تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب در هیاهوی مشغله ها
معرفی کتاب در هیاهوی مشغله ها
معرفی کتاب در هیاهوی مشغله ها
کتاب الکترونیکی «در هیاهوی مشغلهها» (پیشرفت شغلی در کنار خانواده و فرزند) از مجموعهٔ «برای والدین شاغل» توسط «هاروارد بیزینس ریویو» نوشته و با ترجمهٔ امین پورحسن از سوی انتشارات اژدهای طلایی منتشر شده است. این کتاب به بررسی چالشهای والدین شاغل در مسیر پیشرفت شغلی و ایفای نقش والدگری میپردازد و راهکارهایی برای ایجاد تعادل میان کار و زندگی خانوادگی ارائه میدهد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب در هیاهوی مشغله ها
«در هیاهوی مشغلهها» بخشی از مجموعهای است که به دغدغههای والدین شاغل میپردازد و تلاش میکند با تکیه بر پژوهشها و تجربههای واقعی، راههایی برای مدیریت همزمان مسئولیتهای شغلی و خانوادگی پیشنهاد دهد. این کتاب در دورهای نوشته شده که ساختار خانوادهها و محیطهای کاری به سرعت در حال تغییر است و والدین بیش از پیش با چالشهای تعادل میان کار و زندگی روبهرو هستند. نویسندگان و مشاوران مختلفی در این مجموعه مشارکت داشتهاند و هر فصل با روایتها، تمرینها و نکتههایی کاربردی همراه است. کتاب به موضوعاتی مانند تعریف شغل معنادار، یکپارچهسازی ابعاد مختلف زندگی، دریافت بازخورد مؤثر، هدفگذاری خانوادگی و مذاکره برای کار انعطافپذیر میپردازد. رویکرد کتاب بر این است که هیچ راهحل جادویی یا نسخهٔ واحدی برای همه وجود ندارد و هر والد باید ترکیب مناسب خود را پیدا کند. در کنار ارائهٔ راهکارها، روایتهایی از والدین شاغل و تجربههای واقعی آنها نیز نقل شده تا خواننده با موقعیتهای ملموستری روبهرو شود.
خلاصه کتاب در هیاهوی مشغله ها
این کتاب مجموعهای از مقالات و روایتهاست که هرکدام به یکی از جنبههای مهم زندگی والدین شاغل میپردازد. نویسندگان با طرح پرسشهایی مانند «چگونه میتوان شغلی معنادار ساخت؟»، «چطور ابعاد مختلف زندگی را یکپارچه کنیم؟» و «چگونه بازخورد مؤثر بگیریم؟» تلاش میکنند به دغدغههای روزمره والدین پاسخ دهند. در بخشهایی از کتاب، به اهمیت تعریف شخصی از موفقیت شغلی و معنای کار پرداخته میشود و پیشنهاد میشود والدین با توجه به ارزشها و نیازهای خود، مسیر شغلیشان را بازتعریف کنند. همچنین تمرینهایی برای شناسایی نقاط قوت، هدفگذاری خانوادگی و ایجاد شبکههای حمایتی ارائه شده است. کتاب به موضوع کار انعطافپذیر و چالشهای آن نیز میپردازد و راههایی برای مذاکره با مدیران و تیم کاری پیشنهاد میدهد. در روایتهایی از والدین شاغل، تجربههای واقعی از تغییر شغل، کار پارهوقت و مدیریت زمان میان خانه و محل کار بیان شده است. پیام اصلی کتاب این است که تعادل میان کار و زندگی یک فرایند پویا و شخصی است و والدین میتوانند با آزمون و خطا، ترکیب مناسبی برای خود و خانوادهشان پیدا کنند.
چرا باید کتاب در هیاهوی مشغله ها را خواند؟
این کتاب با جمعآوری تجربهها و پژوهشهای متنوع، تصویری واقعی از چالشهای والدین شاغل ارائه میدهد و به جای نسخههای کلیشهای، ابزارهایی برای تصمیمگیری آگاهانه و برنامهریزی شخصی در اختیار میگذارد. خواننده با مطالعهٔ این اثر میتواند راههایی برای افزایش رضایت شغلی، بهبود روابط خانوادگی و مدیریت بهتر زمان بیابد. همچنین روایتهای واقعی و تمرینهای عملی کتاب، امکان تطبیق راهکارها با شرایط فردی را فراهم میکند.
خواندن کتاب در هیاهوی مشغله ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای والدین شاغلی مناسب است که به دنبال ایجاد تعادل میان مسئولیتهای شغلی و خانوادگی هستند یا با چالشهایی مانند مدیریت زمان، کار انعطافپذیر و هدفگذاری خانوادگی روبهرو شدهاند. همچنین برای کسانی که به دنبال بازتعریف مسیر شغلی یا بهبود کیفیت زندگی شخصی و حرفهای خود هستند، مفید خواهد بود.
