کتاب دروغ اول، پیروز ماجراست اشلی الستون + دانلود نمونه رایگان

کتاب دروغ اول، پیروز ماجراست

نویسنده:اشلی الستون
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب دروغ اول، پیروز ماجراست

کتاب الکترونیکی «دروغ اول پیروز ماجراست» (The First Lie Wins) نوشتهٔ اشلی الستون با ترجمهٔ شقایق رضازاده و نشر نون، رمانی معمایی و روان‌شناختی است که در بستر روابط عاشقانه و هویت‌های پنهان روایت می‌شود. داستان حول محور زنی به نام «اوی» می‌چرخد که با گذشته‌ای رازآلود وارد رابطه‌ای جدید می‌شود و تلاش می‌کند خود را با محیط و آدم‌های تازه وفق دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دروغ اول، پیروز ماجراست

این رمان در فضایی معاصر و در شهر کوچکی در جنوب آمریکا می‌گذرد و با تمرکز بر شخصیت «اوی» و رابطه‌اش با «رایان»، به تدریج لایه‌های پنهان هویت و گذشتهٔ او را آشکار می‌کند. کتاب با نگاهی دقیق به روابط اجتماعی، فشارهای محیطی و نقش دروغ در شکل‌گیری هویت فردی، مخاطب را وارد دنیایی می‌کند که مرز میان حقیقت و فریب به‌سادگی قابل تشخیص نیست. نویسنده با روایت اول‌شخص، خواننده را به درون ذهن شخصیت اصلی می‌برد و او را با اضطراب‌ها، تردیدها و تصمیم‌های دشوارش همراه می‌کند. «دروغ اول پیروز ماجراست» در دوره‌ای نوشته شده که رمان‌های معمایی و روان‌شناختی با محوریت زنان و هویت‌های چندلایه محبوبیت زیادی یافته‌اند و این اثر نیز با بهره‌گیری از همین فضا، داستانی پرکشش و پرتعلیق را رقم می‌زند.

خلاصه کتاب دروغ اول، پیروز ماجراست

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با ورود «اوی» به خانهٔ «رایان» و آغاز زندگی مشترک آن‌ها شروع می‌شود. اوی با گذشته‌ای مبهم و هویتی که به‌سادگی فاش نمی‌شود، سعی دارد خود را در جمع دوستان و خانوادهٔ رایان جا بیندازد. نشانه‌هایی از تفاوت‌های طبقاتی، فرهنگی و رازهایی که اوی پنهان می‌کند، به تدریج فضای داستان را پرتنش می‌کند. اوی برای پذیرفته‌شدن، مجبور به گفتن دروغ‌هایی می‌شود که هرکدام زمینه‌ساز دروغ‌های بعدی‌اند. در جمع دوستان رایان، اوی با سوالات و کنجکاوی‌های بی‌پایان روبه‌روست و هر بار با داستانی تازه، گذشته‌اش را بازتعریف می‌کند. اما این دروغ‌ها تنها برای دیگران نیست؛ اوی خودش نیز درگیر بازی هویت و نقش‌های مختلف می‌شود. با ورود شخصیت‌هایی مانند «لوکا مارینو»، لایه‌های بیشتری از هویت واقعی اوی آشکار می‌شود و مخاطب درمی‌یابد که اوی تنها یک زن با گذشته‌ای سخت نیست، بلکه بخشی از نقشه‌ای بزرگ‌تر و رازآلود است. داستان با تعلیق و پیچیدگی‌های روانی پیش می‌رود و مخاطب را تا مرز کشف حقیقت همراه می‌کند، بی‌آنکه پایان ماجرا را به‌روشنی افشا کند.

چرا باید کتاب دروغ اول، پیروز ماجراست را خواند؟

این رمان با روایت پرتعلیق و شخصیت‌پردازی چندلایه، تجربه‌ای متفاوت از مواجهه با هویت، دروغ و اعتماد را پیش روی مخاطب می‌گذارد. «دروغ اول پیروز ماجراست» به‌خوبی نشان می‌دهد چگونه یک دروغ می‌تواند سرنوشت افراد را تغییر دهد و مرز میان حقیقت و فریب را مخدوش کند. برای کسانی که به داستان‌های معمایی با محوریت شخصیت‌های زن و روایت‌های روان‌شناختی علاقه دارند، این کتاب فرصتی برای غرق‌شدن در دنیایی پر از راز و تردید است.

خواندن کتاب دروغ اول، پیروز ماجراست را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به رمان‌های معمایی، روان‌شناختی و داستان‌هایی با محوریت هویت و روابط پیچیده مناسب است. همچنین کسانی که به دنبال داستان‌هایی درباره رازهای گذشته، دروغ و نقش آن‌ها در شکل‌گیری روابط انسانی هستند، از خواندن این اثر لذت خواهند برد.

بخشی از کتاب دروغ اول، پیروز ماجراست

«رابطه ما با همین چیزهای کوچک شروع شد: یک مسواک اضافی در جامسواکی دم روشویی، چند تکه لباس در کشوی دراور و شارژر گوشی در هر دو طرف تخت. سیس همین چیزهای کوچک به چیزهای کمی بزرگتر تبدیل شدند: از تیغ و دهان‌شویه تا وسایل شخصی‌تر که در فضای خانه جا گرفته بودند. بعد هم به این سوال می‌رسیدیم که رأیان از من می‌پرسید: «امروز هم میای خونه من» و من می‌پرسیدم: «برای شام چی دلت می‌خواد درست کنم؟» اما به همان اندازه که من می‌ترسیدم، مرحله بعدی رابطه‌مان هم اجتناب ناپذیر بود. آن هم این بود که خودم را به دوستان و آشنایان رایان معرفی کنم. شاید این اولین باری بود که با افرادی که دور میز جمع شده بودند ملاقات می‌کردم. افرادی که وایان از کودکی آنها را می‌شناخت. اما این موضوع که من به بخشی جداناپذیر از زندگی رایان تبدیل شده بودم از نظر هیچکس دور نمانده بود. برخی کارهای کوچک بود که نشان می‌داد در زندگی یک مرد، زنی جا گرفته. مانند: لباس‌ها و بالش‌های همسانی که روی کانایه بودند یا بوی ضعیف یاسی که از بوگیر روی قفسه کتاب فضا را معطر کرده بود. هر زنی به محض دیدن این تغییرات در خانه متوجه می‌شد که این نمی‌تواند خانه‌ای باشد که یک مرد به تنهایی در آن زندگی می‌کند.»