تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب ناتمام
معرفی کتاب ناتمام
معرفی کتاب ناتمام
کتاب الکترونیکی «اتمام» (شعر سپید) سرودهٔ «هرمز ناصرشریفی» و با برگآرایی «محمد قائمی» توسط نشر «حکمت کلمه» در سال ۱۳۹۸ منتشر شده است. این مجموعه شامل شعرهایی در قالب سپید است که دغدغههای انسان معاصر، تنهایی، مرگ، خاطره و زیستن در جهان مدرن را در خود جای داده است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ناتمام
«اتمام» مجموعهای از شعرهای سپید است که در فضایی تیره و اندوهگین، تجربههای زیسته و ذهنی شاعر را بازتاب میدهد. این کتاب در سال ۱۳۹۸ منتشر شده و به نظر میرسد در دورهای نوشته شده که سایهٔ بحرانهای اجتماعی و فردی بر زندگی روزمره سنگینی میکند. شعرهای این مجموعه اغلب با مضامینی چون مرگ، انزوا، خاطره، اضطراب و جستوجوی معنا در جهانی متغیر و گاه بیثبات سروده شدهاند. شاعر با بهرهگیری از تصاویر ملموس و گاه سوررئال، تلاش میکند وضعیت انسان معاصر را در مواجهه با فقدان، فراموشی و امید به تصویر بکشد. در کنار این مضامین، نشانههایی از زیستن در شهر، مواجهه با خاطرات جمعی و فردی و تامل بر سرنوشت و عدالت نیز در شعرها دیده میشود. فضای کلی کتاب، تاملبرانگیز و گاه تلخ است و مخاطب را به درنگ دربارهٔ مفاهیم بنیادین زندگی دعوت میکند.
چرا باید کتاب ناتمام را خواند؟
این مجموعه شعر برای کسانی که به شعر سپید و تجربههای شاعرانهٔ معاصر علاقه دارند، میتواند دریچهای به جهان ذهنی و احساسی یک شاعر امروزی باشد. «اتمام» با پرداختن به مضامینی چون مرگ، تنهایی، خاطره و اضطراب، فرصتی برای تامل در احساسات و دغدغههای انسانی فراهم میکند. زبان تصویری و فضای خاص شعرها، مخاطب را به تجربهای متفاوت از مواجهه با شعر دعوت میکند و امکان همذاتپنداری با لحظات و تصاویر ارائهشده را به او میدهد.
خواندن کتاب ناتمام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به شعر سپید، دوستداران ادبیات معاصر فارسی و کسانی که دغدغههایی مانند تنهایی، مرگ، خاطره و زیستن در جهان مدرن دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال تجربهٔ زبانی و تصویری تازه در شعر هستند، پیشنهاد میشود.
فهرست کتاب ناتمام
مجموعهٔ «اتمام» شامل شعرهایی با عناوین مستقل است که هر یک به موضوع یا تجربهای خاص میپردازد. برخی از این عناوین عبارتاند از: «اتهام»، «اضطراب»، «انزوا»، «آدمهای برنده»، «سم»، «بلوغ»، «تاریخ»، «ترانههای قدیمی»، «حافظهی درخت»، «خانهای در دیوار»، «دریا»، «روزهای آفتابی»، «سرنوشت»، «سطرهای باران»، «سفرنامه»، «سقوط»، «سکوت»، «عدالت»، «عدم»، «کوه»، «گزارش»، «لبهای سنگی»، «لحظه»، «نافوس»، «نفرین»، «نیمکت خالی». هر شعر با فضاسازی و تصویرپردازی خاص خود، به تامل در تجربههای انسانی و زیستن در جهان امروز میپردازد.
بخشی از کتاب ناتمام
«در بوسههای ماه همشه ماحرا از روزهای قبل آغاز میشود ودر آن عکس» باران میآمد صدایی از خیابان نزدیک میشد. عدهای» کنار در ایستاده بودند و باد برگها را به صورتشان چسبانده بود. دست از پوست ما بردارید. به پیشانیهایمان اگر نگاه کنید. این مرگ از روزهای قبل آغاز شده بود با دشنههای عمیق بر شانههای فلاتِ مهآلود. و حالا سم هم میدانید که پیشانی این عکس» روزها تبل در بیابانی رها شده بود با صورتی کبود و چشمهایی از حدقه ببرون زده. چشمهای ما بخشیده میشوند ؟ دست از زخمهای ما بردارید. کدام رویاء مارا از سرانجاممان جدا میکند؟ ما هنوز به همهی بوسهها اعتراف نکردهایم. به لبهایمان نگاه کنید. حرفهای ناتمام مرگ را ناتمام میگذارد با آن ابرهای خاکستری آن قطرههای باران و آن و فصیده که از هاویه آغاز شده بود.»