دانلود و خرید کتاب مشاوره با اهمال کاران در محیط های تحصیلی هنری اسشوئنبرگ ترجمه محمد ستایشی اظهری

معرفی کتاب مشاوره با اهمال کاران در محیط های تحصیلی

معرفی کتاب مشاوره با اهمال کاران در محیط های تحصیلی

کتاب الکترونیکی «مشاوره با اهمال‌کاران در محیط‌های تحصیلی» (در محبط‌های تحصیلی) نوشتهٔ هنری اسشوثنبرگ، کلاری لای، تیموتی پیچل و ژوزف فراری با ترجمهٔ محمد ستایشی اظهری، مریم شعبانی و نرجس صالح‌زاده، اثری تخصصی در حوزهٔ روان‌شناسی تحصیلی و مشاوره است که به بررسی پدیدهٔ اهمال‌کاری در میان دانشجویان و راهکارهای مقابله با آن می‌پردازد. این کتاب توسط ناشر «سرشناسه ۱» منتشر شده و به تحلیل علمی و کاربردی این رفتار در محیط‌های دانشگاهی می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مشاوره با اهمال کاران در محیط های تحصیلی

این کتاب به بررسی جامع اهمال‌کاری در محیط‌های تحصیلی می‌پردازد و با تکیه بر پژوهش‌های روان‌شناختی و نمونه‌پژوهی‌های متعدد، ابعاد مختلف این رفتار را در میان دانشجویان و دانشگاهیان تحلیل می‌کند. نویسندگان با رویکردی تحلیلی، ابتدا به تعریف و تمایز اهمال‌کاری به عنوان رفتار و خصلت شخصیتی می‌پردازند و سپس به شیوع و میزان آن در جمعیت دانشجویی اشاره می‌کنند. کتاب در دوره‌ای نوشته شده که پژوهش‌های مرتبط با اهمال‌کاری، به ویژه در محیط‌های دانشگاهی، رشد قابل توجهی داشته‌اند و نیاز به مداخلات علمی و مشاوره‌ای برای مقابله با این پدیده بیش از پیش احساس می‌شود. اثر حاضر با ارائهٔ مدل‌های شخصیتی، عوامل روان‌شناختی و اجتماعی مؤثر بر اهمال‌کاری و همچنین معرفی انواع اهمال‌کاران، بستری برای شناخت بهتر این رفتار و طراحی مداخلات مؤثر فراهم می‌کند. در کنار تحلیل‌های نظری، کتاب به معرفی برنامه‌های مداخله‌ای، دوره‌های خودمدیریتی و رویکردهای شناختی-رفتاری برای کمک به دانشجویان اهمال‌کار نیز می‌پردازد. این اثر همچنین به نقش خانواده، سبک فرزندپروری و ویژگی‌های شخصیتی در شکل‌گیری یا کاهش اهمال‌کاری توجه ویژه دارد و با بررسی پیامدهای رفتاری و تحصیلی این پدیده، راهکارهایی برای بهبود عملکرد تحصیلی و سلامت روان دانشجویان ارائه می‌دهد.

خلاصه کتاب مشاوره با اهمال کاران در محیط های تحصیلی

پیام اصلی کتاب «مشاوره با اهمال‌کاران در محیط‌های تحصیلی» بر شناخت عمیق اهمال‌کاری به عنوان یک رفتار و خصلت شخصیتی در دانشجویان استوار است. نویسندگان با تکیه بر پژوهش‌های تجربی و مدل‌های روان‌شناختی، نشان می‌دهند که اهمال‌کاری نه صرفاً یک عادت، بلکه اغلب ریشه در ویژگی‌های شخصیتی مانند وظیفه‌شناسی پایین، روان‌رنجوری و ضعف در خودکنترلی دارد. کتاب تأکید می‌کند که اهمال‌کاری تحصیلی می‌تواند پیامدهای منفی جدی بر عملکرد درسی، سلامت روان و رضایت از زندگی دانشجویان داشته باشد. در این میان، عوامل خانوادگی، سبک فرزندپروری، انگیزه‌های فردی و محیط دانشگاهی نیز نقش مهمی در شکل‌گیری یا تشدید این رفتار دارند. اثر حاضر با معرفی انواع اهمال‌کاران (مانند اهمال‌کاران مضطرب، خوش‌شانس و سرکش) و بررسی تفاوت‌های فردی، به این نتیجه می‌رسد که مداخلات مشاوره‌ای باید متناسب با ویژگی‌های شخصیتی و شرایط هر فرد طراحی شوند. کتاب راهکارهایی مانند آموزش مهارت‌های مدیریت زمان، مداخلات شناختی-رفتاری، دوره‌های خودمدیریتی و استفاده از تکنیک‌های مقابله با وسوسه‌های کوتاه‌مدت را برای کاهش اهمال‌کاری پیشنهاد می‌دهد. همچنین به اهمیت افزایش خودکارآمدی، اصلاح باورهای ناکارآمد و تقویت انگیزه‌های درونی برای بهبود عملکرد تحصیلی اشاره می‌کند.

چرا باید کتاب مشاوره با اهمال کاران در محیط های تحصیلی را خواند؟

این کتاب با رویکردی پژوهش‌محور و تحلیلی، تصویری دقیق از اهمال‌کاری در محیط‌های تحصیلی ارائه می‌دهد و با بررسی عوامل روان‌شناختی، اجتماعی و شخصیتی، راهکارهای متنوعی برای مقابله با این پدیده معرفی می‌کند. مطالعهٔ این اثر به دانشجویان، مشاوران و اساتید کمک می‌کند تا ریشه‌های اهمال‌کاری را بهتر بشناسند و با استفاده از تکنیک‌های علمی، عملکرد تحصیلی و سلامت روان خود یا مراجعانشان را بهبود بخشند. کتاب با ارائهٔ مثال‌های واقعی، مدل‌های شخصیتی و برنامه‌های مداخله‌ای، ابزارهای عملی برای مدیریت زمان، افزایش خودکنترلی و مقابله با تعلل را در اختیار مخاطب قرار می‌دهد.

