کتاب پرنده های زیبا چیه اسم شماها؟ لیلا بیات + دانلود نمونه رایگان

امتیاز
۵.۰از ۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب پرنده های زیبا چیه اسم شماها؟

معرفی کتاب پرنده های زیبا چیه اسم شماها؟

کتاب الکترونیکی «پرنده‌های زیبا چیه اسم شماها؟» نوشتهٔ لیلا بیات و با تصویرگری صدیقه شکریزیان توسط نشر پرین منتشر شده است. این کتاب مجموعه‌ای از شعرهای کودکانه دربارهٔ پرندگان مختلف است که با تصاویر رنگی و جذاب همراه شده‌اند. موضوع اصلی کتاب معرفی پرندگان به زبان شعر و با زبانی کودکانه است و برای گروه سنی ۵ سال به بالا مناسب است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پرنده های زیبا چیه اسم شماها؟

در این مجموعه شعر، پرندگان مختلف با ویژگی‌ها و خصوصیات منحصربه‌فرد خود معرفی می‌شوند. هر شعر به یکی از پرندگان اختصاص یافته و تلاش شده تا با زبانی ساده و کودکانه، اطلاعاتی دربارهٔ ظاهر، رفتار و زیستگاه آن‌ها ارائه شود. تصویرگری‌های رنگی و شاد کتاب، فضای شعرها را همراهی می‌کند و به جذابیت آن برای کودکان می‌افزاید. کتاب در قالب شعر و با ریتمی موزون، کودکان را با دنیای پرندگان آشنا می‌کند و آن‌ها را به شناخت بیشتر طبیعت و حیوانات پیرامون خود تشویق می‌کند. این اثر در دوره‌ای منتشر شده که توجه به آموزش غیرمستقیم و سرگرم‌کننده برای کودکان اهمیت زیادی یافته است. «پرنده‌های زیبا چیه اسم شماها؟» با رویکردی آموزشی و سرگرم‌کننده، به دنیای پرندگان از زاویه‌ای تازه نگاه می‌کند و تلاش دارد تا حس کنجکاوی و علاقه به طبیعت را در کودکان تقویت کند.

چرا باید کتاب پرنده های زیبا چیه اسم شماها؟ را خواند؟

این کتاب با شعرهای کوتاه و موزون، پرندگان مختلف را به کودکان معرفی می‌کند و اطلاعاتی دربارهٔ ویژگی‌ها و رفتارهای آن‌ها ارائه می‌دهد. تصاویر رنگی و جذاب، فضای کتاب را برای کودکان دلپذیرتر می‌کند و یادگیری را با سرگرمی همراه می‌سازد. آشنایی با پرندگان از طریق شعر، می‌تواند علاقه به طبیعت و حیوانات را در کودکان تقویت کند و آن‌ها را به مشاهده و کشف دنیای پیرامون خود ترغیب کند.

خواندن کتاب پرنده های زیبا چیه اسم شماها؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان گروه سنی ۵ سال به بالا مناسب است و به ویژه برای والدین، مربیان مهدکودک و آموزگاران ابتدایی که به دنبال معرفی پرندگان و طبیعت به کودکان هستند، کاربردی خواهد بود.

فهرست کتاب پرنده های زیبا چیه اسم شماها؟

- معرفی قناری: شعر دربارهٔ قناری و ویژگی‌های ظاهری و صدای آن- کلاغ: اشاره به هوش و نقش کلاغ در طبیعت- خفاش: معرفی خفاش و زیستگاه آن- طوطی: شعر دربارهٔ طوطی و توانایی سخن‌گویی و رنگ‌هایش- مرغ ماهی‌خوار: توصیف شکار و زندگی مرغ ماهی‌خوار- زندگی گروهی پرندگان: اشاره به زندگی دسته‌جمعی و رفتارهای اجتماعی- گنجشک: شعر دربارهٔ گنجشک و عادات غذایی‌اش- مرغ شترمرغ: معرفی شترمرغ و ویژگی‌های خاص آن- طاووس: توصیف زیبایی و پرهای رنگارنگ طاووس

بخشی از کتاب پرنده های زیبا چیه اسم شماها؟

«چهچه مو دوست داری . تو بیشه و تو باغممنو نذار تو قفس , دلم می گیره از غمپرای من قشنگن رنگای خیلی زیبامن به قناری هستم درسته حدس شماقارو فارو قار کلاغم تو جنگل تو باغمخبر دارم براتون » از شادی نه که از غمباهوش ترین پرنده میون دنیا منمخبر میدم به دوستام هرجا خطر حس کنمپرنده ی شیم من » روزا تو خواب نازممن لونمو توی غار , جای تاربک می سازمشبیه یه موشم من » ولی موش پرندهپرنده ی بچه زام » خفاشه اسم بندهیاد می گیرم خیلی زود حرفاتونو مو به مویه طوطی ام یه طوطی , پرنده ای سخنگوببین برام انگاری رنگین کمون رو منهخدای مهر بونه که مارو رنک می زنه

۱۴۰۴/۰۵/۲۶

👌👌👌❤