دانلود و خرید کتاب تمساح مهربان لئو تیمرز ترجمه نیلوفر کشتیاری

انتشارات:انتشارات برکه
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب تمساح مهربان

معرفی کتاب تمساح مهربان

کتاب الکترونیکی «تمساح مهربان» (The Kind Crocodile) نوشته و تصویرگری «لو تیمرز» و با ترجمهٔ «نیلوفر کشتیاری» و ویراستاری «الهه عین‌بخش» توسط نشر «برکه آبی» منتشر شده است. این کتاب تصویری برای کودکان خردسال نوشته شده و با داستانی ساده، موضوع کمک‌کردن و مهربانی را به زبان کودکانه روایت می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تمساح مهربان

«تمساح مهربان» داستانی تصویری است که برای گروه سنی خردسالان و کودکان نوشته شده و با تصویرگری‌های رنگارنگ و جذاب، مفاهیمی مانند همدلی، کمک‌کردن و مرزبندی در روابط را مطرح می‌کند. این کتاب در فضایی شاد و کودکانه، موقعیت‌هایی را به تصویر می‌کشد که شخصیت اصلی یعنی تمساح، با درخواست کمک حیوانات مختلف روبه‌رو می‌شود. نویسنده تلاش کرده است تا از طریق روایت و تصاویر، کودکان را با اهمیت مهارت‌های اجتماعی و هیجانی آشنا کند. کتاب در سال ۱۴۰۲ منتشر شده و در کنار داستان، راهنمایی‌هایی برای والدین و مربیان ارائه می‌دهد تا بتوانند با کودکان دربارهٔ موضوعات مطرح‌شده گفت‌وگو کنند. این اثر بخشی از ادبیات کودک است که به رشد عاطفی و اجتماعی کودکان توجه دارد و با زبانی ساده و تصاویری گویا، ارتباط موثری با مخاطب برقرار می‌کند.

خلاصه کتاب تمساح مهربان

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با تمساحی آغاز می‌شود که در کنار رودخانه زندگی می‌کند. حیوانات مختلفی مانند موش، کفتار و یوزپلنگ یکی پس از دیگری نزد تمساح می‌آیند و از او درخواست کمک می‌کنند، چون احساس خطر می‌کنند و می‌ترسند که شکار شوند. تمساح با مهربانی به هرکدام از آن‌ها پناه می‌دهد و سعی می‌کند به آن‌ها کمک کند. اما با ورود شیر به داستان، شرایط تغییر می‌کند و تمساح باید تصمیم بگیرد که چگونه به حیوانات کمک کند و در عین حال مرزهای خود را حفظ کند. روایت داستان با شوخی و بازیگوشی همراه است و در نهایت، کودکان را به فکرکردن دربارهٔ همدلی، کمک به دیگران و اهمیت مرزبندی در روابط دوستانه دعوت می‌کند. پایان داستان باز است و مخاطب را به گفت‌وگو و تخیل بیشتر تشویق می‌کند.

چرا باید کتاب تمساح مهربان را خواند؟

این کتاب با داستانی کوتاه و تصاویر گویا، فرصتی فراهم می‌کند تا کودکان با مفاهیم مهمی مانند همدلی، کمک‌کردن و مرزبندی در روابط آشنا شوند. روایت ساده و موقعیت‌های ملموس داستان، زمینه‌ای برای گفت‌وگو میان کودک و والدین یا مربیان ایجاد می‌کند و به رشد مهارت‌های اجتماعی و هیجانی کودکان کمک می‌کند. همچنین، کتاب راهکارهایی برای تقویت مهارت تصویرخوانی و توجه به احساسات ارائه می‌دهد که می‌تواند در رشد خلاقیت و توانایی تحلیل کودکان موثر باشد.

خواندن کتاب تمساح مهربان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان خردسال و پیش‌دبستانی مناسب است و به والدین، مربیان و کسانی که دغدغهٔ آموزش مهارت‌های اجتماعی و هیجانی به کودکان دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین برای کودکانی که نیاز به تقویت همدلی و یادگیری مرزبندی در روابط دارند، مفید است.

بخشی از کتاب تمساح مهربان

«تمساح مهربان، کمکم کن!آن مار می‌خواهد من را بگیرد!کمکم کنآن کفتار می‌خواهد من را بگیرد!کمکم کنآن یوزپلنگ می‌خواهد من را بگیرد!آن شیر می‌خواهد من را بگیرد!کمک!همهٔ حیوانات در یک‌جا جمع شدند و هرکدام از تمساح خواستند که به آن‌ها کمک کند. تمساح با دقت به اطراف نگاه کرد و گفت:غررررر...شوخی کردم بابا!چه شوخی بی‌مزه‌ای!»