کتاب شکوفایی
معرفی کتاب شکوفایی
کتاب شکوفایی نوشتۀ آریانا هافینگتن با ترجمۀ مهسا عباسیان و منتشر شده توسط انتشارات راوشید، به بازتعریف مفهوم موفقیت در زندگی شخصی و حرفهای میپردازد. این اثر، ایده "سومین ملاک" را معرفی میکند که فراتر از معیارهای سنتی موفقیت (قدرت و پول) است و زندگی سرشار از تندرستی، خرد، و شگفتی را پیشنهاد میدهد.
درباره کتاب شکوفایی
آریانا هافینگتن، روزنامهنگار و کارآفرین برجسته، در این کتاب به روایت شخصی خود از فشارهای کاری و زندگی پرشتاب میپردازد که در نهایت به خستگی مفرط و آسیب جسمی منجر شد. او معتقد است موفقیت واقعی نمیتواند تنها بر اساس پول و قدرت سنجیده شود و باید معیارهای دیگری مانند:
تندرستی: مراقبت از سلامت جسمی و روحی، خواب کافی و مدیریت استرس
خرد: آگاهی و تفکر درونی برای تصمیمگیری بهتر
شگفتی: لذت بردن از لحظات و قدردانی از زیباییهای زندگی
این کتاب در ۴ بخش اصلی تنظیم شده و هر بخش به بررسی عمیق یکی از این ابعاد میپردازد، در حالی که پیشنهاداتی عملی برای بهبود کیفیت زندگی ارائه میدهد.
آریانا هافینگتن نویسنده، کارآفرین و بنیانگذار هافینگتن پست است. او از پیشگامان در ترویج آگاهی در زمینه اهمیت خواب، کاهش استرس، و ایجاد تعادل بین کار و زندگی است. آثار او تأثیر گستردهای بر جنبشهای مدرن برای بهبود کیفیت زندگی و کار داشته است.
کتاب شکوفایی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب مناسب افرادی است که به دنبال ایجاد تعادل میان کار و زندگی، کاهش استرس و بهبود کیفیت کلی زندگی خود هستند. همچنین، خواندن این اثر برای مدیران، کارآفرینان، و افرادی که در محیطهای پرتنش فعالیت میکنند، مفید خواهد بود.
بخشی از کتاب شکوفایی
«آنچه در بدنمان استرس ایجاد میکند عمیقاً ذهنی است. گویی استرس همیشه همه جا پرسه میزند و به دنبال کسی یا چیزی است که بر سرش خراب شود. و اغلب به مسائل کاملاً پیشپاافتاده و بیاهمیت میرسد.
ما فقط زمانی متوجه میشویم که چقدر ناچیز و بیاهمیت هستند؛ و ارزش توجهمان را ندارند، (چه رسد به استرسمان برای آنها) که موضوعات واقعاً مهم موجب اختلال در روند زندگیمان میشوند: از دست دادن یک عزیز، بیماری، ترس از سلامت.
هدف از نگارش این کتاب اینست که راه دیگری پیش رویمان قرار دهد؛ راهی که در حال حاضر در دسترس همهٔ ماست، هر جایی که خودمان را پیدا کنیم. راهی بر اساس این حقیقت جاودانه که زندگی از درون به بیرون شکل میگیرد؛ حقیقتی که معلمان معنوی، شاعران و فیلسوفان در طول اعصار آن را گرامی میداشتند و اکنون توسط علم مدرن تأیید شده است.
این کتاب گواه این حقیقت است که ما نمیتوانیم بدون اینکه یاد بگیریم به درون خود حرکت کنیم، پیشرفت کنیم و به سمت زندگی که میخواهیم پیش رویم.
و در پایان، هدف این کتاب رسیدن به پاسخ این سوال است که موفقیت چیست؟ شاید اینست که بتوانید هر شب با روح خود در آرامش به رختخواب بروید.»