کتاب تمساح مهربان
معرفی کتاب تمساح مهربان
کتاب تمساح مهربان (kind crocodile) نوشته لئو تیمرز و ترجمه نیلوفر کشتیاری، توسط نشر برکه منتشر شده است. این کتاب مصور برای کودکان خردسال نوشته شده و با داستانی ساده، مفاهیم کمککردن و مهربانی را به کودکان میآموزد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب تمساح مهربان
کتاب تمساح مهربان (حدومرز گذاشتن در دوستیها چندان هم ساده نیست!) داستانی مصور است که برای خردسالان و کودکان نوشته شده و با تصویرهای رنگارنگ، مفاهیمی مانند همدلی، کمککردن و مرزبندی در روابط را آموزش میدهد. لئو تیمرز تلاش کرده است تا از طریق داستان و تصاویر متنوع، کودکان را با اهمیت مهارتهای اجتماعی و هیجانی آشنا کند. کتاب حاضر، نکتههایی به والدین و مربیان ارائه میدهد تا بتوانند بهراحتی با کودکان خود دربارهی مفاهیم مهم زندگی گفتوگو کنند. این اثر به رشد عاطفی و اجتماعی کودکان توجه کرده و با زبانی ساده و تصاویری گویا، ارتباط مؤثری با مخاطب برقرار میکند.
خلاصه داستان تمساح مهربان
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان با ماجرای تمساحی آغاز میشود که در کنار رودخانه زندگی میکند. حیوانات مختلفی مانند موش، کفتار و یوزپلنگ، یکی پس از دیگری نزد تمساح میآیند و از او درخواست کمک میکنند، چون احساس خطر میکنند و میترسند که شکار شوند. تمساح با مهربانی به هرکدام از آنها پناه میدهد و سعی میکند به آنها کمک کند، اما با ورود شیر به داستان، شرایط تغییر میکند و تمساح باید تصمیم بگیرد که چگونه به حیوانات کمک کند و درعینحال مرزهای خود را حفظ کند. داستان حاضر کودکان را به فکرکردن دربارهی همدلی، کمک به دیگران و اهمیت مرزبندی در روابط دوستانه دعوت میکند. پایان داستان باز است و مخاطب را به گفتوگو و تخیل بیشتر تشویق میکند.
چرا باید کتاب تمساح مهربان را خواند؟
این اثر با داستانی کوتاه و تصاویر رنگی، فرصتی را فراهم میکند تا کودکان با مفاهیم مهمی مانند همدلی، کمککردن و مرزبندی در روابط آشنا شوند. روایت ساده و موقعیتهای بهیادماندنی داستان، زمینهای برای گفتوگو میان کودک و والدین یا مربیان ایجاد کرده و به رشد مهارتهای اجتماعی و هیجانی کودکان کمک میکند.
خواندن کتاب تمساح مهربان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این داستان برای کودکان خردسال و پیشدبستانی مناسب است و به والدین، مربیان و کسانی که دغدغهی آموزش مهارتهای اجتماعی و هیجانی به کودکان را دارند، پیشنهاد میشود؛ همچنین برای کودکانی که نیاز به تقویت همدلی و یادگیری مرزبندی در روابط دارند، مفید خواهد بود.
بخشی از کتاب تمساح مهربان
«تمساح مهربان، کمکم کن! آن مار میخواهد من را بگیرد! کمکم کن آن کفتار میخواهد من را بگیرد! کمکم کن آن یوزپلنگ میخواهد من را بگیرد! آن شیر میخواهد من را بگیرد! کمک! همهٔ حیوانات در یکجا جمع شدند و هرکدام از تمساح خواستند که به آنها کمک کند. تمساح با دقت به اطراف نگاه کرد و گفت: غررررر...شوخی کردم بابا! چه شوخی بیمزهای!»