تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب زبان بدن
معرفی کتاب زبان بدن
معرفی کتاب زبان بدن
کتاب الکترونیکی «زبان بدن (از کجا بفهمیم دیگران به چه فکر میکنند؟؛ تعبیر دقیق زبان بدن)» نوشتهٔ جو ناوارو و ترجمهٔ وحیدهالسادات ناصری قمصری با ویراستاری محمد صادقی سیار و انتشار انتشارات سفیر قلم، اثری در حوزهٔ ارتباطات غیرکلامی و زبان بدن است. این کتاب با تکیه بر تجربههای نویسنده در افبیآی، به بررسی نشانهها و رفتارهای غیرکلامی انسانها میپردازد و راههایی برای درک بهتر احساسات و افکار دیگران ارائه میدهد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب زبان بدن
«زبان بدن» اثری است که به بررسی ارتباطات غیرکلامی و نقش آنها در تعاملات انسانی میپردازد. جو ناوارو، نویسندهٔ کتاب، سالها به عنوان مأمور ویژه در افبیآی فعالیت داشته و تجربیات خود را در زمینهٔ رمزگشایی رفتارهای غیرکلامی در این کتاب گردآورده است. کتاب در فضایی علمی و با تکیه بر پژوهشهای روانشناسی، عصبشناسی و مطالعات رفتاری نوشته شده و به مخاطب نشان میدهد که چگونه میتوان از طریق مشاهدهٔ دقیق حرکات بدن، حالات چهره و حتی نحوهٔ ایستادن یا نشستن افراد، به احساسات و نیات آنها پی برد. این کتاب در دورهای منتشر شده که توجه به مهارتهای ارتباطی و هوش هیجانی اهمیت زیادی یافته و به همین دلیل، مخاطبان گستردهای از جمله دانشجویان، مدیران، روانشناسان و علاقهمندان به علوم رفتاری را هدف قرار داده است. نویسنده در مقدمه، تأکید میکند که مطالب کتاب بر پایهٔ شواهد علمی و تجربیات میدانی است و تلاش دارد تصویری واقعبینانه و کاربردی از زبان بدن ارائه دهد.
خلاصه کتاب زبان بدن
کتاب «زبان بدن» با روایتی از تجربیات نویسنده در افبیآی آغاز میشود و به اهمیت درک رفتارهای غیرکلامی در موقعیتهای مختلف زندگی میپردازد. جو ناوارو توضیح میدهد که چگونه از کودکی، به دلیل مهاجرت و ناآشنایی با زبان جدید، به مشاهدهٔ دقیق حرکات و حالات بدن دیگران روی آورده و این مهارت را بعدها در حرفهٔ خود به کار گرفته است.در ادامه، کتاب به معرفی اصول پایهای زبان بدن میپردازد و ده دستور کلیدی برای مشاهده و رمزگشایی موفقیتآمیز ارتباطات غیرکلامی ارائه میدهد. این دستورات شامل توجه به رفتارهای معیاری افراد، مشاهدهٔ تغییرات رفتاری، تشخیص نشانههای جهانی و خاص زبان بدن و اهمیت مشاهدهٔ دقیق محیط و افراد است.یکی از بخشهای مهم کتاب، بررسی نقش مغز لیمبیک در بروز رفتارهای غیرکلامی است. نویسنده توضیح میدهد که واکنشهای میخکوبشدن، فرار و مبارزه، ریشه در بخش لیمبیک مغز دارند و این واکنشها به صورت حرکات بدن، حالات چهره و حتی نحوهٔ قرارگیری پاها و دستها ظاهر میشوند. کتاب به تفصیل رفتارهای آرامشبخش، نشانههای راحتی و ناراحتی و تأثیر آنها بر ارتباطات انسانی را شرح میدهد.در بخشهای بعدی، به بررسی دقیقتر حرکات پاها، دستها، بازوها و صورت پرداخته میشود و مثالهایی از زندگی روزمره و پروندههای واقعی آورده میشود تا مخاطب بتواند نشانههای رفتاری را بهتر تشخیص دهد. نویسنده تأکید میکند که زبان بدن اغلب صادقانهتر از کلام است و میتواند اطلاعات ارزشمندی دربارهٔ احساسات و افکار افراد ارائه دهد، به شرط آنکه با دقت و آگاهی مشاهده شود.
