
کتاب روندهای جهانی شهرهای هوشمند
معرفی کتاب روندهای جهانی شهرهای هوشمند
کتاب روندهای جهانی شهرهای هوشمند با عنوان اصلی Global Trends of Smart Cities: A Comparative Analysis of Geography, City Size, Governance, and Urban Planning نوشتهٔ توران علیزاده و ترجمهٔ ندا معیریان (استادیار دانشگاه تهران) است. انتشارات دانشگاه تهران این کتاب را منتشر کرده است. اثر حاضر که در دستهٔ برنامهریزی شهری قرار گرفته، به تحلیل مقایسهای از جغرافیا، اندازهٔ شهر، حکمروایی و برنامهریزی شهری پرداخته است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب روندهای جهانی شهرهای هوشمند اثر توران علیزاده
کتاب «روندهای جهانی شهرهای هوشمند» که نخستینبار در سال ۲۰۲۱ میلادی و در ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شده، شش فصل دارد. این کتاب اثری تحلیلی و مقایسهای است که به بررسی تجارب جهانی در زمینهٔ توسعهٔ شهرهای هوشمند پرداخته است. کتاب حاضر با تمرکز بر ابعاد مختلفی همچون جغرافیا، اندازهٔ شهر، حکمروایی و برنامهریزی شهریْ تصویری جامع از عملکرد و چالشهای شهرهای هوشمند در سراسر جهان ارائه داده است. نویسنده با تحلیل دادهها و مطالعات موردی، نحوهٔ تأثیر عوامل مختلف بر توسعهٔ شهرهای هوشمند را بررسی کرده و راهکارهایی برای بهبود این روندها پیشنهاد کرده است.
چرا باید کتاب روندهای جهانی شهرهای هوشمند را بخوانیم؟
کتاب «روندهای جهانی شهرهای هوشمند» دیدی جامع، علمی و بهروز از تحولات جهانی در حوزهٔ شهرهای هوشمند ارائه داده و با تحلیل تجربههای موفق و ناموفق کشورها کمک میکند تا با درک چالشها و فرصتها تصمیمگیریهای بهتری در مسیر هوشمندسازی شهرها انجام شود. آشنایی با روندهای جهانی به ایرانیان این امکان را میدهد تا شهرهای آینده را نهفقط با الگوبرداری، بلکه با بومیسازی مناسب، کارآمدتر و انسانیتر طراحی کنند.
کتاب روندهای جهانی شهرهای هوشمند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب را به هر فردی که در حوزهٔ برنامهریزی شهری، مدیریت شهری، فناوری اطلاعات یا سیاستگذاری شهری فعالیت میکند، پیشنهاد میکنیم.
درباره توران علیزاده
توران علیزاده (Tooran Alizadeh) استاد برنامهریزی شهری و زیرساخت در دانشکدهٔ معماری، طراحی و برنامهریزیِ دانشگاه سیدنی بوده است. او در زمینههای شهرهای هوشمند، زیرساختهای مخابراتی، عدالت فضایی و برنامهریزی شهری در کشورهای در حال توسعه فعالیت کرده است. این نویسنده در کتاب «روندهای جهانی شهرهای هوشمند» به تحلیل تطبیقی ۱۳۵ شهر شرکتکننده در چالش شهرهای هوشمند IBM پرداخته و تأثیر عواملی مانند جغرافیا، اندازهٔ شهر، حاکمیت و برنامهریزی شهری را بر توسعهٔ شهرهای هوشمند بررسی کرده است؛ همچنین بهعنوان همگردانندهٔ آزمایشگاه پژوهشی «شهرگرایی هوشمند» در دانشگاه سیدنی فعالیت داشته و در سالهای ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ میلادی موفق به دریافت بورسیهٔ تحقیقاتی SOAR شده است. او بهعنوان پژوهشگر اصلی در پروژهای با حمایت شورای تحقیقات استرالیا (ARC Future Fellowship) به بررسی پیامدهای اجتماعی و فضایی توسعهٔ شهرهای هوشمند در هند پرداخته است.
حجم
۳٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۴
تعداد صفحهها
۲۶۰ صفحه
حجم
۳٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۴
تعداد صفحهها
۲۶۰ صفحه