معرفی و دانلود کتاب زیبایی ناب غیرمنتظره ها pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر خزه

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب زیبایی ناب غیرمنتظره ها

کتاب زیبایی ناب غیرمنتظره ها (The Simple Beauty of the Unexpected) نوشته مارسلو گلیزر، با ترکیب کردن علم، تأملات فلسفی، روایت‌هایی از ماهیگیری و تجربه‌های شخصی، می‌کوشد درباره‌ی منشأ زندگی، پیچیدگی‌های فیزیکی و مرزهای دانش بشری صحبت کند. گلیزر که فیزیکدان و استاد دانشگاه است، در این کتاب میان علم و معنویت پل می‌زند و نقش تصادف و اتفاقات غیرمنتظره را در کشف‌های علمی توضیح می‌دهد. نشر خزه این کتاب را با ترجمه سیروس قهرمانی منتشر کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب زیبایی ناب غیرمنتظره ها

مارسلو گلیزر در کتاب زیبایی ناب غیرمنتظره ها با نگاهی تلفیقی به علم و تجربه‌های زیسته، سفری فلسفی را آغاز می‌کند که از کودکی‌اش در برزیل و علاقه‌اش به ماهیگیری تا پژوهش‌های علمی و تدریس در دانشگاه‌های معتبر جهان را دربرمی‌گیرد.

مارسلو گلیزر به عنوان فیزیکدان نظری و کیهان‌شناس، در این کتاب دغدغه‌هایش درباره‌ی منشأ زندگی، پیچیدگی‌های فیزیکی و مرزهای دانش بشری را پی می‌گیرد. او با الهام از تجربه‌ها و سفرهایش به نقاط مختلف جهان، تلاش می‌کند پیوند میان علم و معنویت را به تصویر بکشد و نشان دهد که جست‌وجوی معنا در زندگی، همواره با مواجهه با ناشناخته‌ها و پذیرش محدودیت‌های دانش همراه است.

روایت کتاب زیبایی ناب غیرمنتظره ها، ترکیبی از خاطرات شخصی، تأملات فلسفی و توضیح مفاهیم علمی است که در بستری از طبیعت و زیبایی‌های غیرمنتظره شکل می‌گیرد.

خلاصه کتاب زیبایی ناب غیرمنتظره ها

پیام اصلی کتاب زیبایی ناب غیرمنتظره ها بر محور جست‌وجوی معنا در جهان و پذیرش ناشناخته‌ها می‌چرخد. گلیزر با روایت‌هایی از ماهیگیری و سفرهایش، علم را نه به عنوان مجموعه‌ای از پاسخ‌های قطعی، بلکه به عنوان فرایندی بی‌پایان از پرسش و کشف معرفی می‌کند. او از استعاره‌ی ماهیگیری برای توضیح تجربه‌ی علمی و فلسفی بهره می‌گیرد: همان‌طور که ماهیگیران اغلب دست‌خالی بازمی‌گردند اما باز هم به رودخانه بازمی‌گردند، دانشمندان نیز با وجود شکست‌ها و محدودیت‌ها، به جست‌وجوی حقیقت ادامه می‌دهند.

کتاب به موضوعاتی چون مرزهای دانش، شناخت‌ناپذیرها، نقش تصادف و غیرمنتظره‌ها در زندگی و علم و پیوند میان علم و معنویت می‌پردازد. گلیزر تأکید می‌کند که پذیرش محدودیت‌های علم نه نشانه‌ی ضعف، بلکه راهی برای فروتنی و باز بودن به روی شگفتی‌های جهان است. او با مثال‌هایی از فیزیک نظری، کیهان‌شناسی و حتی خاطرات شخصی، نشان می‌دهد که زیبایی ناب اغلب در لحظات غیرمنتظره و در مواجهه با رازهای حل‌نشده‌ی طبیعت رخ می‌دهد.

چرا باید کتاب زیبایی ناب غیرمنتظره ها را بخوانیم؟

این کتاب فرصتی فراهم می‌کند تا علم و معنویت را نه به عنوان دو قلمرو جداگانه، بلکه به عنوان دو مسیر هم‌افزا برای جست‌وجوی معنا در زندگی ببینیم. روایت‌های شخصی و علمی گلیزر، خواننده را به تفکر درباره‌ی مرزهای دانش، ارزش پرسشگری و لذت کشف در طبیعت دعوت می‌کند. همچنین، کتاب با زبانی قابل لمس و مثال‌های روزمره، مفاهیم پیچیده‌ی فیزیک و فلسفه را به زندگی روزمره پیوند می‌زند و نشان می‌دهد که حتی در ساده‌ترین تجربه‌ها، می‌توان به پرسش‌های بزرگ هستی نزدیک شد.

خواندن کتاب زیبایی ناب غیرمنتظره ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

زیبایی ناب غیرمنتظره ها برای علاقه‌مندان به فلسفه‌ی علم، طبیعت‌گرایی و کسانی که دغدغه‌ی معنای زندگی و مرزهای دانش را دارند مناسب است. این کتاب به دانشجویان و پژوهشگران حوزه‌های علمی که به دنبال نگاهی انسانی‌تر و فلسفی‌تر به علم هستند، یا هر کسی که دوست دارد علم را از زاویه‌ای متفاوت تجربه کند، پیشنهاد می‌شود.

جوایز و افتخارات کتاب زیبایی ناب غیرمنتظره ها

• نامزد جایزه‌ی Prêmio Jabuti (سال ۲۰۱۷)

بخشی از کتاب زیبایی ناب غیرمنتظره ها

«سفر شروع شده بود. در گوگل "ماهیگیری با حشره‌ی مصنوعی لیک دیستریکت" را جستجو کردم و هورا! یک عالمه مکان برای رفتن وجود داشت؛ رودخانه‌ها و دریاچه‌های بکر و زیبا پر از قزل‌آلاها و بلندباله‌ها، و همچنین ماهی آزاد، بسته به زمانی که به آنجا می‌روید. در میانه‌ی دهه‌ی هشتاد که دانشجوی پی‌اچ‌دی در انگلستان بودم، بعضی از قسمت‌های لیک دیستریکت را با دوست‌دخترم پیاده‌روی کرده بودم. خاطرات مبهم من از این مکان آکنده بود از تپه‌های بایر بی‌اندازه زیبا و گوشت گرم. پس لابد ماهیگیری در آن زمان در ذهنم جایی نداشته.

قدم بعدی‌ام انتخاب راهنما بود. فقط چند روز برای تدارک سفر وقت داشتم که به سه راهنما که همگی در لیک دیستریکت ساکن بودند، ایمیل زدم. تصمیم گرفتم با نفر سوم در فهرست که اسمش آقای جرمی لوکاس بود بروم. چرا؟ خب، جرمی به من گفت مرا به ریور ادن معروف می‌برد. دیدم نباید رودخانه‌ای با این نام را از دست بدهم.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زیبایی ناب غیرمنتظره ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابزیبایی ناب غیرمنتظره ها
عنوان دیگرفیلسوف طبیعت در جستجوی ماهی قزل‌آلا و معنای همه چیز
عنوان در زبان مبدأThe Simple Beauty of the Unexpected: A Natural Philosopher's Quest for Trout and the Meaning of Everything
موضوعفلسفه مدرن، هستی‌شناسی
نویسندهمارسلو گلیزر
مترجمسیروس قهرمانی
انتشاراتنشر خزه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۶/۰۶
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.