معرفی و دانلود کتاب از آنجا که من بودم تا اینجا که من نیستم pdf + خلاصه رایگان

کتاب از آنجا که من بودم تا اینجا که من نیستم

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
مهسا دهقانی پور

معرفی کتاب از آنجا که من بودم تا اینجا که من نیستم

کتاب از آنجا که من بودم تا اینجا که من نیستم نوشته مهسا دهقانی پور، نمایش‌نامه‌ای است که در خانه‌ای در تهران اتفاق می‌افتد و به روابط انسانی، بیماری و گذر زمان می‌پردازد. این درام با ورود زنی پرستار به خانه‌ی مردی بیمار و تکیده شروع می‌شود و با روایت کردن خاطرات گذشته، عشق‌های نافرجام، مهاجرت و حسرت‌های زندگی این زن و اطرافیانش، تصویری از زندگی معاصر و چالش‌های آن ترسیم می‌کند. انتشارات بوم‌بان این متن نمایشی را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب از آنجا که من بودم تا اینجا که من نیستم

کتاب از آنجا که من بودم تا اینجا که من نیستم اثر نوشته مهسا دهقانی پور بخشی از مجموعه‌ای با محوریت نمایش‌نامه‌های ایرانی است. داستان در سال ۱۳۹۲ و در خانه‌ای قدیمی در مرکز تهران می‌گذرد و شخصیت‌های اصلی آن فریدون، صدیقه، میترا و جلال هستند.

فضای نمایش‌نامه با حضور آدم‌هایی از نسل‌های مختلف و خاطراتی از گذشته و حال شکل می‌گیرد. بیماری، پیری، مهاجرت، خاطرات جنگ و روابط خانوادگی از موضوعات اصلی این اثر هستند و مهسا دهقانی پور با زبانی واقع‌گرایانه و در فضایی صمیمی، به دغدغه‌های روزمره و بحران‌های وجودی شخصیت‌ها می‌پردازد.

نمایش‌نامه‌ی از آنجا که من بودم تا اینجا که من نیستم با تمرکز بر جزئیات زندگی روزمره، تصویری از جامعه‌ی معاصر ایران و چالش‌های آن ارائه می‌دهد و گذشته و حال شخصیت‌ها و تأثیرات متقابل آن‌ها بر یکدیگر را مرور می‌کند.

خلاصه نمایشنامه از آنجا که من بودم تا اینجا که من نیستم

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با ورود صدیقه، زنی میانسال و پرستار، به خانه‌ی فریدون آغاز می‌شود؛ مردی سالخورده که با بیماری سرطان دست‌وپنجه نرم می‌کند. خانه، محل تلاقی خاطرات و آدم‌هایی است که هر کدام باری از گذشته و دغدغه‌های امروز را با خود دارند. میترا، دختر فریدون و جلال، دوست قدیمی خانواده، در رفت‌وآمدهایشان با مسائل خانوادگی، بیماری، روابط گذشته و آینده روبه‌رو می‌شوند. صدیقه که خود گذشته‌ای پر از مهاجرت، شکست و تلاش برای بقا دارد، به‌تدریج به بخشی از زندگی فریدون و خانواده‌اش بدل می‌شود.

بیماری فریدون و تلاش اطرافیان برای تهیه دارو، مراقبت و حفظ امید، محور اصلی روایت است و مضمون‌هایی مثل خاطرات گذشته، عشق‌های نافرجام، مهاجرت و حسرت‌های زندگی، در گفت‌وگوها و رفتار شخصیت‌ها بازتاب می‌یابد.

چرا باید کتاب از آنجا که من بودم تا اینجا که من نیستم را بخوانیم؟

این نمایش‌نامه با پرداختن به موضوعاتی چون بیماری، پیری، مهاجرت، خاطرات و روابط خانوادگی، تصویری ملموس از زندگی معاصر ایرانی ارائه می‌دهد. روایت چندلایه و شخصیت‌پردازی دقیق، امکان همذات‌پنداری با دغدغه‌ها و احساسات شخصیت‌ها را فراهم می‌کند. اثر، به جای تمرکز بر حادثه‌پردازی، بر جزئیات زندگی و دیالوگ‌های روزمره تکیه دارد و مخاطب را به تأمل درباره‌ی گذر زمان، تنهایی و معنای زندگی دعوت می‌کند.

خواندن کتاب از آنجا که من بودم تا اینجا که من نیستم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب از آنجا که من بودم تا اینجا که من نیستم برای علاقه‌مندان به نمایش‌نامه‌های معاصر فارسی، دوستداران ادبیات واقع‌گرایانه و کسانی که به موضوعاتی مانند بیماری، روابط خانوادگی، مهاجرت و خاطرات جمعی توجه دارند، مناسب است.

معرفی این کتاب در تاریخ ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از آنجا که من بودم تا اینجا که من نیستم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباز آنجا که من بودم تا اینجا که من نیستم
موضوعنمایشنامه
نویسندهمهسا دهقانی پور
انتشاراتانتشارات بوم‌بان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه نمایشنامه‌های ایران

نظری برای کتاب ثبت نشده است.