خواندن کتاب مشاوره با اهمال کاران در محیط های تحصیلی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای دانشجویان، مشاوران تحصیلی، روان‌شناسان، اساتید دانشگاه و افرادی که با مشکل تعلل و اهمال‌کاری در محیط‌های آموزشی مواجه هستند مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال راهکارهایی برای بهبود مدیریت زمان، افزایش انگیزه و کاهش اضطراب تحصیلی هستند، مفید خواهد بود.

فهرست کتاب مشاوره با اهمال کاران در محیط های تحصیلی

- فصل اول: اهمال‌کاری در وظایف دانشگاهی: مقدمه‌ای بر تعریف، تمایز رفتار تاخیری و اهمال‌کاری به عنوان خصلت، شیوع و میزان اهمال‌کاری در دانشجویان و معرفی رویکردهای مداخله‌ای اولیه.- فصل دوم: اهمال‌کاری خصلتی دانشجویان: مروری بر ویژگی‌ها، منشأها و پیامدهای اهمال‌کاری تحصیلی، نقش خانواده و انگیزه‌های فردی، و بررسی پیامدهای رفتاری و تحصیلی.- فصل سوم: اهمال‌کاری در وظایف تحصیلی و مدل صفات شخصیت: تحلیل ارتباط اهمال‌کاری با مدل پنج‌عاملی شخصیت و بررسی پژوهش‌های فراتحلیلی.- فصل پنجم: دوره‌های دانشجویی در زمینه خودمدیریتی برای اهمال‌کاران: معرفی دوره‌های آموزشی، اهداف، محتوا و ارزیابی اثربخشی این دوره‌ها.- فصل ششم: غلبه بر الگوهای بی‌قدرتی که منجر به اهمال‌کاری می‌شود: مدل‌های مشاوره‌ای و راهکارهای مقابله با سبک‌های مختلف اهمال‌کاری.- فصل هشتم: رویکرد شناختی-رفتاری در درمان گروهی اهمال‌کاری تحصیلی: معرفی گروه هدف، تحلیل رفتاری و ارزیابی برنامه‌های آموزشی.- فصل نهم: رویارویی سازنده: درمان شناختی و تکنیک‌های مقابله با تعلل، مدل‌ها و ساختارهای درمانی.- فصل دهم: مربیگری دیجیتالی تعلل‌گران در محیط آکادمیک: استفاده از فناوری و وب‌سایت‌های پشتیبانی مطالعه برای کاهش اهمال‌کاری.- فصل دوازدهم: رویکرد روایی به تعلل در محیط‌های دانشگاهی: معرفی برنامه‌های مداخله‌ای مبتنی بر روایت و تحلیل کیفی تجربیات دانشجویان.- فصل چهاردهم: نظرات در مورد مشاوره فردی که کارها را به تعویق می‌اندازد: جمع‌بندی موضوعات عمومی و چالش‌های مشاوره با اهمال‌کاران.

بخشی از کتاب مشاوره با اهمال کاران در محیط های تحصیلی

«در مقایسه با پژوهش در مورد سایر مشکلات روانشناختی، پژوهش در مورد ماهیت اهمال‌کاری نسبتاً دیر آغاز شد. این امر پژوهش‌ها بیشتر بر روی دانشجویان انجام شده است که گاهی اوقات از محیط دانشگاهی برای بازنمایی سایر شرایطی که در آن موفقیت در معرض خطر است و به دلیل علاقه آشکار به رفتار اهمال‌کاری در محیط دانشگاهی، استفاده می‌شود. دیدگاه اخیر بیشتر مورد توجه محققان قرار گرفت. هدف آن‌ها توسعه روش‌های مداخله علمی برای کمک به دانشجویان به منظور غلبه بر اهمال‌کاری در تکالیف تحصیلی آن‌ها بود. در انجام این کار، آن‌ها با مشکلاتی از یک ماهیت کلی‌تر مواجه شدند که به موضوعات مربوط به اهمال‌کاری در پژوهش تبدیل شد. فصل مقدماتی این موضوعات را مورد بحث قرار می‌دهد و رهنمودهای کلی را برای مداخله درمانی معرفی می‌کند که از پژوهش در مورد اهمال‌کاری نشأت می‌گیرد. در نتیجه زمینه را برای ارائه روش‌های مداخله در فصول بعدی فراهم می‌کند. این فصل با تعریف اهمال‌کاری شروع می‌شود که تمایز روشنی بین رفتار تاخیری و اهمال‌کاری به عنوان یک خصلت قائل می‌شود. سپس به توضیح رابطه علی و معلولی در مورد اهمال‌کاری که از پیشینه پژوهشی نشأت می‌گیرد، می‌پردازم که بر خود-کنترلی و شکست در خود- نظم‌دهی تمرکز دارد. با توجه به این موضوعات مهم به عنوان سابقه مفهومی، من در مورد شیوع اهمال‌کاری در وظایف دانشگاهی، ویژگی یا فقدان آن و بالاخص مسائل مربوط به تشابه اهمال‌کاری به عنوان مسئله مربوط به شخصیت می‌پردازم. این فصل با ارائه مختصری از رویکردهای امیدوارکننده برای مداخله به پایان می‌رسد. در طول بحث، من قصد دارم این خلاصه از نظریه و پژوهش را به بخش‌های از این کتاب پیوند دهم و با این کار یک چارچوب مفهومی برای مداخله در اهمال‌کاری تعیین کنم.»