آن» هر غم و درد» بی‌صدا خاموش است در نگاهت. همه‌ی آرزوها جای دارد» چشم توء» بهشت امید و عشق بی‌پایان است چشمانت» گلزار صفا و محت است» که در آن» هر غصه‌ای در سابه‌اش محو است در دل نگاهت» جهان به سکوت می‌نشیند» چشمان تو» همواره پر از مهر و روشنایی است هنگام درد و شب‌های بی‌قراری» چشم تو همچو چراغی مرا از تاریکی می‌راند در نگاهت. تمام قصه‌های عاشقی است؛ که در هر لحظه دلم را به آرامش می خواند ای چشمان توء سرچشمه‌ی دلسوزی و مهر» که در آن» همیشه دریاهای محبت به آرامش می‌رسند در دل نگاهت؛ روح پر از سخاوت است؛ و در آن» همه‌ی رازهای زندگی نمایان است چشمانت. پر از نور الهی و روح‌بخش؛ که در آن» هميشه بهار زندگی برقرار است مادر» ای که در نگاهت خداوند حضور دارد» چشمانت. برای من همیشه بهترین پناه است

meli
۱۴۰۴/۰۵/۰۶

🤍✨

Numerical Investigation of Porous Media Burners
ایمان محمدی
Effets de la strategie d'enseignement de carte conceptuelle
امیررضا وکیلی فرد
قصه های نوشین
عزیز حجاجی کهجوق
آموزش زبان آلمانی بر اساس کتاب منشن (جلد سوم)
ساندرا ایوانز
برنامه ریزی و بررسی عملکرد خطوط کابلی با ولتاژ فوق بالا (EXV)
امین خدادادی
سرگذشت حاجی بابای اصفهانی
جیمز موریه
زبان انگلیسی تاکودمی (سطح پیشرفته)
محمدحسین برزویان
عماد نمرودی
آموزش چند بعدی
تهمینه کرمی
ماه من اینجا کسی شبیه تو نیست
معصومه رمضان زاده کرمانی (میم: طوبی مهدوی)
رسانه آرمانی
امیر شجرات