کتاب زیر درخت فندق
معرفی کتاب زیر درخت فندق
کتاب «زیر درخت فندق» نوشتۀ مجموعۀ نویسندگان با گردآوری صغری دلداده بارانی است و انتشارات حسن رسولی آن را منتشر کرده است. زیر درخت فندق مجموعهای از ۶ داستان کوتاه را در برمیگیرد.
درباره کتاب زیر درخت فندق
کتاب زیر درخت فندق مجموعهای از داستانهای کوتاه است که توسط گروهی از نوجوانان نوشته شده و در قالبی کودکانه و صمیمی، دنیای تخیل، آرزوها، هیجانها و دغدغههای نسل نوجوان را روایت میکند.
اولین داستان کتاب با عنوان زیر درخت فندق آغاز میشود که با گفتوگویی زنده و پرانرژی در کلاس درس شروع شده و حال و هوایی شاد و نوجوانانه دارد. این آغاز گرم و پرتحرک نوید داستانی پر از ماجراجویی در دل طبیعت را میدهد، جایی که سفر به جنگل فندقلو بهانهای برای تجربههای تازه میشود. زبان داستان ساده، صمیمی و درعینحال زنده و پرتحرک است؛ فضایی که کودکان و نوجوانان بهراحتی با آن ارتباط برقرار میکنند.
دیگر داستانهای کتاب زیر درخت فندق نیز همچون غول مداد جادویی، کتابفروشی عجیب، دختری در طبقۀ بالا، زیک باهوش و سفر به آینده همگی بازتابدهندهٔ ذهن خلاق و خیالپرداز نویسندگان نوجواناند. در این داستانها مرز میان واقعیت و خیال به نرمی برداشته میشود و نویسندگان با نگاهی جسورانه به خلق جهانی میپردازند که هم شیرین است و هم آینهای از آرزوها و ترسها. ترکیب چند نویسنده با سبکها و موضوعات گوناگون، به کتاب زیر درخت فندق رنگ و بویی متنوع و چندصدایی داده است.
خواندن کتاب زیر درخت فندق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان و نوجوانان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب زیر درخت فندق
«آقا معلم گفت: بچهها یه خبر!
همه چشم به دهان آقا معلم دوختیم
آقا اجازه امتحان داریم؟
نه
پس خبر چیه آقا؟
اگه اجازه بدی الان میگم
آقا زودتر بگید، نصفه جون شدیما
همگی خوب گوش کنید. فردا حتماً رضایتنامه و پنج تومان پول بیارید.میخواهیم با کلاس هفتم جنگل فندقلو بریم
گفتم: آخحون جنگل فندقلو!»