کتاب روایت ۵۰۶ روز خدمت در وزارت آموزش و پرورش رضا مراد صحرایی + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب روایت ۵۰۶ روز خدمت در وزارت آموزش و پرورش

کتاب روایت ۵۰۶ روز خدمت در وزارت آموزش و پرورش

انتشارات:چکانه
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب روایت ۵۰۶ روز خدمت در وزارت آموزش و پرورش

معرفی کتاب روایت ۵۰۶ روز خدمت در وزارت آموزش و پرورش

کتاب الکترونیکی «۵۰۶ روز خدمت در وزارت آموزش و پرورش (دستاوردهای تحولی نظام تعلیم و تربیت در دوره وزارت)» نوشتهٔ رضامراد صحرائی و با همکاری ناشر طاقچه، گزارشی جامع از اقدامات و تحولات صورت‌گرفته در نظام آموزش و پرورش ایران طی دوره وزارت نویسنده است. این اثر به بررسی سیاست‌ها، برنامه‌ها و دستاوردهای کلیدی در حوزه تعلیم و تربیت می‌پردازد و برای علاقه‌مندان به مدیریت آموزشی و سیاست‌گذاری تربیتی قابل توجه است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب روایت ۵۰۶ روز خدمت در وزارت آموزش و پرورش

این کتاب گزارشی مستند از دوره وزارت «رضامراد صحرائی» در وزارت آموزش و پرورش است که به بازه زمانی ۵۰۶ روزه خدمت او می‌پردازد. کتاب در سه فصل اصلی تنظیم شده و ابتدا به اندوخته‌های مدیریتی و اصول کلیدی در مدیریت نظام تعلیم و تربیت می‌پردازد. سپس، مجموعه‌ای از اقدامات و دستاوردهای تحولی در بخش‌های مختلف آموزش و پرورش را مرور می‌کند؛ از اصلاحات ساختاری و برنامه‌های آموزشی گرفته تا توسعه فضاهای آموزشی و ارتقای کیفیت معلمان. فصل پایانی نیز شامل نامه‌ای پایانی و جمع‌بندی تجربیات و سپاسگزاری از همکاران است. این اثر، تصویری کلی از روند تحولات و چالش‌های نظام آموزشی ایران در دوره‌ای خاص ارائه می‌دهد و به دغدغه‌های عدالت آموزشی، کیفیت‌بخشی، و نوآوری در سیاست‌گذاری آموزشی می‌پردازد.

خلاصه کتاب روایت ۵۰۶ روز خدمت در وزارت آموزش و پرورش

این کتاب با مروری بر تجربه وزارت «رضامراد صحرائی» آغاز می‌شود و در فصل نخست، اصول و اندوخته‌های مدیریتی او را در حوزه تعلیم و تربیت شرح می‌دهد. نویسنده بر اهمیت اخلاق، شفافیت، آینده‌نگری و تعامل میان بخش‌های مختلف نظام آموزشی تأکید می‌کند و جذب نیروهای متعهد و متخصص را از ارکان موفقیت می‌داند. همچنین، به ضرورت اصلاحات آموزشی، افزایش دسترسی و عدالت آموزشی، و نقش کلیدی معلمان و مدیران مدرسه اشاره می‌شود.در فصل دوم، مجموعه‌ای از اقدامات و دستاوردهای تحولی در بخش‌های مختلف آموزش و پرورش به تفصیل آمده است. این بخش شامل تصویب چارچوب شایستگی‌های پایه، درج اسناد لانه جاسوسی در کتاب‌های درسی، تدوین دستورالعمل مدرسه تراز سند تحول بنیادین، ارتقای کیفیت آموزش عمومی، کاهش تنوع مدارس، ترمیم سند تحول بنیادین، اصلاح اساسنامه سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، برنامه انسداد مبادی بی‌سوادی، تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان، احیای باشگاه دانش‌پژوهان جوان، اصلاح رتبه‌بندی معلمان، توسعه فضاهای آموزشی و بسیاری اقدامات دیگر است.در فصل پایانی، نویسنده با نگاهی جمع‌بندی به مسیر طی‌شده، از همکاران و مسئولان مختلف تقدیر می‌کند و بر اهمیت همدلی، انسجام و حمایت جمعی در تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت تأکید دارد. کتاب، تصویری از چالش‌ها، سیاست‌ها و نتایج اقدامات تحولی در آموزش و پرورش ایران ارائه می‌دهد.

چرا باید کتاب روایت ۵۰۶ روز خدمت در وزارت آموزش و پرورش را خواند؟

این کتاب برای کسانی که به سیاست‌گذاری آموزشی، مدیریت نظام تعلیم و تربیت و بررسی تحولات ساختاری در آموزش و پرورش علاقه دارند، منبعی مستند و کاربردی است. خواننده با مطالعه این اثر می‌تواند با روند تصمیم‌گیری‌ها، چالش‌ها و دستاوردهای یک دوره مهم در آموزش و پرورش ایران آشنا شود و از تجربه‌های مدیریتی و اجرایی مطرح‌شده بهره بگیرد. همچنین، کتاب به دغدغه‌های عدالت آموزشی، کیفیت‌بخشی و نوآوری در نظام تعلیم و تربیت می‌پردازد و می‌تواند الهام‌بخش مدیران و معلمان باشد.

