کتاب محصل ممتاز
دستهبندی:
امتیاز:
از ۷ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب محصل ممتاز
«محصل ممتاز» نوشتهی آبهیشیک تاکور با استفاده از تکنیکهای سادهای نظیر مدیریت زمان، سادهترین روش مطالعه را به محصلان میآموزد.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
«مطالعه کردن عجب کار کسل کنندهای است!
هیچ کدام از ما علاقه چندانی به مطالعه کردن نداریم ولی با این وجود گاهی این کار را انجام میدهیم. همیشه به نخبههای کلاس غبطه میخوریم که چرا آنها با اینکه نصف ما مطالعه میکنند، همیشه بهترین نمره را میگیرند. چه کسی میتواند در کاری که علاقه ندارد موفق باشد؟
ولی همان طور که هر بازی قوانینی دارد مطالعه نیز تابع اصولی است. برخی شگردها و شیوههای مطالعه کردن بهتر هستند. وقتی با استفاده از این شگردها و شیوهها مطالعه میکنیم، مطالعه کردن بسیار ساده و آسان میشود.»
قوی مثل یک مادر
کیت رپ
اسرار هیپنوتیزممحمدرضا آلیاسین
چنین کنند مدیران؛ تمام آنچه نومدیران باید در مورد مدیریت بدانندحسین علوی لنگرودی
نسخههای شفابخش گیاهیجمشید هاشمی
۲۵ راه طبیعی برای درمان سردردجمشید هاشمی
رازراندا برن
اسرار خود هیپنوتزمبروس گلدبرگ
موسیقی درمانیراجندر منن
خودهیپنوتیزمی سریع وفوری (چگونه با چشمان باز خود را هیپنوتیزم کنیم)فوربیس رابینز بلر
نسخههای شفابخش گیاهیجمشید هاشمی
کتاب بسیار خوبیه تا اینجا که به من خیلی کمک کرد نسبت به کتاب های دیگه سر فصل های فراوونی داره و تمام مباحث مطالعه و محصل نمونه ای شدن رو مو به مو توضیح داده 3 فقط تاقچه باید امکانات