معرفی و دانلود کتاب تیم شنا pdf + خلاصه رایگان

کتاب تیم شنا

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
جابر رمضانی

معرفی کتاب تیم شنا

کتاب تیم شنا نوشته جابر رمضانی، درباره‌ی گروهی از دختران شناگر و مربی‌شان است که در فضایی وهم‌آلود و بی‌آب تمرین می‌کنند تا خود را برای مسابقه‌ای فرضی آماده کنند. این درام که با نگاهی به داستان کوتاهی از میراندا جولای نوشته شده، در مرز میان واقعیت و خیال می‌گذرد و به‌مرور این پرسش را پیش می‌کشد که آیا همه‌ی این تلاش‌ها و امیدها، صرفاً در ذهن و تخیل شخصیت‌ها رخ داده یا حقیقی بوده است. نشر بوم‌بان این نمایش‌نامه را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تیم شنا

کتاب تیم شنا اثر جابر رمضانی در بستری از فقدان و تخیل شکل می‌گیرد؛ جایی که آب نیست اما شناگران با پانتومیم و نیروی ذهن، تمرین شنا را پیش می‌برند. روایت داستان در مکانی به نام دره‌ی آبی می‌گذرد؛ جایی متروک و بی‌آب که گروهی دختر جوان با مربی‌شان، رؤیا، تلاش می‌کنند با تمرینات خیالی، خود را برای مسابقه‌ای فرضی آماده کنند.

نمایش‌نامه تیم شنا با الهام از داستانی از میراندا جولای و با تأکید بر عنصر غیاب و پانتومیم، مرز میان واقعیت و خیال را بارها جابه‌جا می‌کند. در این اثر، فقدان آب به استعاره‌ای از محرومیت بدل می‌شود و جابر رمضانی، با بهره‌گیری از زبان و رفتار روزمره‌ی شخصیت‌ها، به تجربه‌ی جمعی امید، شکست و همدلی می‌پردازد.

خلاصه نمایشنامه تیم شنا

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان تیم شنا حول محور مربی جوانی به اسم رؤیا شکل می‌گیرد که پس از حادثه‌ای تلخ در گذشته، به همراه چند دختر دیگر به مکانی دورافتاده به نام دره‌ی آبی می‌رود. در این مکان، آب وجود ندارد و دختران برای تمرین شنا ناچارند به تخیل و پانتومیم متوسل شوند. آن‌ها با وسایل خانه، استخری خیالی می‌سازند و تمرینات را با جدیت ادامه می‌دهند.

هر کدام از شخصیت‌ها با دغدغه‌ها و ترس‌های شخصی خود روبه‌روست؛ از ترس خفه‌شدن تا اضطراب از شکست و تنهایی. رؤیا، که خود با عذاب وجدان و خاطره‌ی غرق‌شدن شاگردانش دست‌وپنجه نرم می‌کند، تلاش می‌کند تیم را برای مسابقه‌ای فرضی آماده کند. در طول نمایش، تمرینات، شوخی‌ها و اختلافات میان اعضا، فضای اثر را پیش می‌برد و مرز میان واقعیت و خیال بارها محو می‌شود.

چرا باید کتاب تیم شنا را بخوانیم؟

این اثر به شکل استعاری به موضوعاتی چون محرومیت، امید، قدرت تخیل و مواجهه با فقدان می‌پردازد و از خلال روابط میان شخصیت‌ها، روان انسان را در شرایط دشوار بررسی می‌کند. نمایش‌نامه برای کسانی که به تجربه‌های نو در تئاتر و روایت‌های چندلایه علاقه دارند، می‌تواند دریچه‌ای تازه به جهان نمایش بگشاید.

خواندن کتاب تیم شنا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

نمایش‌نامه‌ی تیم شنا برای علاقه‌مندان به تئاتر معاصر، دانشجویان و پژوهشگران هنرهای نمایشی و کسانی که دغدغه‌ی مواجهه با فقدان، امید و تخیل را دارند، مناسب است. همچنین این متن به گروه‌های تئاتری و هنرمندانی که به دنبال متون تجربی و متفاوت هستند، پیشنهاد می‌شود.

معرفی این کتاب در تاریخ ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تیم شنا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتیم شنا
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه نمایشنامه‌های ایران

Bless
۱۴۰۴/۰۴/۱۰

من تئاتر تیم شنا رو دیدم و خیلی لذت بردم. خیلی ذوق کردم وقتی نمایشنامه اش رو دیدم. طاقچه ازت ممنونم