کتاب فوت و انکل (1404) + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب فوت و انکل (1404)

کتاب فوت و انکل (1404)

گردآورنده:حجت کشته گر
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب فوت و انکل (1404)

معرفی کتاب فوت و انکل (1404)

کتاب الکترونیکی «فوت و انکل: خلاصه درس به همراه مجموعه سوالات آزمون ارتقاء و بورد با پاسخ تشریحی ویژه آزمون ارتقاء و بورد تخصصی ۱۴۰۴» ترجمه و تلخیص سینا قاسمی و پاسخدهی به سوالات توسط حجت کشته‌گر، توسط انتشارات کاردیا منتشر شده است. این کتاب مجموعه‌ای از خلاصه مباحث ارتوپدی مرتبط با پا و مچ پا را به همراه نمونه سوالات آزمون‌های ارتقاء و بورد تخصصی ارائه می‌دهد و بر اساس منابع معتبر بین‌المللی مانند «کمپل» و آثار فردریک ام آزن و جیمز بیتی تدوین شده است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب فوت و انکل (1404)

این کتاب با هدف پوشش مباحث کلیدی و پرکاربرد ارتوپدی در زمینه پا و مچ پا تهیه شده و به طور خاص برای داوطلبان آزمون‌های ارتقاء و بورد تخصصی پزشکی طراحی شده است. محتوای کتاب بر اساس فصل‌های مهم منابع اصلی ارتوپدی مانند «کمپل» و سایر رفرنس‌های معتبر گردآوری شده و تلاش شده تا با تلخیص و ترجمه دقیق، مطالب به صورت خلاصه و قابل استفاده برای مرور سریع ارائه شود. علاوه بر خلاصه درس، مجموعه‌ای از سوالات آزمون‌های سال‌های اخیر به همراه پاسخ‌های تشریحی در کتاب گنجانده شده است تا مخاطبان بتوانند با سبک سوالات و نکات کلیدی آزمون‌ها آشنا شوند. کتاب به مباحثی مانند اختلالات شایع پا و مچ پا، شکستگی‌ها، دفورمیتی‌ها، روش‌های جراحی و مراقبت‌های پس از عمل می‌پردازد و در کنار آن، نکات تکنیکی و بالینی مهم برای موفقیت در آزمون‌ها را نیز مطرح می‌کند. این اثر در سال ۱۴۰۴ تهیه و منتشر شده و به عنوان یک منبع جمع‌بندی و مرور سریع برای رزیدنت‌ها و متخصصان ارتوپدی قابل استفاده است.

خلاصه کتاب فوت و انکل (1404)

این کتاب با تمرکز بر مباحث ارتوپدی پا و مچ پا، ابتدا به اصول کلی جراحی و مراقبت‌های قبل و بعد از عمل در این ناحیه می‌پردازد. سپس اختلالات شایع مانند هالوکس والگوس، دفورمیتی‌های انگشتان، شکستگی‌های مچ پا و پا، آسیب‌های تاندونی و لیگامانی، و بیماری‌های التهابی و دژنراتیو را به صورت خلاصه و نکته‌وار بررسی می‌کند. در هر بخش، معیارهای تشخیصی، یافته‌های بالینی، روش‌های تصویربرداری، اندیکاسیون‌های درمان غیرجراحی و جراحی، تکنیک‌های جراحی و مراقبت‌های پس از عمل توضیح داده شده است. بخش قابل توجهی از کتاب به مرور سوالات آزمون‌های ارتقاء و بورد سال‌های اخیر اختصاص دارد که هر سوال با پاسخ تشریحی و ارجاع به منابع اصلی همراه است. این سوالات طیف وسیعی از مباحث از جمله انتخاب روش درمانی مناسب، تفسیر یافته‌های رادیولوژیک، مدیریت عوارض و تصمیم‌گیری بالینی را پوشش می‌دهند. کتاب همچنین به نکات کلیدی برای موفقیت در آزمون‌ها، اشتباهات رایج و راهبردهای مرور سریع اشاره می‌کند و تلاش دارد با ارائه الگوریتم‌های درمانی و جداول خلاصه، فرآیند یادگیری و جمع‌بندی را برای داوطلبان تسهیل کند.

