معرفی و دانلود کتاب دلم یه خونه آروم می خواد pdf + خلاصه رایگان

کتاب دلم یه خونه آروم می خواد

چگونه می‌توان با والدین خود ارتباط بهتری داشت

۲.۰ امتیاز(از ۱ رأی)

معرفی کتاب دلم یه خونه آروم می خواد

کتاب دلم یه خونه آروم می خواد (چگونه می‌توان با والدین خود ارتباط بهتری داشت) نوشته نسرین محمدی نسب، یکتا عکافیان و مریم تفنگچی، با روایت‌هایی از زبان نوجوانان، به موضوع ارتباط میان نوجوانان و والدین می‌پردازد و تلاش می‌کند به دغدغه‌ها و چالش‌های این سن پاسخ دهد. کتاب مسائل متنوعی مثل نصیحت‌های بی‌پایان والدین، کنترل‌گری، وسواس، نگرانی‌های افراطی، اختلافات خانوادگی، تبعیض جنسیتی، فشارهای اجتماعی و حتی اعتیاد نوجوانان را مطرح می‌کند و نشان می‌دهد که ارتباط درست، نیازمند شنیدن، درک متقابل و احترام به تفاوت‌هاست. این راهنما توسط نشر خزه منتشر شده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دلم یه خونه آروم می خواد

کتاب دلم یه خونه آروم می خواد مجموعه‌ای از روایت‌ها، داستان‌ها و گفتگوهای واقعی یا الهام‌گرفته از تجربه‌های نوجوانان است که در قالب داستان‌های کوتاه و بخش‌های تحلیلی به مسائل ارتباطی میان نوجوانان و والدین می‌پردازد.

نسرین محمدی نسب، یکتا عکافیان و مریم تفنگچی با کمک تجربه‌های مشاوره‌ای خود، تلاش کرده‌اند فضای خانه و خانواده را از زاویه‌ی دید نوجوانان به تصویر بکشند و مشکلاتی مانند سخت‌گیری والدین، مقایسه‌کردن، نصیحت‌های مکرر، فشارهای تحصیلی، اختلافات خانوادگی، وسواس، نگرانی‌های افراطی و حتی موضوعات حساسی مانند اعتیاد و فرزندخواندگی را بررسی کنند.

کتاب دلم یه خونه آروم می خواد در قالب داستان‌هایی از زندگی نوجوانان مختلف، به بیان احساسات، دغدغه‌ها و واکنش‌های آنان می‌پردازد و در پایان هر داستان، با طرح پرسش‌هایی، مخاطب را به تأمل و گفت‌وگو دعوت می‌کند. این اثر تلاش دارد پلی میان دنیای نوجوانان و والدین بسازد.

خلاصه کتاب دلم یه خونه آروم می خواد

کتاب دلم یه خونه آروم می خواد با روایت‌هایی از زندگی نوجوانان آغاز می‌شود که هر کدام با چالشی در ارتباط با والدین خود روبه‌رو هستند. روایت‌های بچه‌هایی مانند شنتیا که زیر فشار انتظارات کمال‌گرایانه پدرش قرار دارد و یا ثمین که مدام با مقایسه‌شدن با دیگران احساس ناکافی‌بودن می‌کند، فضای خانه‌هایی را نشان می‌دهند که در آن نوجوانان برای دیده‌شدن و درک‌شدن تلاش می‌کنند.

در بخش‌هایی دیگر، نوجوانانی مانند باران با اضطراب تحصیلی و ترس از ناامیدکردن مادرشان دست‌وپنجه نرم می‌کنند یا امین که در خانواده‌ای فرزندخوانده است و با بحران هویت و پذیرش روبه‌روست. هر داستان با گفت‌وگوهای خانوادگی، واکنش‌های احساسی و پرسش‌هایی برای تأمل بیشتر همراه است.

نویسندگان در پایان هر روایت، با تحلیل و ارائه‌ی راهکارهایی، تلاش می‌کنند نوجوانان را به خودشناسی، گفت‌وگوی مؤثر و پذیرش واقعیت‌ها تشویق کنند و والدین را نیز به درک بهتر فرزندان‌شان دعوت نمایند.

چرا باید کتاب دلم یه خونه آروم می خواد را بخوانیم؟

این کتاب با روایت داستان‌های واقعی و ملموس از زندگی نوجوانان، به مسائل پیچیده و گاه پنهان ارتباط با والدین می‌پردازد و تلاش می‌کند راه‌هایی برای عبور از سوءتفاهم‌ها و تنش‌های خانوادگی نشان دهد. مخاطب با خواندن این اثر، می‌تواند احساسات و دغدغه‌های خود را در قالب شخصیت‌های داستانی بازشناسد و با راهکارهای پیشنهادی، مهارت‌های ارتباطی و خودشناسی را تقویت کند. همچنین والدین و مربیان با مطالعه‌ی این کتاب، فرصت پیدا می‌کنند تا نگاه تازه‌ای به دنیای نوجوانان داشته باشند و زبان مشترک بهتری با فرزندان خود پیدا کنند.

خواندن کتاب دلم یه خونه آروم می خواد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کتاب دلم یه خونه آروم می خواد برای نوجوانانی است که با والدین خود اختلاف یا سوءتفاهم دارند، احساس می‌کنند شنیده نمی‌شوند یا تحت فشار انتظارات و مقایسه‌ها قرار دارند. همچنین والدین، مشاوران، معلمان و هر کسی که با نوجوانان سر و کار دارد، می‌تواند از این اثر برای درک بهتر دنیای نوجوانان و بهبود ارتباط با آن‌ها بهره ببرد. این کتاب برای خانواده‌هایی که با موضوعاتی مانند اضطراب تحصیلی، اختلافات خانوادگی، کنترل‌گری یا اعتیاد نوجوانان روبه‌رو هستند، می‌تواند راهنمایی کاربردی باشد.

معرفی این کتاب در تاریخ ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دلم یه خونه آروم می خواد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدلم یه خونه آروم می خواد
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۳/۰۳
فرمت کتابPDF

ARian
۱۴۰۴/۱۰/۲۲

کتاب درباره نوجوانان و حرف های دلشان است اگر نوجوان هستی و به فکر پیشرفت هستی ، خواندن این کتاب ، خالی از لطف نیست