کتاب شکستن محدودیت ها تیبو موریس + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب شکستن محدودیت ها

کتاب شکستن محدودیت ها

معرفی کتاب شکستن محدودیت ها

معرفی کتاب شکستن محدودیت ها

کتاب الکترونیکی «شکستن محدودیت‌ها (از محدودیت‌های ذهنی رها شوید و به پتانسیل واقعی خود برسید)» نوشتهٔ ثیبو موریس با ترجمهٔ ساسان جعفرنیا و بهاره قاسمی و نشر زمان تغییر، اثری در حوزهٔ رشد فردی و روان‌شناسی موفقیت است. این کتاب به بررسی باورها و فرضیات محدودکننده می‌پردازد و راه‌هایی برای جایگزینی آن‌ها با باورهای توانمندتر ارائه می‌دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب شکستن محدودیت ها

«شکستن محدودیت‌ها» اثری است که در فضای خودیاری و توسعهٔ فردی نوشته شده و تمرکز آن بر شناسایی و تغییر باورهای ذهنی محدودکننده است. کتاب در دوره‌ای منتشر شده که دغدغهٔ رشد فردی و عبور از موانع ذهنی در میان مخاطبان پررنگ است. نویسنده با تکیه بر تجربیات شخصی و مثال‌های ملموس، به خواننده نشان می‌دهد که چگونه بسیاری از مشکلات و ناکامی‌ها ریشه در فرضیات نادرست دربارهٔ خود و جهان دارند. ساختار کتاب به گونه‌ای است که ابتدا به تعریف و اهمیت فرضیات ذهنی می‌پردازد، سپس رایج‌ترین باورهای محدودکننده را در حوزه‌های مختلف زندگی بررسی می‌کند و در نهایت راهکارهایی برای جایگزینی این باورها با فرضیات توانمندتر ارائه می‌دهد. کتاب با تمرین‌ها و چالش‌هایی همراه است تا مخاطب بتواند به صورت عملی با محتوای آن درگیر شود و تغییرات را در زندگی خود تجربه کند. این اثر همچنین به نقش ضمیر ناخودآگاه و تأثیر آن بر موفقیت و رضایت فردی اشاره دارد و تلاش می‌کند مخاطب را به بازنگری در نگرش‌ها و باورهایش دعوت کند.

خلاصه کتاب شکستن محدودیت ها

پیام اصلی کتاب «شکستن محدودیت‌ها» این است که بسیاری از موانع و مشکلات زندگی، ریشه در باورها و فرضیات ذهنی دارند که اغلب ناآگاهانه پذیرفته شده‌اند. نویسنده ابتدا توضیح می‌دهد که هر فرد هزاران فرضیه دربارهٔ خود و جهان دارد که انتخاب‌ها و رفتارهایش را شکل می‌دهند. برخی از این فرضیات بی‌اهمیت‌اند اما برخی دیگر می‌توانند مسیر زندگی را به شدت محدود کنند. کتاب با مثال‌هایی از زندگی واقعی و داستان‌هایی مانند تجربهٔ یک مهاجر روسی یا خاطرات شخصی نویسنده، نشان می‌دهد که چگونه باورهای نادرست می‌توانند سال‌ها مانع پیشرفت و رضایت شوند. در ادامه، رایج‌ترین فرضیات محدودکننده در حوزه‌هایی مانند موفقیت، پول، احساسات، کار و زمان بررسی می‌شوند. برای هر فرضیه، تمرین‌هایی ارائه شده تا خواننده بتواند آن را در زندگی خود شناسایی کند و به چالش بکشد. نویسنده تأکید می‌کند که باورها لزوماً نباید دقیق یا اثبات‌شده باشند، بلکه باید به فرد قدرت و انگیزهٔ حرکت بدهند. در بخش پایانی، راهکارهایی برای جایگزینی باورهای ناتوان‌کننده با باورهای توانمندتر ارائه می‌شود و مخاطب تشویق می‌شود تا با تکرار و تمرین، ذهنیت خود را بازسازی کند و به پتانسیل واقعی خود نزدیک شود.

