دانلود و خرید کتاب نسخه‌های شفابخش گیاهی رابرت مک کلینتاک ترجمه جمشید هاشمی

کتاب نسخه‌های شفابخش گیاهی

امتیاز:
۳.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب نسخه‌های شفابخش گیاهی

«نسخه‌های شفابخش گیاهی» به قلم روبرت مک کلینتاک و ترجمه جمشید هاشمی (-۱۳۴۹) کتابی در زمینه طب سنتی با موضوع گیاهان دارویی است. مترجم در مقدمه کتاب راجع به ضرورت آشنایی با داروهای شفابخش گیاهی نوشته‌است: گیاهان و گلها شفابخش‌ترین و با ارزش‌ترین موجوداتی هستند که خداوند خلق کرده است و در اختیار انسانها قرار داده تا رنج و دردهای خود را با آنها تسکین و درمان کنند. این سفره با رنگها و اشکال فراوان خود نه تنها زینت بخش طبیعت است بلکه از نیروی حیات (پرانا) سرشاری پر شده است. قرنهاست که انسانها به صورت تجربی یا عملی از گیاهان استفاده می‌کنند و بیماری‌های مختلف را با آن درمان می‌نمایند. این داروخانه طبیعی سالها با کمترین عوارض در اختیار انسان هستند. باید اعتراف کنیم که این داروهای طبیعی (گیاهان و گلها) نقش بسیار زیادی در سلامتی انسان ایفا می‌کنند و بهتر است با آنها بیشتر آشنا شویم تا بتوانیم از آنها استفاده بهینه داشته باشیم. این کتاب به شما کمک می‌کند تا بتوانید از گیاهان و داروهای طبیعی استفاده کنید و بیشتر آنها را بشناسید. این کتاب به زبان ساده به ما می‌گوید که چگونه از گیاهان استفاده کنیم و نقش هر کدام در بدن ما چگونه است.
Nastaran M
۱۴۰۰/۱۱/۱۶