دانلود و خرید کتاب جنگل دوستی نگین فداکار ناورودی
تصویر جلد کتاب جنگل دوستی

کتاب جنگل دوستی

معرفی کتاب جنگل دوستی

کتاب «جنگل دوستی» نوشتۀ نگین فداکار ناورودی و مینا میرزایی آغاردان است و انتشارات چکامه مهر آن را منتشر کرده است. جنگل دوستی قصه‌ای آموزنده، لطیف و سرگرم‌کننده برای کودکان است که هم دل کودک را گرم کند و هم ذهنش را روشن‌تر.

درباره کتاب جنگل دوستی

کتاب جنگل دوستی داستانی کودکانه، شیرین و آموزنده است که در دل یک جنگل خیال‌انگیز و سرسبز اتفاق می‌افتد. این داستان ساده و دلنشین، با شخصیت‌هایی دوست‌داشتنی مانند «گوی» گوزن کوچولوی مهربان و «رابی» خرگوش بازیگوش، مفاهیمی عمیق همچون مهربانی، مسئولیت‌پذیری، نوع‌دوستی و اهمیت کمک به دیگران را به شکلی قابل‌فهم برای کودکان روایت می‌کند.

در آغاز داستان جنگل دوستی، ما با گوی آشنا می‌شویم؛ گوزنی که قلبی بزرگ دارد و از کمک‌کردن به اطرافیانش لذت می‌برد. نقطۀ مقابل او، دوستش رابی است که دیدگاهی خودمحور دارد و معتقد است که هر کسی باید تنها به فکر خودش باشد؛ اما اتفاقی کوچک، یعنی دیدن یک بچه‌کبوتر زخمی، فرصتی می‌شود برای تضاد این ۲ نگاه و بروز تفاوت در عملکرد آن‌ها. گوی با دلسوزی و ابتکار، برای کبوتر آسیب‌دیده آتل می‌سازد و به او آب می‌دهد، درحالی‌که رابی بی‌تفاوت و حتی منتقد است.

در دل همین موقعیت ساده، داستان جنگل دوستی به یکی از مهم‌ترین آموزه‌های زندگی می‌پردازد: اینکه مهربانی همیشه در لحظه جواب ندارد؛ اما ریشه‌هایش عمیق است و روزی به شکلی زیبا به زندگی ما بازمی‌گردد. جنگل دوستی، ارزش‌های اخلاقی را در دل یک روایت ساده و کودک‌پسند می‌کارد. داستان درعین‌حال که تخیلی است، از واقعیات عاطفی و اجتماعی زندگی الهام گرفته و کودک را به تفکر، همدلی و یادگیری رفتارهای درست تشویق می‌کند.

خواندن کتاب جنگل دوستی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب جنگل دوستی

«روزی روزگاری در یک جنگل سرسبز با درختان بلند و علفزارهای زیبا گوی، گوزن کوچولو همراه خانواده‌اش زندگی می‌کردند. گوی کوچولو بازیگوش بود و رابی خرگوشه بهترین دوست او بود. گوی خیلی مهربان و عاشق کمک به دیگران بود و سعی می‌کرد تا جایی که می‌تواند به بقیه کمک کند؛ اما رابی معتقد بود که هرکسی باید به فکر خودش باشد. یک روز که داشتند در جنگل بازی می‌کردند، یک صدایی از پشت بوته‌ها شنیدند. رابی یواش یواش نزدیک شد. یک بچه کبوتر ناز بالش شکسته و از شدت درد گریه می‌کند.»