فهرست کتاب در هیاهوی مشغله ها
- مقدمه: به تجربهٔ شخصی یک والد شاغل و دغدغههای او برای انتخاب میان پیشرفت شغلی و مسئولیتهای خانوادگی پرداخته میشود. - بخش ۱: وای، کجاها که نخواهید رفت! - فصل ۱: چگونه شغلی معنادار بسازیم — به تعریف شخصی از معنای کار، شناسایی نقاط قوت و طراحی مسیر شغلی متناسب با خانواده میپردازد. - فصل ۲: کار + خانه + جامعه + خود — دربارهٔ یکپارچهسازی ابعاد مختلف زندگی و تمرینهایی برای هماهنگی ارزشها و نقشها بحث میکند. - بخش ۲: گوش شنوا داشته باشید، بازخورد بگیرید - فصل ۳: بازخورد موردنیازتان را دریافت کنید — راهکارهایی برای دریافت بازخورد مؤثر در محیط کار و رشد حرفهای ارائه میدهد. - فصل ۴: مرور ۳۶۰ درجهٔ خانواده — به اهمیت دریافت بازخورد از اعضای خانواده و بهبود روابط خانوادگی میپردازد. - بخش ۳: ماجراجویی خودتان را انتخاب کنید - فصل ۵: احتمال رسیدن به اهدافتان وقتی افزایش مییابد که همراه با خانوادهتان آنها را تعیین میکنید — بر هدفگذاری مشترک خانوادگی و مسئولیتپذیری تأکید دارد. - فصل ۶: کار انعطافپذیر، پارهوقت و جانبی، وای خدای من! — به بررسی انواع قراردادهای کاری و چالشهای کار انعطافپذیر میپردازد. - فصل ۷: جلب حمایت برای کار انعطافپذیر — راههایی برای مذاکره و کسب حمایت در محیط کار برای تنظیمات کاری جدید ارائه میدهد. - فصل ۸: برای خودتان کار پارهوقت ایجاد کنید — تجربههای واقعی از والدین شاغل در مسیر کار پارهوقت و مدیریت نقشها بیان میشود.
بخشی از کتاب در هیاهوی مشغله ها
«سرگردان بودم: در افکارم از خانه به محل کار و از محل کار به خانه میرفتم و احساس میکردم با صدها امید و فشار و هدف در محل کار و خانه مواجهم. بهعنوان مشاور مسائل شغلی و رهبری پول درمیآوردم، اما نمیدانستم چگونه باید منافع حرفهای و بلندپروازیهایم را تأمین کنم و درعینحال والد بامحبت و دوستداشتنیای باشم که میخواستم. احساس سردرگمی و تنهایی میکردم. البته تنها نبودم. هر والد شاغلی با این مرحلهٔ سخت، ناگفتنی و پیچیده در زندگی حرفهایاش مواجه میشود زیرا در این دوران نهتنها درحال پیشرفت حرفهای هستیم، بلکه بهعنوان والدین شاغل پیشرفت میکنیم. شاید بهتازگی اولین فرزندتان به دنیا آمده و سعی میکنید برنامهای کاربردی برای خودتان تهیه کنید. یا شاید بچههایتان بزرگترند و میخواهید فعالیتهای شغلیتان را بیشتر کنید -یا مرخصی بگیرید یا تغییری در زندگی خود ایجاد کنید- اما مطمئن نیستید چگونه باید این کار را انجام دهید. شاید الگوهای زیادی برای والد شاغل در زمینهٔ شغلی یا سازمانتان نمیبینید. شاید ساعت کاری انعطافپذیر یا حمایت مالیای که یک تازهمادر از آن بهرهمند میشود برای شما بهعنوان پدر، والد بچهای بزرگتر یا والد ناتنی در دسترس نباشد. یا شاید اینهمه راهکارهای استانداردی که استفاده کردهاید تا از نظر حرفهای پیشرفت کنید ظاهراً حالا بهاندازهٔ کافی خوب عمل نمیکند. صرفنظر از جزئیات، میتوانم به شما اطمینان دهم که تنها نیستید. شواهد این موضوع را هر روز بهعنوان مربی شغلی والدین شاغل مشاهده میکنم. هنوز کسی را ندیدهام که دیدگاهی شهودی و شفاف دربارهٔ سازگار کردن شغل و زندگی خانوادگی داشته باشد. چالش «بچه بهاضافهٔ شغل» بهاندازهای پیچیده، منحصربهفرد و پویاست که هیچ راهحل جادوییای ندارد؛ نمیتوان با شهود یا رویکرد یا دستگاه فکری واحد این مشکل را برطرف کرد. بنابراین خودتان را سرزنش نکنید. مشکل شما نیستید. مشکل از خود مشکل است. ما همگی با این چالش دستوپنجه نرم میکنیم.»