دانلود و خرید کتاب دلم برای برهنگی دست ها می سوزد عابدین پاپی (آرام)
تصویر جلد کتاب دلم برای برهنگی دست ها می سوزد

کتاب دلم برای برهنگی دست ها می سوزد

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب دلم برای برهنگی دست ها می سوزد

کتاب «دلم برای برهنگی دست ها می سوزد» نوشتۀ عابدین پاپی (آرام) است و انتشارات حسن رسولی آن را منتشر کرده است. مجموعه شعر دلم برای برهنگی دست‌ها می‌سوزد تجربه‌ای شاعرانه و روشنفکرانه از زبان است.

درباره کتاب دلم برای برهنگی دست ها می سوزد

می‌دانیم که شعر فارسی عرصه‌های گوناگونی را درنوردیده است. در طول قرن‌ها هر کسی از ظن خود یار شعر شده است و بر گمان خود تعریفی از شعر به‌دست داده است. حضور شعر در همهٔ عرصه‌ها از رزم و بزم گرفته تا مدرسه و مسجد و خانقاه و دیر و مجلس وعظ، همه و همه گویای این مطلب است که شعر، بی‌محابا، زمان، مکان و جغرافیا را درنوردیده و در هفت‌اقلیم جان و جهان به دلبری پرداخته است. آمیختگی شعر با فرهنگ مردم و اندیشه‌های اجتماعی، این هنر را زبان گویای جوامع بشری ساخته است؛ بدان‌گونه که هیچ جامعه‌ای از این زبان بارز، برای انتقال اندیشه‌هایش بی‌نیاز نبوده است. گاهی شعری انقلابی به پا کرده است و گاه انقلابی، شعری پویا را سامان داده است.

شعر نو فارسی با وانهادن قالب‌های شعر کلاسیک در قرن ۱۴ هجری به وجود آمده است. این گونه از شعر فارسی آزادی بسیاری را در فرم و محتوا به شاعر می‌دهد. شعر نو به لحاظ محتوا و جریان‌های اصلی ادبی حاکم بر آن کاملاً با شعر کلاسیک فارسی متفاوت است و به لحاظ فرم و تکنیک ممکن است همانند شعر کلاسیک موزون باشد یا نباشد یا وزن آن عروضی کامل باشد یا ناقص. استفاده از قافیه نیز در شعر نو آزاد است. معمولاً شعر نو فارسی را به ۳ دستهٔ اصلی شعر نیمایی، شعر سپید و موج نو تقسیم می‌کنند و پدر شعر نوی ایران را نیما یوشیج (علی اسفندیاری) می‌دانند. احمد شاملو، فروغ فرخزاد، سهراب سپهری، هوشنگ ابتهاج (سایه)، نادر نادرپور، فریدون مشیری و محمدرضا شفیعی کدکنی بعضی از شاعران مشهور ایرانی هستند که در قالب شعر نو می‌سروده‌اند.

کتاب دلم برای برهنگی دست‌ها می‌سوزد مجموعه شعر عابدین پاپی (آرام) شاعر ایرانی را دربرگرفته است. اشعاری که در کتاب دلم برای برهنگی دست‌ها می‌سوزد آمده در قالب شعر نو سروده شده است. نخستین شعر کتاب دلم برای برهنگی دست‌ها می‌سوزد نشان می‌دهد که با اثری روبه‌رو هستیم که بیش از آنکه به دنبال روایت‌های خطی و زبان معیار باشد، در پی تجربه‌گرایی در زبان و مضمون است. ساختار زبانی خاص، موسیقی درونی واژگان و تصویرسازی‌های فلسفی و پیچیده دراین مجموعه، فضای ایجاد می‌کند که در آن مرز میان شعر و اندیشه باریک می‌شود.

خواندن کتاب دلم برای برهنگی دست ها می سوزد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستدارن شعر فارسی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب دلم برای برهنگی دست ها می سوزد

و مرگ

تا انتهای برگ شبیخون می‌زند

تا امتداد خستگی و ابتدای وابستگی سرفه می‌کند

و این ویرگول گول نقطه را می‌خورد

که در آخر جمله انقلاب می‌کند!

من با انگاره‌های نیست انگار

در روزجهانی مرگ در برابر نیهیلیسم رژه می‌روم

و با نوستالژی کارل هورنای گذشته‌ام را ویران می‌کنم

می‌آیم

با کبودهایی که کمبود بهار دارند

و زمستانشان ستمگرانه ممنوع‌الخروج است»

الزامات رونق تولید با نگاهی به پشتیبانی ها و مانع زدایی ها
شناسایی موانع استخدام معلولین جسمی - حرکتی در بخش ها، سازمان ها و ادارات دولتی
محمد زارعی
صفویه در ترافیک
شنتیا معینی
بازشناختی از تعامل انسان و اطلاعات (جلد دوم)
رحمت الله فتاحی
بابای کوروش و ساندویچ اضافه
حمیدرضا رضوانی اول
من سلاخ نیستم
الهام سیدحسینی
اقتصاد خرد پیشرفته (جلد اول)
عباس معمارنژاد
آب و فاضلاب روستایی
محمد رضوانی
معرفی پزشکی فرامولکولی
کامران جلالی
الدرر الفقهیة فی شرح اللمعة الدمشقیة (الجزء التاسع)
ماجد کاظمی (دباغ)
مورچه و ملخ تنبل