تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب پرنده های زیبا چیه اسم شماها؟
معرفی کتاب پرنده های زیبا چیه اسم شماها؟
معرفی کتاب پرنده های زیبا چیه اسم شماها؟
کتاب الکترونیکی «پرندههای زیبا چیه اسم شماها؟» نوشتهٔ لیلا بیات و با تصویرگری صدیقه شکریزیان توسط نشر پرین منتشر شده است. این کتاب مجموعهای از شعرهای کودکانه دربارهٔ پرندگان مختلف است که با تصاویر رنگی و جذاب همراه شدهاند. موضوع اصلی کتاب معرفی پرندگان به زبان شعر و با زبانی کودکانه است و برای گروه سنی ۵ سال به بالا مناسب است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب پرنده های زیبا چیه اسم شماها؟
در این مجموعه شعر، پرندگان مختلف با ویژگیها و خصوصیات منحصربهفرد خود معرفی میشوند. هر شعر به یکی از پرندگان اختصاص یافته و تلاش شده تا با زبانی ساده و کودکانه، اطلاعاتی دربارهٔ ظاهر، رفتار و زیستگاه آنها ارائه شود. تصویرگریهای رنگی و شاد کتاب، فضای شعرها را همراهی میکند و به جذابیت آن برای کودکان میافزاید. کتاب در قالب شعر و با ریتمی موزون، کودکان را با دنیای پرندگان آشنا میکند و آنها را به شناخت بیشتر طبیعت و حیوانات پیرامون خود تشویق میکند. این اثر در دورهای منتشر شده که توجه به آموزش غیرمستقیم و سرگرمکننده برای کودکان اهمیت زیادی یافته است. «پرندههای زیبا چیه اسم شماها؟» با رویکردی آموزشی و سرگرمکننده، به دنیای پرندگان از زاویهای تازه نگاه میکند و تلاش دارد تا حس کنجکاوی و علاقه به طبیعت را در کودکان تقویت کند.
چرا باید کتاب پرنده های زیبا چیه اسم شماها؟ را خواند؟
این کتاب با شعرهای کوتاه و موزون، پرندگان مختلف را به کودکان معرفی میکند و اطلاعاتی دربارهٔ ویژگیها و رفتارهای آنها ارائه میدهد. تصاویر رنگی و جذاب، فضای کتاب را برای کودکان دلپذیرتر میکند و یادگیری را با سرگرمی همراه میسازد. آشنایی با پرندگان از طریق شعر، میتواند علاقه به طبیعت و حیوانات را در کودکان تقویت کند و آنها را به مشاهده و کشف دنیای پیرامون خود ترغیب کند.
خواندن کتاب پرنده های زیبا چیه اسم شماها؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان گروه سنی ۵ سال به بالا مناسب است و به ویژه برای والدین، مربیان مهدکودک و آموزگاران ابتدایی که به دنبال معرفی پرندگان و طبیعت به کودکان هستند، کاربردی خواهد بود.
فهرست کتاب پرنده های زیبا چیه اسم شماها؟
- معرفی قناری: شعر دربارهٔ قناری و ویژگیهای ظاهری و صدای آن- کلاغ: اشاره به هوش و نقش کلاغ در طبیعت- خفاش: معرفی خفاش و زیستگاه آن- طوطی: شعر دربارهٔ طوطی و توانایی سخنگویی و رنگهایش- مرغ ماهیخوار: توصیف شکار و زندگی مرغ ماهیخوار- زندگی گروهی پرندگان: اشاره به زندگی دستهجمعی و رفتارهای اجتماعی- گنجشک: شعر دربارهٔ گنجشک و عادات غذاییاش- مرغ شترمرغ: معرفی شترمرغ و ویژگیهای خاص آن- طاووس: توصیف زیبایی و پرهای رنگارنگ طاووس
بخشی از کتاب پرنده های زیبا چیه اسم شماها؟
«چهچه مو دوست داری . تو بیشه و تو باغممنو نذار تو قفس , دلم می گیره از غمپرای من قشنگن رنگای خیلی زیبامن به قناری هستم درسته حدس شماقارو فارو قار کلاغم تو جنگل تو باغمخبر دارم براتون » از شادی نه که از غمباهوش ترین پرنده میون دنیا منمخبر میدم به دوستام هرجا خطر حس کنمپرنده ی شیم من » روزا تو خواب نازممن لونمو توی غار , جای تاربک می سازمشبیه یه موشم من » ولی موش پرندهپرنده ی بچه زام » خفاشه اسم بندهیاد می گیرم خیلی زود حرفاتونو مو به مویه طوطی ام یه طوطی , پرنده ای سخنگوببین برام انگاری رنگین کمون رو منهخدای مهر بونه که مارو رنک می زنه
بسیار اموزنده برای کودکان گروه الف⭐⭐👌👌
خوب بود میتونست بهترم باشه