تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب خیال سفید
معرفی کتاب خیال سفید
معرفی کتاب خیال سفید
کتاب الکترونیکی «درخت کوچک ما» مجموعهای از شعرهای کودکانه به قلم «سمیرهجروانیا» و با تصویرگری «مرضیمقوامزاده» است که توسط ناشر تزا منتشر شده است. این کتاب با زبانی ساده و تصاویری رنگارنگ، به موضوعات روزمره و دغدغههای کودکان میپردازد و تلاش میکند احساسات و تجربههای آنها را در قالب شعر بیان کند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب خیال سفید
این مجموعه شعر کودکانه در فضایی صمیمی و نزدیک به دنیای کودکان شکل گرفته است. شعرها به موضوعاتی مانند دوستی، خانواده، بیماری، جنگ، طبیعت و آرزوهای کودکانه میپردازند. تصاویر کتاب با رنگهای شاد و طراحیهای کودکانه، فضای شعرها را همراهی میکنند و به فهم بهتر مفاهیم کمک میکنند. «درخت کوچک ما» در دورهای نوشته شده که توجه به احساسات و دغدغههای کودکان اهمیت ویژهای یافته است. این کتاب تلاش میکند با زبانی نزدیک به ذهن کودک، او را با مفاهیمی چون امید، صلح و دوستی آشنا کند و به او فرصت دهد تا احساساتش را بهتر بشناسد. شعرها کوتاه و روایتمحور هستند و هرکدام داستان یا تصویری کوچک از زندگی روزمره را به تصویر میکشند.
چرا باید کتاب خیال سفید را خواند؟
این کتاب با شعرهایی کوتاه و موضوعاتی متنوع، به کودکان کمک میکند تا احساسات و تجربههای خود را بهتر بیان کنند. پرداختن به موضوعاتی مانند دوستی، خانواده، بیماری و آرزوها، باعث میشود کودک با موقعیتهای مختلف زندگی آشنا شود و راهی برای بیان دغدغههایش پیدا کند. تصاویر کتاب نیز به جذابیت آن افزوده و ارتباط کودک با شعرها را تقویت میکند. «درخت کوچک ما» میتواند فرصتی برای گفتوگو میان کودک و والدین درباره موضوعات مهم زندگی باشد.
خواندن کتاب خیال سفید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این مجموعه شعر برای کودکان پیشدبستانی و دبستانی مناسب است. همچنین والدین، مربیان و معلمان کودکانی که به دنبال کتابی برای تقویت مهارتهای زبانی و عاطفی هستند، میتوانند از این اثر بهره ببرند. برای کودکانی که با موضوعاتی مانند بیماری، دلتنگی، دوستی یا آرزوهای کودکانه درگیرند، این کتاب میتواند همدلانه و مفید باشد.
فهرست کتاب خیال سفید
- شعرهای روزمره: شعرهایی درباره اتفاقات ساده و روزمره مانند دیدن درخت، بازی با عروسک و تجربههای خانه- خانواده و احساسات: شعرهایی درباره رابطه با پدر، مادر و بابابزرگ و بیان احساسات کودکانه- طبیعت و آرزوها: شعرهایی درباره برف، زمستان، پروانه و آرزوهای کودک برای صلح و دوستی- دوستی و همدلی: شعرهایی درباره دوستی، کمک به دیگران و امید به آینده بهترهر فصل با شعرهایی کوتاه و روایتمحور، دنیای کودک را از زاویهای تازه به تصویر میکشد.
بخشی از کتاب خیال سفید
«روی برگ کاهویکرم کوچکی غلتیداز دهان و دندانمطفلکی کمی ترسیدقلب کوچک دکتر انگارگپ گرپ گرپ میزدبرگ را تکان دادمروی دست من آمدتوی گودی دستممثل حلقهای پیچیدبا دلش که ور رفتمخندید»