چرا باید کتاب زبان بدن را خواند؟
این کتاب با ارائهٔ مثالهای واقعی و دستورالعملهای مشخص، به مخاطب کمک میکند تا مهارت مشاهده و تفسیر رفتارهای غیرکلامی را در خود تقویت کند. آشنایی با زبان بدن میتواند در موقعیتهای شغلی، روابط اجتماعی و حتی تعاملات روزمره، به درک بهتر دیگران و پیشبینی واکنشها منجر شود. همچنین، کتاب به مخاطب میآموزد که چگونه از نشانههای بدن برای ارزیابی صداقت، احساسات و نیات افراد استفاده کند و در نتیجه، ارتباطات مؤثرتری برقرار نماید.
خواندن کتاب زبان بدن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به روانشناسی، علوم رفتاری، مدیریت، مذاکره، مشاوره و هر کسی که به دنبال بهبود مهارتهای ارتباطی و شناخت بهتر انسانهاست، مناسب است. همچنین برای افرادی که در حوزههای امنیتی، منابع انسانی یا آموزش فعالیت دارند و نیازمند درک عمیقتری از رفتارهای غیرکلامی هستند، مفید خواهد بود.
فهرست کتاب زبان بدن
- فصل اول: مهارت یافتن اسرار حرکات و اشارات زبان بدن به معرفی مفهوم زبان بدن، اهمیت مشاهدهٔ دقیق و ده دستور کلیدی برای رمزگشایی رفتارهای غیرکلامی میپردازد.- فصل دوم: پیامدهای متداول بخش لیمبیک نقش مغز لیمبیک در بروز واکنشهای غیرکلامی مانند میخکوبشدن، فرار و مبارزه و رفتارهای آرامشبخش را بررسی میکند.- فصل سوم: درک زبان بدن پاها و رانها اهمیت پاها در بیان احساسات و نیات، نشانههای رفتاری پاها و نحوهٔ تفسیر آنها را شرح میدهد.- فصل چهارم: زبان بدن بالاتنه و شانهها به بررسی رفتارهای بالاتنه، شانهها و نشانههای راحتی یا ناراحتی در این بخش از بدن میپردازد.- فصل پنجم: دانش در دسترس حرکات بازوان و دستها، نشانههای رفتاری مرتبط با آنها و تأثیرشان بر ارتباطات را توضیح میدهد.- فصل ششم: تسلط بر حرکات زبان بدن دستها و انگشتان به نقش دستها و انگشتان در انتقال پیامهای غیرکلامی و نشانههای اعتمادبهنفس یا اضطراب میپردازد.- فصل هفتم: حرکات زبان بدن صورت حالات چهره، چشمها، دهان و نشانههای احساسی مثبت و منفی را بررسی میکند.- فصل هشتم: فریب به موضوع تشخیص فریب، نشانههای رفتاری مرتبط با دروغ و راهکارهای شناسایی آن میپردازد.
بخشی از کتاب زبان بدن
«هر وقت که به مردم در مورد «زبان بدن» آموزش میدهم، همیشه این سوال از من پرسیده میشود: «جو، چه چیزی باعث شد شما به مطالعه رفتار زبان بدن علاقهمند شوید؟» این چیزی نبود که من برای انجامش برنامهریزی کرده باشم یا نتیجه علاقه طولانی مدت من به این موضوع بوده باشد. خیلی بیآلایشتر از این حرفها بود. علاقه من به این موضوع براساس ضرورت و نیاز و منطبق بر کسب موفقیت با روشی کاملاً جدید برای زندگی بود.وقتی هشت ساله بودم به عنوان تبعیدی از کوبا به آمریکا آمدم. ما تنها چند ماه پس از حمله تبعیدیها به خلیج کوبا آنجا را ترک کردیم و صادقانه فکر میکردیم که فقط برای مدت کوتاهی به عنوان پناهنده اینجا خواهیم بود. در ابتدا مثل هزاران مهاجری که به این کشور آمده بودند، توانایی صحبت کردن به انگلیسی را نداشتم. به سرعت فهمیدم برای هماهنگبودن با همکلاسیهای جدیدم باید زبان دیگران که همان زبان بدن بود را یاد بگیرم و نسبت به آن آگاه و حساس باشم.متوجه شدم که این زبانی است که میتوانم به سرعت آن را درک و ترجمه کنم. در ذهن جوانم، بدن انسان را به عنوان نوعی تابلوی اعلانات میدیدم که با دیدن حرکات فیزیکی و حالات صورت میتوانستم آن را بخوانم. این حرکات آنچه را که هر فرد به آن فکر میکرد را به من انتقال میداد. بدیهی است که به مرور زمان، زبان انگلیسی را نیز یاد گرفتم. به نوعی که حتی تسلط خودم به زبان اسپانیایی را از دست دادم. اما حرکات زبان بدن را هرگز فراموش نکردم. من در سنین کم دریافتم که همیشه میتوانم به زبان بدن تکیه کنم.»