تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب عشق قدرت من است
معرفی کتاب عشق قدرت من است
معرفی کتاب عشق قدرت من است
کتاب الکترونیکی «عشق قدرت من است» (Love is My Superpower) نوشته و تصویرگری «آلیشیا اورتگو» و ترجمهٔ عرشیا عالینژاد، توسط نشر برکه آبی منتشر شده است. این کتاب تصویری برای کودکان نوشته شده و به موضوع احساسات، عشق و مهربانی در زندگی روزمره میپردازد. داستان با محوریت شخصیت «بوون» روایت میشود و تلاش دارد مفاهیمی مانند دوستداشتن، همدلی و اهمیت عشق در خانواده و جامعه را به زبان ساده و کودکانه بیان کند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب عشق قدرت من است
در «عشق قدرت من است» با دنیای کودکانهٔ «بوون» آشنا میشویم؛ پسری که با تولد خواهرش، بلا، با احساسات جدیدی روبهرو میشود. کتاب در قالب داستانی کوتاه و تصویری، به دغدغههای کودکان دربارهٔ عشق والدین، حسادت، و نگرانی از تقسیم محبت میپردازد. نویسنده با بهرهگیری از تصاویر رنگی و روایت ساده، تلاش میکند مفاهیمی مانند عشق بیقید و شرط، مهربانی و اهمیت مراقبت از خود و دیگران را به کودکان منتقل کند. این اثر بخشی از مجموعهای با محوریت قدرتهای درونی است و در کنار داستان، فعالیتهایی برای تقویت حس همدلی و عشقورزی پیشنهاد میدهد. فضای کتاب سرشار از لحظات روزمره و مثالهایی است که کودکان به راحتی با آنها ارتباط برقرار میکنند. انتشار این کتاب در سال ۱۴۰۳ و توجه به موضوعات احساسی و تربیتی، آن را به گزینهای مناسب برای والدین و مربیان تبدیل کرده است.
خلاصه کتاب عشق قدرت من است
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با معرفی «بوون» آغاز میشود؛ پسری که عاشق کتابخواندن است اما با تولد خواهرش، بلا، احساس نگرانی و حسادت میکند. او از خود میپرسد که آیا والدینش میتوانند هر دو فرزند را به یک اندازه دوست داشته باشند. مادر با مثالی از دستهای بوون، به او نشان میدهد که عشق والدین تقسیم نمیشود و هر کودک جایگاه ویژهای در قلب آنها دارد. در ادامه، مادر با پیشنهاد یک بازی، بوون و بلا را به بیرون میبرد تا نور عشق خود را با طبیعت و دیگران به اشتراک بگذارند. بوون یاد میگیرد که عشق میتواند روز دیگران را زیباتر کند؛ او با همسایهٔ بداخلاق مهربانی میکند، به دختری ناشنوا سلام میدهد و در پارک به دیگران کمک میکند. در پایان، بوون متوجه میشود که عشق نهتنها خانواده را به هم نزدیکتر میکند، بلکه میتواند جهان را جای بهتری برای زندگی بسازد. او درمییابد که مراقبت از خود نیز بخشی از عشق است و با تقسیم محبت، معجزههای کوچکی در اطرافش رخ میدهد.
چرا باید کتاب عشق قدرت من است را خواند؟
این کتاب با روایت داستانی ساده و تصاویر جذاب، به کودکان کمک میکند تا احساسات خود را بهتر بشناسند و با مفاهیمی مانند عشق، مهربانی و همدلی آشنا شوند. «عشق قدرت من است» به والدین و مربیان ابزاری میدهد تا دربارهٔ تقسیم محبت، پذیرش خواهر یا برادر جدید و اهمیت مراقبت از خود با کودکان گفتگو کنند. همچنین، فعالیتهای پیشنهادی در کتاب، فرصتهایی برای تمرین عشقورزی و همدلی در زندگی روزمره فراهم میکند.
خواندن کتاب عشق قدرت من است را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان ۵ سال به بالا، والدین، مربیان و هر کسی که به دنبال راهی برای آموزش مفاهیم عشق و مهربانی به کودکان است، مناسب خواهد بود. بهویژه برای خانوادههایی که فرزند دوم دارند یا کودکشان با احساسات جدیدی مانند حسادت و نگرانی روبهرو شده است، مفید است.
فهرست کتاب عشق قدرت من است
- معرفی بوون و خانوادهاش: آشنایی با شخصیت اصلی و دغدغههای او دربارهٔ تولد خواهرش. - گفتگوی مادر و بوون دربارهٔ عشق: توضیح مفهوم عشق والدین با مثال دستها. - بازی نور عشق: تشویق کودکان به تقسیم محبت با طبیعت و دیگران. - مهربانی با دیگران: نمونههایی از رفتارهای محبتآمیز بوون با همسایه و دوستان. - مراقبت از خود: اهمیت دوستداشتن خود و مراقبت از بدن. - معجزههای عشق: بازتاب رفتارهای محبتآمیز در زندگی روزمره و تاثیر آن بر اطرافیان.
بخشی از کتاب عشق قدرت من است
«کدامیک از ما را بیشتر دوست داری؟» مادرم لبخندی زد و من را بغل کرد. بعد دستهایم را در دست گرفت و پرسید: «کدام یک از دستهایت را بیشتر دوست داری؟» دست راستم برای نوشتن است و با دست چپ از سرسره بالا میروم. «دستهای تو کاملاً یکسان هستند و نمیتوانی یکی از آنها را انتخاب کنی. درست مثل عشق من به شما که دو تکه از قلب من هستید. اگر بگذاری که قلبت مانند خورشید بدرخشد، فضای کافی برای دوست داشتن همهی آدمها و چیزهای دیگر خواهد داشت.» «تمام دوستان و آشنایان، آن درخت سیب زیبا، تمام مکانهای شگفتانگیزی که قبلاً دیدهایم؛ حتی گیاهان و حیوانات. و همیشه برای چیزهای دیگر جا هست.»