کتاب اهلی های بامزه
معرفی کتاب اهلی های بامزه
کتاب اهلی های بامزه سروده فائزه دهقانی با تصویرگری پروانه خزایی توسط نشر وانیار منتشر شده است. این کتاب مجموعهای از شعرهای کودکانه دربارهی حیوانات اهلی است که با تصاویر رنگی و جذاب همراه شدهاند. مخاطب اصلی این اثر کودکان هستند و موضوع آن آشنایی با حیوانات اهلی از طریق شعر و تصویر است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب اهلی های بامزه
کتاب اهلیهای بامزه مجموعهای از شعرهای کوتاه و کودکانه دربارهی حیوانات اهلی مانند اسب، مرغ، خروس، سگ و دیگر حیوانات مزرعه است. هر شعر به معرفی یکی از این حیوانات میپردازد و ویژگیها، رفتارها و نقش آنها در زندگی روستایی را با زبان کودکانه بیان میکند. تصاویر رنگی و شاد کتاب، فضای مزرعه و حیوانات را برای کودکان ملموستر میکند و ارتباط آنها را با شعرها تقویت میکند. اهلیهای بامزه در قالب شعر و تصویر تلاش میکند کودکان را با دنیای حیوانات اهلی آشنا کند و حس همدلی و دوستی با آنها را در ذهن مخاطب پرورش دهد. این کتاب در دورهای منتشر شده که توجه به آموزش غیرمستقیم و سرگرمکننده برای کودکان اهمیت زیادی یافته است و میتواند به عنوان ابزاری برای یادگیری و سرگرمی مورد استفاده قرار گیرد.
چرا باید کتاب اهلی های بامزه را خواند؟
کتاب اهلیهای بامزه با شعرهای کوتاه و تصاویر رنگی، دنیای حیوانات اهلی را به زبانی ساده و قابللمس برای کودکان بازگو میکند. هر شعر، اطلاعاتی دربارهی ویژگیها و نقش حیوانات مختلف در مزرعه ارائه میدهد و به کودکان کمک میکند تا با این حیوانات آشنا شوند و نسبت به آنها احساس نزدیکی پیدا کنند. تصاویر کتاب نیز به جذابیت و درک بهتر مطالب کمک میکند و میتواند لحظات شادی را برای کودکان رقم بزند.
خواندن کتاب اهلی های بامزه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان پیشدبستانی و دبستانی که علاقهمند به حیوانات هستند یا دوست دارند دربارهی زندگی در مزرعه بیشتر بدانند، مناسب است؛ همچنین برای والدین و مربیانی که بهدنبال کتابی برای آموزش غیرمستقیم دربارهی حیوانات اهلی به کودکان هستند، گزینهی خوبی به شمار میرود.
بخشی از کتاب اهلی های بامزه
«کار میکنم فراوون، زیادی زحمت کشم
تو مزرعه صبح تا شب، واسه تو بار میکشم
الاغ ساده هستم، سادهترین حیوونم
همسایهی اسبم و اصطبله اسم خونهم»
کتاب خیلی خوبیه
😍😍😍😍😍😍