خواندن کتاب روایت ۵۰۶ روز خدمت در وزارت آموزش و پرورش را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای مدیران و کارشناسان آموزش و پرورش، دانشجویان رشته‌های علوم تربیتی و مدیریت آموزشی، سیاست‌گذاران حوزه تعلیم و تربیت و علاقه‌مندان به تحولات نظام آموزشی ایران مناسب است. همچنین، برای کسانی که دغدغه عدالت آموزشی، کیفیت مدارس و اصلاحات ساختاری دارند، مطالعه این اثر مفید خواهد بود.

فهرست کتاب روایت ۵۰۶ روز خدمت در وزارت آموزش و پرورش

فصل اول: اندوخته‌های مدیریتی و اصول موفقیت در نظام تعلیم و تربیت- بررسی اصول اخلاقی و مدیریتی، جذب نیروهای متعهد، ارتباطات مؤثر، اهداف اصلاحات آموزشی و توصیه‌هایی برای معلمان و مدیران مدارس.فصل دوم: اقدامات سرآمد و دستاوردهای تحولی- تصویب چارچوب شایستگی‌های پایه، درج اسناد لانه جاسوسی در کتاب‌های درسی، تدوین دستورالعمل مدرسه تراز سند تحول بنیادین، ارتقای کیفیت آموزش عمومی، کاهش تنوع مدارس، ترمیم سند تحول بنیادین، اصلاح اساسنامه سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، برنامه انسداد مبادی بی‌سوادی، تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان، احیای باشگاه دانش‌پژوهان جوان، اصلاح رتبه‌بندی معلمان، توسعه فضاهای آموزشی، برنامه ملی اوقات فراغت، نهضت اردوهای ملی، برنامه ملی نماد، اصلاح سازوکار جذب معلمان، تدوین سند جامع نیروی انسانی، برگزاری آزمون اختصاصی تربیت معلم، جذب استعدادهای برتر، ارتقای اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان، مشارکت خانواده در تربیت، توسعه خدمات الکترونیک، تقویت پیوند مسجد، مدرسه و خانواده، تغییر نظام سنجش سلامت نوآموزان، راه‌اندازی مراکز جامع سنجش و توان‌بخشی، مهارت‌آموزی ورزشی، غربالگری سلامت جسمانی دانش‌آموزان و سایر اقدامات.فصل سوم: نامه پایانی- جمع‌بندی تجربیات، سپاسگزاری از همکاران و تأکید بر اهمیت همدلی و انسجام در تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت.

بخشی از کتاب روایت ۵۰۶ روز خدمت در وزارت آموزش و پرورش

«امروز با افتخار نگاهی داریم اجمالی به دستاوردهای تحولی نظام تعلیم و تربیت کشورمان در طول ۵۰۶ روز خدمت به‌عنوان وزیر آموزش و پرورش. به‌راستی، نظام تعلیم و تربیت هر کشوری، مهم‌ترین زیربنای تحول همه‌جانبه آن کشور است؛ در واقع، آموزش و پرورش امروز نه تنها سیمای آینده کشور را ترسیم می‌کند، بلکه کانونی است برای تحولات انسان‌ساز و آفرینش دنیای فردا. با درک عمیق این حقیقت، همواره تلاش کردیم در مسیر ساختن مدرسه‌ای قوی برای ایران قوی و نیز تربیت نسلی متعهد، موّمن و انقلابی، گام برداریم. چرا که هر تحول، نیازمند انگیزه و عمل است و نه تنها ایده و سخن. نیرویی که ما را در این مسیر ثابت‌قدم نگه می‌داشت، انسجام، اتحاد، همدلی و هماهنگی تمامی ارکان و بخش‌های مرتبط بود. آنچه در ادامه به آن اشاره می‌شود، تنها گوشه‌ای است از دستاوردهای تحولی نظام تعلیم و تربیت کشورمان که یقیناً در پس هر دستاوردها بسی عظیم‌تر از آن چیزی است که در این سطور بگنجد و به همین خاطر، می‌توان گفت که تنها نمی است از یمی. در اینجا بر خود لازم می‌دانم که از تلاش‌ها و مجاهدت‌های دوست و برادر خوبم جناب آقای یوسف نوری نیز تشکر کنم؛ چراکه سرآغاز تلاش برای رسیدن به بخشی از این دستاوردها، در دوران وزارت ایشان رقم خورد. امید دارم که این دستاوردها به تحول و پیشرفت پایدار نظام آموزشی کشورمان منجر شود و افق‌های نوینی را فراروی نسل‌های آینده بگشاید. همه این دستاورد‌ها، حاصل اعتماد، همراهی و حمایت رئیس‌جمهور شهید، حضرت آیت‌الله رئیسی (رضوان‌اللّه تعالی علیه) بوده است. به روح ایشان و همه شهدای نظام و انقلاب اسلامی درود فرستاده و این گزارش را تقدیم آن‌ها می‌کنیم.»