کتاب آخرین برگزیده
معرفی کتاب آخرین برگزیده
کتاب آخرین برگزیده، نوشته الناز منصوری، در سال ۱۴۰۴ توسط نشر سنجاق منتشر شده است. این کتاب یک نمایشنامهی معمایی و جنایی با رگههایی از هیجان و تعلیق است و با محوریت شخصیت النا، کارآگاه جوان و پرتلاش، داستانی پرکشش را در فضای پلیسی و رازآلود روایت میکند. کتاب با زبانی امروزی و دیالوگمحور، خواننده را به قلب ماجراهای پیچیدهی یک پروندهی قتل زنجیرهای میبرد و در کنار آن، روابط میان اعضای تیم پلیس و ورود شخصیتهای تازهوارد را به تصویر میکشد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب آخرین برگزیده اثر الناز منصوری
کتاب آخرین برگزیده، به قلم الناز منصوری، داستانی معمایی و پلیسی را در قالب نمایشنامه روایت کرده است. محور داستان النا، کارآگاه زن جوانی، است که درگیر پروندهای پیچیده و حلنشده میشود. داستان در یک ادارهی پلیس و میان اعضای تیمی شکل میگیرد که هرکدام ویژگیها و ضعفهای خاص خود را دارند. ورود یک عضو جدید به تیم، یعنی آدرین، باعث ایجاد تنش و رقابت در گروه میشود و روند حل پرونده را تحتتأثیر قرار میدهد.
این کتاب در پنج فصل، با تمرکز بر دیالوگها و تعاملات شخصیتها، فضای پرتنش و پویایی ساخته است. در کنار ماجرای اصلی قتلهای زنجیرهای، روابط میان اعضای تیم، چالشهای شخصی و حرفهای النا و تلاش او برای اثبات شایستگیاش، بخش مهمی از داستان را شکل میدهد. الناز منصوری در کتاب آخرین برگزیده، با بهرهگیری از عناصر تعلیق، شوخطبعی و موقعیتهای غیرمنتظره، شکلی متفاوت از یک داستان پلیسی ارائه کرده است.
خلاصه کتاب آخرین برگزیده
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از نمایشنامه را فاش میکند!
نمایشنامه با النا، کارآگاه جوان و پرتلاش، آغاز میشود که درگیر پروندهای قدیمی و حلنشده است. رئیس او، پاکروز، پس از دو سال ناکامی در حل پرونده، تصمیم میگیرد آن را به کارآگاه دیگری بسپارد. ورود آدرین، کارآگاه تازهوارد با رفتارهای غیرمتعارف و اعتمادبهنفس بالا، فضای تیم را دگرگون میکند. النا که نگران ازدستدادن پرونده است، تلاش میکند جایگاه خود را حفظ کند و با رفتارهای عجیب آدرین کنار بیاید.
در جریان یک سرقت مسلحانه و قتل در بانک، تیم پلیس با همکاری و گاه رقابت، موفق به حل پرونده میشود، اما ماجرا به همینجا ختم نمیشود؛ پروندهی قتلهای زنجیرهای موسوم به «رعد» دوباره فعال میشود و النا با چالشهای تازهای روبهرو میشود. در ادامه، سرنخها النا و آدرین را به شهربازی متروکهای میکشاند که در آن با موجودی عجیب و هیولایی روبهرو میشوند. این مواجهه ابعاد تازهای از پرونده و گذشتهی شخصیتها را آشکار میکند و النا را با رازهایی دربارهی خودش و ماهیت پرونده روبهرو میسازد.
چرا باید کتاب آخرین برگزیده را بخوانیم؟
این کتاب با ترکیب فضای معمایی و پلیسی و عناصر فراواقعی، تجربهای متفاوت از داستانهای جنایی ارائه کرده است. روایت دیالوگمحور و شخصیتپردازیهای زنده باعث شده تا خواننده بهراحتی با فضای نمایشنامه و دغدغههای شخصیتها ارتباط برقرار کند. حضور شخصیتهایی با ویژگیهای منحصربهفرد و روابط پرفرازونشیب میان اعضای تیم نیز داستان را از کلیشههای رایج پلیسی دور کرده است و لایههای تازهای به آن افزوده است. این اثر برای علاقهمندان به داستانهای معمایی با چاشنی هیجان خواندنی است.
خواندن کتاب آخرین برگزیده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن این کتاب به علاقهمندان به داستانهای معمایی و پلیسی و نمایشنامههایی با فضای تعلیق و روابط پیچیده میان شخصیتها پیشنهاد میشود. همچنین به کسانی که به داستانهای دیالوگمحور با عناصر فراواقعی علاقه دارند، توصیه میشود.
بخشی از کتاب آخرین برگزیده
«به تابلوی چوبیای که دریای مواج رو به تصویر کشیده بود و به دیوار سمت راست دفترم نصبش کرده بودم چشم دوختم و غرق در افکارم شدم و به یاد روزای اولی که به این شعبه اومدم افتادم، روزایی که هم هیجان زده بودم و هم نگران اما امیدوار.
یهویی در اتاق باز شد و ایلیاد هراسون وارد اتاقم شد.
ترسیدم و دست و پامو گم کردم، اشتباهی دستم خورد به لیوان سفالی آبی رنگم و افتاد زمین و شکست
ایلیاد درو زود بست و بهش تکیه داد و نفس نفس زنان گفت
ایلیاد: رئیس برگشته»

این کتاب 《آخرین برگزیده🩰》 فوق العاده بود . من البته تا نصفه خوندم 👛 اینم بگم نظر من به هر کتابی نمیره ، 😊 دلم می خواست نظرمو باهاتون در اشتراک بزارم 🫠 داستان جالبی داره ❤️ و اینم بگم که تو تصوراتم
به نظرم جالب نبود. یک عالمه اشتباه تایپی که نشون میداد ویراستار هیچ زحمتی به خودشون ندادن. سبک کاملا تخیلی اصلا به نظرم نمایشنامه نبود
بسیار کتاب قشنگی بود . خیلی خوب محیط رو توصیف کرده بود عاشقش شدم توصیه میکنم کتاب گمشده بندوراس که اثری از این نویسنده هست رو بخونید