معرفی و دانلود کتاب هانی بی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب هانی بی

کتاب هانی بی

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب هانی بی

کتاب هانی بی نوشته نگین فداکار ناورودی توسط انتشارات چکامه مهر منتشر شده است. این داستان کودکانه با تصویرگری رنگی و جذاب نویسنده، ماجرای زنبور کوچکی به نام هانی بی را روایت می‌کند که در کنار دوستانش، مفاهیمی مانند همکاری، تلاش و مهربانی را به کودکان آموزش می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب هانی بی

کتاب هانی بی داستانی کودکانه است که در فضایی شاد و رنگارنگ، زندگی زنبور کوچکی را به تصویر می‌کشد. این کتاب برای گروه سنی ۷ سال به بالا نوشته شده و با روایت ساده و تصاویر رنگی، کودکان را با دنیای زنبورها و اهمیت کار گروهی آشنا می‌کند. داستان در یک صبح بهاری آغاز می‌شود و با حضور شخصیت‌هایی مانند پروانه، سنجاب و آهو، ماجراهایی آموزنده شکل می‌گیرد. نگین فداکار ناورودی تلاش کرده است تا از طریق ماجراهای روزمره‌ی حیوانات جنگل، پیام‌هایی درباره‌ی ارزش تلاش، همکاری و دوستی را منتقل کند. فضای کتاب سرشار از امید، شادی و آموزش غیرمستقیم است و در کنار روایت داستان، اشعار کوتاه و دلنشینی نیز گنجانده شده که به جذابیت متن افزوده است. این اثر در قالب داستان حیوانات، کودکان را به دنیای طبیعت و اهمیت نقش هر موجود در آن دعوت می‌کند.

خلاصه داستان هانی بی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان هانی بی با طلوع خورشید و بیدار شدن هانی بی، زنبور کوچولوی پرتلاش، آغاز می‌شود. او در میان گل‌های جنگل به جمع‌آوری شهد مشغول است و با صدای بال‌هایش آهنگی آرام می‌نوازد. در همین حین، پروانه‌ای به نام رنگارنگ به او می‌پیوندد و مشتاق است درباره‌ی ساخت عسل بیشتر بداند. هانی بی و رنگارنگ به کندو می‌روند و مراحل جمع‌آوری شهد، غلیظ‌کردن آن و ساخت عسل را با همکاری دیگر زنبورها به تصویر می‌کشند. در ادامه، این دو دوست به حیوانات دیگر جنگل مانند سنجاب و آهو نیز درباره‌ی اهمیت کار گروهی و تلاش توضیح می‌دهند. هر حیوان با شنیدن داستان زنبورها، به ارزش همکاری پی می‌برد و در نهایت، همه‌ی حیوانات جنگل جشن کوچکی برگزار می‌کنند تا از زنبورها تقدیر کنند. پیام اصلی داستان بر اهمیت تلاش، همکاری و نقش هر موجود در طبیعت تأکید دارد و در پایان، هانی بی و رنگارنگ پیام‌آوران مهربانی و امید در جنگل می‌شوند.

چرا باید کتاب هانی بی را خواند؟

کتاب هانی بی با روایت داستانی ساده و تصاویر رنگی، مفاهیمی مانند همکاری، تلاش و دوستی را به زبان کودکانه بیان می‌کند. کودکان با خواندن این داستان، با دنیای زنبورها و نقش هر موجود در طبیعت آشنا می‌شوند و اهمیت کار گروهی را درک می‌کنند. اشعار کوتاه و فضای شاد کتاب، تجربه‌ای دلپذیر برای مخاطبان خردسال فراهم می‌کند و آن‌ها را به مهربانی و همکاری تشویق می‌کند.

خواندن کتاب هانی بی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

هانی بی برای کودکان ۷ سال به بالا مناسب است، به‌ویژه آن‌هایی که به داستان‌های حیوانات، طبیعت و ماجراهای آموزنده علاقه دارند. این کتاب برای والدین و مربیانی که به‌دنبال آموزش مفاهیم همکاری و تلاش به کودکان هستند نیز گزینه‌ی مناسبی است.

بخشی از کتاب هانی بی

«در یک صبح زیبای بهاری. خورشید تازه طلوع کرده بود و گل‌های رنگارنگ جنگل در نسیم ملایم می‌رقصیدند. زنبور کوچولویی به نام هانی بی. که همیشه مشغول کار و تلاش بود. در میان گل‌ها می‌چرخید و شهد جمع می‌کرد. او با صدای آرامش بخش بال‌هایش در هوا پرواز می‌کرد و آهنگی زیر لب زمزمه می‌کرد:شهد گل. عطر بهار، کار ما هر روزه است یار، با تلاش و عشق ناب، می‌سازیم عسل ناب، همانطور که مشغول کار بود. پروانه‌ای زیبا به نام رنگارنگ از دور نزدیک شد. رنگارنگ, با بال‌های بزرگ و رنگارنگش. همیشه به دنبال دوستان جدید و یادگیری چیزهای تازه بود.او با صدایی شاد گفت: ((سلام هانی بی! چکار می‌کنی؟ ))هانی بی‌با لبخند گفت: ((سلام رنگارنگ! دارم شهد جمع می‌کنم تا به کندو ببرم. می‌خوای با من بیای و ببینی چطور عسل درست می‌کنم؟ ))رنگارنگ هیحان‌زده گفت: ((وای! خیلی دوست دارم بدونم. لطفا به من یاد بده! ))

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هانی بی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:هانی بی
حجم فایل کتاب:۵.۹۱ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۲۲۴۷۱۹۱۵۷
تعداد صفحه‌ها:۱۲ صفحه
قیمت کتاب:۱۵۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.