کتاب اسب آبی خوشحال ریچارد ادواردز + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب اسب آبی خوشحال

کتاب اسب آبی خوشحال

معرفی کتاب اسب آبی خوشحال

کتاب اسب آبی خوشحال نوشتهٔ «ریچارد ادواردز» با تصویرگری «کارول لیدیمنت» با ترجمهٔ گروه مترجمین انتشارات شازده کوچولو و ویراستاری «شیوا صداقتی»، داستانی کودکانه دربارهٔ پذیرش خود و ارزشمندی هویت فردی است. این کتاب توسط انتشارات شازده کوچولو منتشر شده و با روایت ماجرای یک اسب آبی کوچک، به موضوعاتی مانند خودباوری و رضایت از خود پرداخته است. این کتاب برای کودکان پیش‌دبستانی و دبستانی مناسب است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اسب آبی خوشحال اثر ریچارد ادواردز

کتاب «اسب آبی خوشحال» اثری در ژانر ادبیات کودک است که با زبانی ساده و تصاویری رنگارنگ، ماجرای اسب آبی کوچکی را روایت می‌کند که از بودن در قالب خودش خسته شده و آرزو دارد حیوانات دیگری باشد. این کتاب در دوره‌ای منتشر شده که توجه به آموزش مهارت‌های زندگی و خودپذیری برای کودکان اهمیت بسیار یافته است. نویسنده با بهره‌گیری از شخصیت‌های حیوانی تلاش می‌کند مفاهیمی مانند مقایسه‌کردن خود با دیگران، احساس نارضایتی و در نهایت کشف ارزش‌های فردی را به مخاطب خردسال منتقل کند. داستان در فضایی گرم و صمیمی پیش می‌رود و هر بخش با گفت‌وگوهای کوتاه و موقعیت‌های طنزآمیز همراه است. گفته شده است که تصویرگری‌های «کارول لیدیمنت» به جذابیت و فهم بهتر داستان کمک می‌کند و فضای خیال‌انگیزی برای کودکان می‌سازد.

خلاصه داستان اسب آبی خوشحال

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با اسب آبی کوچکی آغاز می‌شود که از زندگی یکنواخت خود خسته شده و آرزو دارد حیوان دیگری باشد. او پس از دعوا با دوستانش کنار رودخانه، تصمیم می‌گیرد به‌دنبال هویتی تازه برود و دیگر اسب آبی نباشد. در این مسیر با حیوانات مختلفی مانند میمون، عقاب و موش خرما روبه‌رو می‌شود و هر بار تلاش می‌کند مانند آن‌ها رفتار کند، اما موفق نمی‌شود. هر حیوانی به او یادآوری می‌کند که ویژگی‌های خاص خودش را ندارد و نمی‌تواند جای دیگری را بگیرد. در نهایت، اسب آبی با خطراتی روبه‌رو می‌شود و متوجه می‌شود که توانایی‌ها و ویژگی‌های خودش چقدر ارزشمند است. او به جمع دوستانش بازمی‌گردد و این بار با رضایت و شادی از اسب‌آبی‌بودن خود، زندگی را ادامه می‌دهد.

چرا باید کتاب اسب آبی خوشحال را خواند؟

این کتاب با روایت داستانی ساده و قابل لمس برای کودکان، به موضوع مهم خودپذیری و ارزش‌گذاری بر ویژگی‌های فردی می‌پردازد. مخاطب خردسال در جریان ماجراهای اسب آبی کوچولو، با پیام‌هایی مانند مقایسه‌نکردن خود با دیگران و اهمیت دوست‌داشتن خود آشنا می‌شود. تصویرگری‌های کتاب تجربه‌ای دلپذیر برای کودکان و والدین رقم می‌زند و می‌تواند به‌عنوان نقطهٔ شروعی برای گفت‌وگو درباره احساسات و هویت فردی مورد استفاده قرار گیرد.

خواندن کتاب اسب آبی خوشحال را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان پیش‌دبستانی و دبستانی که با احساسات مقایسه و نارضایتی از خود روبه‌رو هستند، مناسب است؛ همچنین والدین و مربیانی که به‌دنبال راهی برای آموزش خودپذیری و تقویت عزت‌نفس در کودکان هستند، می‌توانند از این اثر بهره ببرند.

بخشی از کتاب اسب آبی خوشحال

«اسب آبی کوچولو گفت: کاش اسب آبی نبودم. دوستانش پرسیدند: چرا این حرف را می‌زنی؟ اسب آبی گفت: اسب آبی بودن خیلی خسته‌کننده است. ما تنها کاری که می‌کنیم این است که در رودخانه دراز می‌کشیم یا در گودال آب دست و پا می‌زنیم. ببینید یوزپلنگ چگونه می‌دود! چگونه گوزن‌ها پراکنده می‌شوند! اما ما تنها کاری که کردیم تنبلی بوده... و بعد هم از رودخانه خارج شد... دوستانش پرسیدند: کجا داری می‌روی اسب آبی؟ اسب آبی گفت: قبلاً بهتون گفته بودم که نمی‌خوام اسب آبی باشم! این را گفت و پشتش را به دوستانش کرد و رفت. مسیر خاکی بود و هوا هم خیلی گرم، اما به هر حال اسب آبی احساس آزادی داشت و هنگام راه رفتن با لذت آواز می‌خواند.»