چرا باید کتاب فوت و انکل (1404) را خواند؟

این کتاب با گردآوری خلاصه مباحث کلیدی ارتوپدی پا و مچ پا و ارائه مجموعه‌ای از سوالات آزمون‌های ارتقاء و بورد تخصصی، فرصتی برای مرور سریع و هدفمند مطالب فراهم می‌کند. پاسخ‌های تشریحی به سوالات، به درک بهتر نکات مهم و سبک طراحی سوالات کمک می‌کند و الگوریتم‌ها و جداول جمع‌بندی، یادگیری را ساختارمندتر می‌سازند. این اثر به ویژه برای افرادی که زمان محدودی برای جمع‌بندی دارند یا به دنبال آشنایی با نمونه سوالات و نکات پرتکرار آزمون‌ها هستند، کاربردی است.

خواندن کتاب فوت و انکل (1404) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای رزیدنت‌ها و متخصصان ارتوپدی که در آستانه آزمون ارتقاء یا بورد تخصصی قرار دارند و نیازمند مرور سریع و هدفمند مباحث پا و مچ پا هستند، مناسب است. همچنین برای پزشکان عمومی و دانشجویان پزشکی علاقه‌مند به ارتوپدی و کسانی که با بیماران مبتلا به اختلالات پا و مچ پا سروکار دارند، مفید خواهد بود.

فهرست کتاب فوت و انکل (1404)

- فصل ۸۱۱: مباحث پایه جراحی پا و مچ پا، اصول استفاده از تورنیکه، مراقبت‌های قبل و بعد از عمل و نکات تکنیکی جراحی در این ناحیه.- فصل ۸۱۲: هالوکس والگوس (بونیون)، معیارهای تشخیصی، یافته‌های رادیولوژیک، درمان غیرجراحی و جراحی، تکنیک‌های مختلف استئوتومی و عوارض جراحی.- فصل ۸۳۲: دفورمیتی‌های انگشتان پا، ناپایداری مفاصل، روش‌های اصلاح جراحی و مراقبت‌های پس از عمل.- فصل ۸۴: آرتریت‌های التهابی و دژنراتیو پا و مچ پا، تشخیص افتراقی، درمان دارویی و جراحی، نکات مراقبتی در بیماران خاص.- فصل ۸۵: اختلالات نوروپاتیک و دیابتی پا، زخم‌های دیابتی، اصول پیشگیری و درمان، معیارهای ارزیابی عروقی و اندیکاسیون‌های جراحی.- فصل ۸۶: آسیب‌های لیگامانی و شکستگی‌های مچ پا، طبقه‌بندی آسیب‌ها، روش‌های درمان غیرجراحی و جراحی، بازتوانی و عوارض شایع.- فصل ۸۷: سندرم‌های فشاری و نوروپاتی‌های پا و مچ پا، تشخیص بالینی و تصویربرداری، درمان‌های غیرجراحی و جراحی.- فصل ۸۸: ضایعات ناخن و پوست پا، درمان غیرجراحی و جراحی، مراقبت‌های پس از عمل و پیشگیری از عود.

بخشی از کتاب فوت و انکل (1404)

«همکاران گرامی همانگونه که مستحضرید اختلالات فوت و انکل جزء شکایت‌های شایع بیماران ارتوپدی در کلینیک می‌باشد. از یک سو، مطالعه مبحث بیماری‌های فوت و انکل کمپل به دلائل مختلف، کمتر مورد توجه رزیدنت‌های عزیز قرار می‌گیرد و از سوی دیگر، بمنظور افزایش توجه و تاکید بر اهمیت این بخش، در طی سال‌های اخیر، طراحان محترم سوالات آزمون‌های ارتقاء و دانشنامه، عنایت ویژه‌ای به آن داشته‌اند تا این بخش مهم از آموزش ارتوپدی بیش از این مغفول و مهجور واقع نگردد. لذا بر آن شدیم با حفظ اصل امانت‌داری، ترجمه خلاصه‌ای از فصل فوت و انکل کتاب کمپل ارائه دهیم تا مطالعه آن علاوه بر فراهم نمودن امکان پاسخگویی به سوالات، بعنوان مقدمه‌ای برای یادگیری کامل‌تر رزیدنت‌های علاقه‌مند باشد. در این مجموعه سعی شده است تمامی مطالب مهم گنجانده شود. برخی از بخش‌های مهم (مثل هالوکس والگوس) برای تفهیم بهتر و تسلط بیشتر با تفصیل (ترجمه سطر به سطر) آورده شده است. در پایان ضمن تشکر از اساتید بزرگوار و دوستان عزیز هم، به همسر نازنینم به پاس سال‌ها مهر، درود می‌فرستم و از صبر و حمایت او سپاسگزارم و دستبوس و قدردان پدر و مادر عزیزم هستم. از مخاطبان گرامی درخواست می‌کنم ایرادات موجود را بر من ببخشند و برای رفع آنها ما را مطلع نمایند.»

۲۰%