دانلود و خرید کتاب سهوالقلم رضا کوهستانی (آیینه)
تصویر جلد کتاب سهوالقلم

کتاب سهوالقلم

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب سهوالقلم

معرفی کتاب سهوالقلم

کتاب الکترونیکی «سهوالقلم» نوشتهٔ «رضا کوهستانی (آیینه)» و منتشرشده توسط نشر مهر آذین در سال ۱۴۰۱، مجموعه‌ای از شعرهای معاصر فارسی است که دغدغه‌های اجتماعی، فردی و فلسفی را در قالب‌های گوناگون شعری بیان می‌کند. این اثر با زبان و بیانی امروزی، به موضوعاتی چون هویت، وطن، امید و رنج می‌پردازد و نمونه‌ای از شعر جوان امروز ایران را به نمایش می‌گذارد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سهوالقلم

«سهوالقلم» مجموعه‌ای از شعرهای «رضا کوهستانی (آیینه)» است که در سال ۱۴۰۱ منتشر شده و بازتابی از نگاه شاعر به جهان پیرامون و درون خود را ارائه می‌دهد. این کتاب در فضایی میان سنت و نوگرایی حرکت می‌کند و مضامینی چون وطن، خاطره، امید، اندوه، عشق و نقد اجتماعی را در خود جای داده است. اشعار کتاب، گاه با زبانی صریح و گاه با تصاویر و استعاره‌های شاعرانه، به مسائل روزمره و دغدغه‌های نسلی جوان می‌پردازند. در کنار غزل و قالب‌های کلاسیک، نشانه‌هایی از تجربه‌گرایی و بازی با فرم نیز در برخی قطعات دیده می‌شود. «سهوالقلم» در بستری از شعر معاصر فارسی، تلاش دارد صدای شاعر را در مواجهه با جهان متغیر امروز به گوش برساند و از خلال تجربه‌های شخصی و جمعی، تصویری از زیست امروزین را ترسیم کند.

چرا باید کتاب سهوالقلم را خواند؟

این مجموعه شعر، فرصتی برای آشنایی با نگاه و زبان شاعری جوان است که دغدغه‌های اجتماعی، فردی و فلسفی را در کنار هم قرار داده است. خواندن «سهوالقلم» می‌تواند مخاطب را با لایه‌های مختلف احساسات و اندیشه‌های نسل امروز روبه‌رو کند و تجربه‌ای از مواجهه با شعر معاصر فارسی را رقم بزند. در این کتاب، هم نشانه‌هایی از سنت‌های شعری دیده می‌شود و هم تلاش برای بیان تجربه‌های نو و شخصی، که می‌تواند برای علاقه‌مندان به شعر و ادبیات معاصر جذاب باشد.

خواندن کتاب سهوالقلم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که دغدغه‌های اجتماعی و فردی را در قالب ادبیات دنبال می‌کنند و مخاطبانی که به تجربه‌های تازه در شعر و زبان علاقه دارند، مناسب است.

فهرست کتاب سهوالقلم

- شعرهای آغازین: بازتاب خاطره، هویت و وطن، با نگاهی به گذشته و امید به آینده. - قطعات اجتماعی: پرداختن به مسائل روزمره، نقد اجتماعی و دغدغه‌های نسلی جوان. - اشعار عاشقانه و فلسفی: بیان احساسات فردی، عشق، اندوه و تاملات وجودی. - تجربه‌گرایی و بازی با فرم: برخی قطعات با زبان و ساختاری متفاوت، تجربه‌های نو در شعر را به نمایش می‌گذارند. این فصل‌بندی‌ها، سیر حرکت شاعر از دغدغه‌های جمعی به تجربه‌های فردی و سپس به بازی‌های زبانی و فرمی را نشان می‌دهد.

بخشی از کتاب سهوالقلم

«ما هردو محکوم به زیستنیم در مسموم‌ترین خاک‌ها! چون گیاهان بیهده‌ای که در انتهای روز و در ابتدای شب روییدند و با قطره‌های خون بارور شدند. ما هردو محکوم به زیستنیم همانند آن دو پرنده که در حاشیه‌ی عظیم‌ترین قفس می‌زیستند و معصومانه بال می‌زدند و می‌خندیدند و هیچگاه درنیافتند که محصورند! ما از سرزمین کتاب و تخیل و از کاشفان گنج‌های گمشده‌ایم و در میان عظیم‌ترین رمان زندگی می‌کنیم که به صدها زبان ترجمه شده است.»