کتاب هانی بی نگین فداکار ناورودی + دانلود نمونه رایگان

کتاب هانی بی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب هانی بی

معرفی کتاب هانی بی

کتاب الکترونیکی «هانی بی» (Honey Bee) نوشته و تصویرگری «نگین فداکار ناورودی» توسط انتشارات چکامه مهر منتشر شده است. این داستان کودکانه با تصویرگری رنگی و جذاب، ماجرای زنبور کوچکی به نام «هانی بی» را روایت می‌کند که در کنار دوستانش، مفاهیمی مانند همکاری، تلاش و مهربانی را به کودکان آموزش می‌دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب هانی بی

«هانی بی» داستانی کودکانه است که در فضایی شاد و رنگارنگ، زندگی زنبور کوچکی را به تصویر می‌کشد. این کتاب برای گروه سنی ۷ سال به بالا نوشته شده و با روایت ساده و تصاویر رنگی، کودکان را با دنیای زنبورها و اهمیت کار گروهی آشنا می‌کند. داستان در یک صبح بهاری آغاز می‌شود و با حضور شخصیت‌هایی مانند پروانه، سنجاب و آهو، ماجراهایی آموزنده شکل می‌گیرد. نویسنده تلاش کرده است تا از طریق ماجراهای روزمرهٔ حیوانات جنگل، پیام‌هایی دربارهٔ ارزش تلاش، همکاری و دوستی را منتقل کند. فضای کتاب سرشار از امید، شادی و آموزش غیرمستقیم است و در کنار روایت داستان، اشعار کوتاه و دلنشینی نیز گنجانده شده که به جذابیت متن افزوده است. این اثر در قالب داستان حیوانات، کودکان را به دنیای طبیعت و اهمیت نقش هر موجود در آن دعوت می‌کند.

خلاصه کتاب هانی بی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با طلوع خورشید و بیدار شدن «هانی بی»، زنبور کوچولوی پرتلاش، آغاز می‌شود. او در میان گل‌های جنگل به جمع‌آوری شهد مشغول است و با صدای بال‌هایش آهنگی آرام می‌نوازد. در همین حین، پروانه‌ای به نام «رنگارنگ» به او می‌پیوندد و مشتاق است دربارهٔ ساخت عسل بیشتر بداند. «هانی بی» و «رنگارنگ» به کندو می‌روند و مراحل جمع‌آوری شهد، غلیظ‌کردن آن و ساخت عسل را با همکاری دیگر زنبورها به تصویر می‌کشند. در ادامه، این دو دوست به حیوانات دیگر جنگل مانند سنجاب و آهو نیز دربارهٔ اهمیت کار گروهی و تلاش توضیح می‌دهند. هر حیوان با شنیدن داستان زنبورها، به ارزش همکاری پی می‌برد و در نهایت، همهٔ حیوانات جنگل جشن کوچکی برگزار می‌کنند تا از زنبورها تقدیر کنند. پیام اصلی داستان بر اهمیت تلاش، همکاری و نقش هر موجود در طبیعت تأکید دارد و در پایان، «هانی بی» و «رنگارنگ» پیام‌آوران مهربانی و امید در جنگل می‌شوند.

چرا باید کتاب هانی بی را خواند؟

این کتاب با روایت داستانی ساده و تصاویر رنگی، مفاهیمی مانند همکاری، تلاش و دوستی را به زبان کودکانه بیان می‌کند. کودکان با خواندن این داستان، با دنیای زنبورها و نقش هر موجود در طبیعت آشنا می‌شوند و اهمیت کار گروهی را درک می‌کنند. اشعار کوتاه و فضای شاد کتاب، تجربه‌ای دلپذیر برای مخاطبان خردسال فراهم می‌کند و آن‌ها را به مهربانی و همکاری تشویق می‌کند.

خواندن کتاب هانی بی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

«هانی بی» برای کودکان ۷ سال به بالا مناسب است، به‌ویژه آن‌هایی که به داستان‌های حیوانات، طبیعت و ماجراهای آموزنده علاقه دارند. این کتاب برای والدین و مربیانی که به دنبال آموزش مفاهیم همکاری و تلاش به کودکان هستند نیز گزینهٔ مناسبی است.

فهرست کتاب هانی بی

این کتاب داستانی است و فهرست فصل‌بندی ندارد.

بخشی از کتاب هانی بی

«در یک صبح زیبای بهاری. خورشید تازه طلوع کرده بود و گل‌های رنگارنگ جنگل در نسیم ملایم می‌رقصیدند. زنبور کوچولویی به نام هانی بی. که همیشه مشغول کار و تلاش بود. در میان گل‌ها می‌چرخید و شهد جمع می‌کرد. او با صدای آرامش بخش بال‌هایش در هوا پرواز می‌کرد و آهنگی زیر لب زمزمه می‌کرد:شهد گل. عطر بهارکارما هر روزه است یاربا تلاش و عشق نابمی‌سازیم عسل نابهمانطور که مشغول کار بود. پروانه‌ای زیبا به نام رنگارنگ از دور نزدیک شد. رنگارنگ, با بال‌های بزرگ و رنگارنگش. همیشه به دنبال دوستان جدید و یادگیری چیزهای تازه بود.او با صدایی شاد گفت: ((سلام هانی بی! چکار می‌کنی؟ ))هانی بی‌با لبخند گفت: ((سلام رنگارنگ! دارم شهد جمع می‌کنم تا به کندو ببرم. می‌خوای با من بیای و ببینی چطور عسل درست می‌کنم؟ ))رنگارنگ هیحان‌زده گفت: ((وای! خیلی دوست دارم بدونم. لطفا به من یاد بده! ))