چرا باید کتاب شکستن محدودیت ها را خواند؟

این کتاب با تمرکز بر شناسایی و تغییر باورهای محدودکننده، فرصتی برای بازنگری در نگرش‌ها و عادات ذهنی فراهم می‌کند. خواننده با مطالعهٔ آن می‌تواند به درک عمیق‌تری از موانع ذهنی خود برسد و ابزارهایی برای عبور از این موانع به دست آورد. تمرین‌ها و مثال‌های عملی کتاب، امکان تجربهٔ تغییرات واقعی را در زندگی روزمره فراهم می‌کند و به مخاطب کمک می‌کند تا پتانسیل‌های نهفتهٔ خود را فعال کند.

خواندن کتاب شکستن محدودیت ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که احساس می‌کنند در زندگی یا شغل خود دچار رکود یا تکرار شده‌اند و به دنبال راهی برای عبور از موانع ذهنی و باورهای محدودکننده هستند. همچنین برای کسانی که به رشد فردی، خودشناسی و بهبود عزت نفس علاقه دارند یا با مشکلاتی مانند ترس از شکست، کمبود انگیزه یا احساس بی‌ارزشی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، مفید خواهد بود.

فهرست کتاب شکستن محدودیت ها

- بخش اول: درک فرضیات توضیح می‌دهد که فرضیات ذهنی چگونه انتخاب‌ها و رفتارها را محدود می‌کنند و چرا شناسایی آن‌ها اهمیت دارد.- بخش دوم: کشف فرضیات رایج به بررسی پنجاه فرض رایج در حوزه‌هایی مانند زندگی، موفقیت، پول، احساسات، کار و زمان می‌پردازد و برای هرکدام تمرین‌هایی جهت شناسایی و تغییر ارائه می‌کند.- بخش سوم: ایجاد فرضیات جدید راهکارهایی برای جایگزینی باورهای ناتوان‌کننده با باورهای توانمندتر ارائه می‌دهد و مخاطب را به طراحی نقشهٔ هویتی جدید و حرکت به سمت اهداف تشویق می‌کند.در سراسر کتاب، تمرین‌ها و چالش‌هایی برای درگیر شدن عملی مخاطب با مفاهیم مطرح شده وجود دارد.

بخشی از کتاب شکستن محدودیت ها

«در حال حاضر شما هزاران فرضیه دارید که میدان امکان‌پذیری شمارا محدود می‌کنند. در حالی که برخی فرضیات پیامدهای چندان مهمی ندارند، اما برخی دیگر کل زندگی شما را تحت تأثیر قرار می‌دهند. برخی از این فرضیات اصلی عبارتند از: "من نمی‌توانم به خاطر ۵۶ یا ۲ خوشحال باشم" یا "نمی‌توانم چیزی که می‌خواهم را درخواست کنم". این دو فرض به تنهایی می‌توانند شما را به طور چشمگیری محدود کنند و مانع از طراحی و زندگی به شیوه دلخواهتان شوند. و این‌ها فقط نوک کوه یخی هستند.یک فرض کوچک و ساده دیگر می‌تواند این باشد: "من همیشه باید به تلفن پاسخ دهم" یا "نباید بگذارم در حین مکالمه سکوت برقرار شود".فرضیات شما - چه جزئی یا عمده - انتخاب‌های در دسترس شمارا در هر شرایطی تعیین می‌کنند. آن‌ها قوانینی هستند که شما به بازی زندگی اضافه کرده و آن را بیش از حد لازم چالش‌برانگیز می‌کنید.امیدوارم در حین مطالعه و کار با این کتاب، متوجه شوید که چقدر خودتان را محدود کرده‌اید و بتوانید پتانسیل نامحدود درون خود را آزاد کنید.»