دانلود و خرید کتاب موهبتی به نام غم فاطمه حسن پور
تصویر جلد کتاب موهبتی به نام غم

کتاب موهبتی به نام غم

معرفی کتاب موهبتی به نام غم

معرفی کتاب موهبتی به نام غم

کتاب الکترونیکی «موهبتی به نام غم (آشنایی با غم و افسردگی و راه‌های درمان آن)» نوشتهٔ «فاطمه حسن‌پور» و منتشرشده توسط انتشارات آذرفر، به بررسی نقش غم و افسردگی در زندگی انسان و راه‌های مدیریت و درمان آن می‌پردازد. این اثر با زبانی علمی و کاربردی، به مخاطبان کمک می‌کند تا تفاوت میان غم طبیعی و اختلال افسردگی را درک کنند و با رویکردهایی مانند واقعیت‌درمانی و تئوری انتخاب، راهکارهایی برای بهبود حال خود بیابند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب موهبتی به نام غم

«موهبتی به نام غم» اثری است که به موضوع غم، افسردگی و راه‌های درمان آن می‌پردازد و در قالبی آموزشی و خودیاری نوشته شده است. این کتاب در دوره‌ای نوشته شده که افسردگی به عنوان یکی از شایع‌ترین اختلالات روانی شناخته می‌شود و بسیاری از افراد درگیر آن هستند. نویسنده تلاش کرده است تا با تکیه بر منابع علمی و تجربیات بالینی، مرز میان غم طبیعی و افسردگی بالینی را روشن کند و به مخاطب نشان دهد که غم، بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی است و حتی می‌تواند کارکردهای مثبتی داشته باشد. در ادامه، کتاب به معرفی انواع اختلالات افسردگی، معیارهای تشخیصی و تفاوت‌های آن‌ها می‌پردازد و سپس با تمرکز بر رویکرد واقعیت‌درمانی و تئوری انتخاب، راهکارهایی برای مدیریت هیجانات و بهبود روابط ارائه می‌دهد. تمرین‌ها و جداول متعدد، کتاب را به راهنمایی عملی برای خودشناسی و تغییر رفتار تبدیل کرده‌اند. این اثر برای کسانی که به دنبال درک عمیق‌تری از احساسات خود و راه‌های مقابله با افسردگی هستند، نوشته شده است.

خلاصه کتاب موهبتی به نام غم

کتاب «موهبتی به نام غم» با توضیح اهمیت هیجانات انسانی آغاز می‌شود و غم را به عنوان یکی از احساسات اساسی و ضروری برای بقای روانی انسان معرفی می‌کند. نویسنده توضیح می‌دهد که غم، برخلاف تصور رایج، می‌تواند به ما در رهاکردن موقعیت‌های دشوار و بازگشت به آرامش کمک کند. سپس تفاوت میان غم طبیعی و افسردگی را شرح می‌دهد و بیان می‌کند که افسردگی زمانی رخ می‌دهد که غمگینی از کنترل خارج شده و عملکرد فرد را مختل می‌کند. در ادامه، انواع اختلالات افسردگی مانند افسردگی اساسی، افسردگی دائم و افسردگی پیش از قاعدگی معرفی می‌شوند و معیارهای تشخیصی هر یک به تفصیل بیان می‌گردد. کتاب به عوامل موثر بر بروز افسردگی، از جمله هیجان‌پذیری منفی و رویدادهای استرس‌زا، اشاره می‌کند و نقش روابط و نیازهای اساسی انسان را در سلامت روان بررسی می‌کند. بخش مهمی از کتاب به معرفی تئوری انتخاب و واقعیت‌درمانی اختصاص یافته است؛ این رویکردها بر مسئولیت‌پذیری فرد و نقش انتخاب‌های شخصی در مدیریت احساسات و رفتارها تاکید دارند. نویسنده با ارائه تمرین‌ها و جداول، مخاطب را به شناسایی نیازهای اساسی، ارزیابی رفتارها و برنامه‌ریزی برای تغییر دعوت می‌کند. در نهایت، کتاب راهکارهایی برای بهبود روابط، مدیریت هیجانات و افزایش رضایت از زندگی ارائه می‌دهد و تاکید می‌کند که تغییر در افکار و رفتارها می‌تواند به بهبود احساسات و کاهش افسردگی منجر شود.

