تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب تعطیلات خرسی
معرفی کتاب تعطیلات خرسی
معرفی کتاب تعطیلات خرسی
کتاب الکترونیکی «تعطیلات خرسی» (Bear's Vacation) نوشتهٔ استن برنستین و جن برنستین با ترجمهٔ فلورا وجدانی و نشر رمز، داستانی کودکانه دربارهٔ ماجراهای یک خانوادهٔ خرسی در تعطیلات تابستانی است. این کتاب در دستهٔ داستانهای کودک و نوجوان قرار میگیرد و با تصویرگری جذاب، مفاهیم ایمنی و نکات مهم سفر را به زبان ساده و قابل درک برای کودکان بیان میکند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب تعطیلات خرسی
«تعطیلات خرسی» اثری تصویری و داستانی است که ماجرای یک خانوادهٔ خرسی را در تعطیلات تابستانی روایت میکند. این کتاب در فضایی شاد و پرتحرک، به موضوع سفر، تفریح و رعایت نکات ایمنی در کنار دریا میپردازد. نویسندگان، استن و جن برنستین، با استفاده از شخصیتهای دوستداشتنی و دیالوگهای کوتاه، تلاش کردهاند تا کودکان را با قوانین سادهٔ ایمنی در طبیعت و ساحل آشنا کنند. داستان در قالب گفتوگوهای پدر و پسر خرسی پیش میرود و هر بخش با یک نکتهٔ آموزشی همراه است. کتاب در سالهای اخیر نوشته شده و با تصویرگری رنگارنگ، فضای تعطیلات و ماجراجویی را برای مخاطب کودک به تصویر میکشد. این اثر بخشی از مجموعه داستانهای خرسی است که هرکدام به موضوعی خاص در زندگی روزمرهٔ کودکان میپردازند.
خلاصه کتاب تعطیلات خرسی
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان با آغاز تعطیلات تابستانی خانوادهٔ خرسی شروع میشود. پدر و پسر خرسی با شور و شوق راهی ساحل میشوند تا یک روز پرهیجان را تجربه کنند. پدر خرسی در طول سفر، قوانین و نکات ایمنی را به پسرش آموزش میدهد؛ از شناخت علائم هشداردهنده در ساحل گرفته تا مراقبت هنگام شنا، موجسواری و قایقسواری. هر مرحله از ماجراجویی با یک اتفاق کوچک همراه است که به کودک یادآوری میکند چگونه باید مراقب خطرات احتمالی باشد. پدر خرسی با مثالهای ساده و ملموس، اهمیت رعایت قوانین ایمنی را نشان میدهد و پسر خرسی نیز با کنجکاوی و گاهی بیاحتیاطی، تجربههای تازهای کسب میکند. داستان با تأکید بر یادگیری و رعایت نکات ایمنی در کنار لذت بردن از تعطیلات، پیش میرود و در نهایت، پسر خرسی با کمک پدرش، مهارتهای لازم برای یک تعطیلات ایمن را فرا میگیرد.
چرا باید کتاب تعطیلات خرسی را خواند؟
این کتاب با روایت داستانی ساده و تصاویر رنگارنگ، مفاهیم ایمنی و مراقبت در سفر را به کودکان آموزش میدهد. با دنبالکردن ماجراهای خانوادهٔ خرسی، کودکان میتوانند بهطور غیرمستقیم با خطرات احتمالی در طبیعت آشنا شوند و یاد بگیرند چگونه از خود مراقبت کنند. همچنین، فضای شاد و ماجراجویانهٔ داستان، خواندن آن را برای کودکان جذاب میکند و والدین را در آموزش نکات ایمنی به فرزندانشان یاری میدهد.
خواندن کتاب تعطیلات خرسی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان پیشدبستانی و دبستانی مناسب است، بهویژه آنهایی که به داستانهای ماجراجویانه و حیوانات علاقه دارند یا قرار است به سفر و تعطیلات بروند. همچنین والدین و مربیانی که به دنبال راهی برای آموزش نکات ایمنی به کودکان هستند، میتوانند از این کتاب بهره ببرند.
فهرست کتاب تعطیلات خرسی
- آغاز تعطیلات: معرفی خانوادهٔ خرسی و شروع سفر به ساحل- قوانین ایمنی در ساحل: آموزش شناخت علائم هشداردهنده و مراقبت از خطرات- شنا و موجسواری: نکات ایمنی هنگام ورود به آب و موجسواری- قایقسواری و غواصی: آموزش مراقبت در قایق و خطرات احتمالی زیر آب- جمعبندی و یادآوری: مرور نکات آموختهشده و پایان تعطیلات با تأکید بر ایمنی
بخشی از کتاب تعطیلات خرسی
«هوراء هورا ...ما راریع میریم تعطیلات!تعطلیلات تابستوئی مااز امروز شروع میشه.ما هع داریع میریع مسافرت,په سافرت هیجانائلیژی.اولین درس اینه له بایر تماعلامتهای فطر رو بشناسی!علامت فطری میبینی؟ظوب دور و اطراعت رو تلاروی اون وشتهفطر ملش آب.آره» فرس لویولوا راست می لی.روش توشته خطر ملش اپ.م۰عالا قانون اول رو یار لرفتی!؟مآره بابا یار لرفتع!الا این سر طناب رو یلیرالارن شنا می لنع میا بیرون.درس فیلی فوبی بور.وقتی شیربه میزنی هم بایر عواست فیلی جمع باشه.عالا میفوا۴ قانون رو رو بهت یار برح.»