کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود آخیرا + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:آخیرا
ویراستار:سونیا سروش
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود

کتاب الکترونیکی «من لیاقتم خداحافظی بهتری بود» (I Deserved a Better Goodbye) مجموعه‌ای از اشعار معاصر عاشقانه و جدایی‌محور است که توسط «اخیرا» نوشته شده و با ترجمهٔ میناالسادات ضیائی و ویراستاری سونیا سروش از سوی نشر سروش برتر منتشر شده است. این کتاب به شعر کانادایی قرن ۲۱ تعلق دارد و مضامین آن حول عشق، دلتنگی، جدایی و خاطرات می‌چرخد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود

این مجموعه شعر، بازتابی از احساسات عمیق و تجربه‌های شخصی نویسنده در مواجهه با عشق و جدایی است. «من لیاقتم خداحافظی بهتری بود» در فضایی معاصر و با زبانی ساده، روایتگر لحظات تلخ و شیرین یک رابطهٔ عاشقانه است که به پایان رسیده و ردپای آن هنوز در ذهن و قلب راوی باقی مانده است. اشعار کتاب، اغلب کوتاه و موجز هستند و هرکدام تصویری از یک لحظه یا حس خاص را به تصویر می‌کشند. این اثر در سال‌های اخیر با عناوین و ترجمه‌های مختلف منتشر شده و در این نسخه، تلاش شده تا حال و هوای شعرهای اصلی به زبان فارسی منتقل شود. کتاب، به جای روایت خطی، مجموعه‌ای از قطعات پراکنده است که هرکدام به تنهایی می‌توانند احساسات مخاطب را برانگیزند. فضای کلی کتاب، سرشار از دلتنگی، امید، پشیمانی و خاطره است و به نوعی بازتاب‌دهندهٔ تجربه‌های مشترک بسیاری از انسان‌ها در مواجهه با پایان یک رابطه است.

چرا باید کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود را خواند؟

این کتاب با جمع‌آوری شعرهایی کوتاه و احساسی، فرصتی فراهم می‌کند تا خواننده با تجربه‌های عاطفی و لحظات گذرای عشق و جدایی هم‌ذات‌پنداری کند. بیان صادقانه و بی‌پردهٔ احساسات، باعث می‌شود مخاطب بتواند زخم‌ها و خاطرات شخصی خود را در میان سطرهای کتاب بازشناسد. برای کسانی که به دنبال لمس دوبارهٔ خاطرات عاشقانه یا تسکین اندوه جدایی هستند، این مجموعه می‌تواند همدلی و آرامش به همراه داشته باشد.

خواندن کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر، دوستداران ادبیات عاشقانه و افرادی که تجربهٔ جدایی یا دلتنگی را پشت سر گذاشته‌اند مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال بیان احساسات خود از طریق شعر هستند یا در جستجوی همدلی با تجربه‌های عاطفی‌اند، این اثر پیشنهاد می‌شود.

فهرست کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود

این کتاب داستانی نیست و ساختار آن بر پایهٔ فصل‌های سنتی بنا نشده است. مجموعه شامل قطعات شعری کوتاه است که هرکدام با یک عنوان یا زمان خاص آغاز می‌شوند و به صورت پراکنده، احساسات و خاطرات راوی را در طول رابطه و پس از جدایی روایت می‌کنند. هر شعر، یک لحظه یا حس را به تصویر می‌کشد؛ از اولین دیدار و عاشق‌شدن تا دلتنگی‌های شبانه، خاطرات مشترک، امید به بازگشت و در نهایت پذیرش جدایی. این پراکندگی و تنوع در مضامین، سیر عاطفی کتاب را شکل می‌دهد و مخاطب را در جریان فراز و نشیب‌های یک عشق ناتمام قرار می‌دهد.

بخشی از کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود

«ما نیازی به واژه‌ها نداریمه همین که به هم نگاه کردیم و لبخند زدیم چشم‌هات همه‌چیز رو گفت. منصفانه نیست که من به تو فکر می‌کنم به میان نیاورده باشی. نمی‌دانم که آیا ما در یک زمان به هم فکر می‌کنیم؟ و بعضی از خاطرات هرگز پاک نمی‌شود. امیدوارم با از بین رفتن تک‌تک استخوان‌های بدنم در نهایت ما باشیم. دلم می‌خواد که من تنها انتخاب تو باشم زمانی که دیگران تو را می‌خواهند. هیچ‌وقت چشمان قهوه‌ای را دوست نداشتم تا اینکه چشمان تو را دیدم.»