چرا باید کتاب موهبتی به نام غم را خواند؟

این کتاب با رویکردی آموزشی و تمرین‌محور، به مخاطب کمک می‌کند تا غم و افسردگی را بهتر بشناسد و میان این دو تمایز قائل شود. تمرکز بر واقعیت‌درمانی و تئوری انتخاب، فرصتی فراهم می‌کند تا خواننده مسئولیت‌پذیری بیشتری نسبت به احساسات و رفتارهای خود پیدا کند و با تمرین‌های عملی، راهکارهایی برای مدیریت هیجانات و بهبود روابط بیاموزد. همچنین، توضیح دقیق معیارهای تشخیصی و انواع اختلالات افسردگی، آگاهی فرد را نسبت به وضعیت روانی خود افزایش می‌دهد و او را برای جستجوی کمک تخصصی آماده می‌سازد.

خواندن کتاب موهبتی به نام غم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که با احساس غم، ناامیدی یا افسردگی دست‌وپنجه نرم می‌کنند یا علاقه‌مند به شناخت بهتر هیجانات خود هستند. همچنین برای دانشجویان روانشناسی، مشاوران، درمانگران و کسانی که به دنبال راهکارهای عملی برای مدیریت هیجانات و بهبود روابط فردی و اجتماعی‌اند، مفید خواهد بود. اگر کسی به دنبال راهی برای پیشگیری یا درمان افسردگی است یا می‌خواهد مسئولیت بیشتری در قبال احساسات خود بپذیرد، این کتاب می‌تواند راهگشا باشد.

فهرست کتاب موهبتی به نام غم

- فصل اول: احساسی به نام غم به بررسی نقش غم و اندوه در زندگی انسان، تفاوت غم با سوگ، ترس، اضطراب و عصبانیت می‌پردازد و نشان می‌دهد که هر یک از این هیجانات چه پیامی برای ما دارند و چگونه می‌توان آن‌ها را مدیریت کرد.- فصل دوم: اختلالات افسردگی انواع اختلالات افسردگی مانند افسردگی اساسی، افسردگی دائم و افسردگی پیش از قاعدگی را معرفی می‌کند و معیارهای تشخیصی هر یک را توضیح می‌دهد. همچنین به تاثیر افسردگی بر عملکرد فردی و اجتماعی و عوامل موثر بر بروز آن می‌پردازد.- فصل سوم: درمان افسردگی به معرفی رویکردهای درمانی مختلف از جمله واقعیت‌درمانی و تئوری انتخاب می‌پردازد و اصول این رویکردها را شرح می‌دهد. نیازهای اساسی انسان، نقش روابط موثر، خودارزیابی و تمرین‌های عملی برای تغییر رفتار و بهبود خلق از دیگر موضوعات این فصل است. تمرین‌ها و جداول کاربردی برای شناسایی نیازها، ارزیابی رفتارها و برنامه‌ریزی برای تغییر نیز ارائه شده‌اند.

بخشی از کتاب موهبتی به نام غم

«غم و اندوه یک احساس ضرورری و مهم برای ادامه زندگی می‌باشد اگر احساس غم نباشد ما هرگز نمی‌توانیم وقایع ناگوار و مشکلات زندگی را پشت سر بگذاریم. غم به ما توانایی به آرامش رسیدن بعد از طوفان‌ها را می‌دهد. حتما در زندگی برای شما پیش آمده است که بعد از یک اتفاق تلخ مدتی غمگین و ناراحت بوده‌اید و بعد از تجربه احساسی غم توانسته‌اید از طوفان گذر کنید و دوباره به زندگی و آرامش بارگردید. غم یک موهبت و هدیه برای ما انسان‌ها می‌باشد که بتوانیم از مشکلات گذر کنیم و دوباره زندگی را از سر بگیریم. اما اگر غم و اندوه زبانه بکشد و همهٔ ما را در بر بگیرد احساسی به نام افسردگی در ما شکل می‌گیرد. افسردگی احساسی آزاردهنده و بسیار آشنا برای همهٔ ماست که احتمالا یا خودتان یا یکی از اطرافیانتان برای یکبار هم که شده آن را تجربه کرده‌اید زیرا یکی از شایع‌ترین مشکلات روانشناختی در جهان افسردگی می‌باشد که امروزه به یکی از مشکلات جدی در حوزه سلامت تبدیل شده است. تشخیص احساس غم و اندوه و مدیریت درست آن می‌تواند از افزایش احساس غمگینی و افسردگی جلوگیری کند. اگر آموزش ببینیم که چگونه مشکلات زندگی را که غم و اندوه را به همراه دارند با انجام رفتارهای کارآمد مدیریت کنیم می‌توانیم از بروز اختلالات افسردگی در زندگی پیشگیری کنیم. چه بخواهیم چه نخواهیم زندگی سرشار از اتفاقات تازه‌ای است که می‌تواند شوک بیاورد.»