کتاب ذهنیت توانگری
معرفی کتاب ذهنیت توانگری
کتاب ذهنیت توانگری با عنوان اصلی The Greatness Mindset نوشتهٔ لوئیس هاوز و ترجمهٔ پرستو جهانبین است. این کتاب توسط انتشارات نسل نواندیش منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ کتابهای خودیاری و موفقیت قرار دارد و تمرکز اصلی آن بر تغییر طرز تفکر و باورهای افراد است. کتاب ذهنیت توانگری به دلیل حضور نویسنده در فضای رسانهای و پادکستهای پرمخاطب، توجه زیادی را به خود جلب کرده است. لوئیس هاوز پیش از این نیز کتابهای دیگری در زمینهٔ موفقیت و خودسازی نوشته است که برخی از آنها جزو پرفروشهای نیویورکتایمز بودهاند. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ذهنیت توانگری اثر لوئیس هاوز
کتاب ذهنیت توانگری بر اساس تجربیات شخصی نویسنده و مصاحبههای او با افراد موفق در حوزههای مختلف نوشته شده است. نویسنده در این کتاب به معرفی طرز تفکر، عادات و نگرشهایی میپردازد که به باور او باعث شکوفایی و تحقق اهداف فردی و حرفهای میشوند. این کتاب تلاش دارد نشان دهد که چگونه افراد میتوانند با تغییر نگرش خود، از موانع عبور کنند و به نسخهٔ بهتری از خود تبدیل شوند. موضوع اصلی کتاب، توسعهٔ ذهنیت «توانگری» است. نویسنده معتقد است که همهٔ انسانها قابلیت دستیابی به موفقیت را دارند، اما بسیاری به دلیل باورهای محدودکننده، خود را از رسیدن به اهدافشان بازمیدارند. در این کتاب روشهایی ارائه شده است که به گفته نویسنده به خواننده کمک میکند تا این موانع را شناسایی کرده و بر آنها غلبه کند.
خلاصه کتاب ذهنیت توانگری
نویسنده کتاب را با تجربهٔ شخصی خود آغاز میکند. او به چالشهایی که در دوران کودکی و بزرگسالی با آن مواجه بوده اشاره میکند و نشان میدهد چگونه با تغییر نگرش توانسته به موفقیت دست یابد. در بخشهای ابتدایی کتاب، لوئیس هاوز به توضیح مفهوم ذهنیت توانگری میپردازد و تأکید میکند که این ذهنیت بر پایه سه اصل بنا شده است: وضوح هدف، باور به خود، و جامعهٔ پشتیبان. او در ادامه توضیح میدهد که برای دستیابی به موفقیت، افراد باید از الگوهای ذهنی محدودکننده فاصله بگیرند و باورهای جدیدی را جایگزین کنند. در فصلهای میانی، نویسنده ابزارها و تکنیکهایی را معرفی میکند که به گفتهٔ او برای شکلدهی به ذهنیت توانگری ضروریاند. این ابزارها شامل تمرینهای ذهنآگاهی، تجسم هدف، تعیین ارزشهای فردی و ایجاد ساختار حمایتی هستند. در فصلهای پایانی کتاب، هاوز تجربیات برخی از افراد موفقی را که با آنها مصاحبه کرده به اشتراک میگذارد و نشان میدهد چگونه این اصول در زندگی واقعی به کار گرفته شدهاند.
چرا باید کتاب ذهنیت توانگری را بخوانیم؟
کتاب ذهنیت توانگری ابزاری در اختیار خواننده قرار میدهد تا از موانع ذهنی عبور کرده و به اهداف شخصی و حرفهای خود نزدیکتر شود. این کتاب برای افرادی که به دنبال توسعه فردی، موفقیت شغلی و بهبود کیفیت زندگی هستند، مطالب کاربردی و تمرینهایی عملی ارائه میدهد. این کتاب با تمرکز بر ترکیب تجربیات شخصی نویسنده و مصاحبه با افراد موفق، راهکارهایی مشخص و قابل اجرا را معرفی میکند. از ویژگیهای کتاب میتوان به استفاده از مدل سهمرحلهای ذهنیت توانگری بهعنوان چارچوبی برای رشد فردی و شناخت باورهای محدودکننده، افزایش اعتماد به نفس و بهبود ارتباطات اجتماعی اشاره کرد.
کتاب ذهنیت توانگری را به چه کسانی پیشنهاد میدهیم؟
این کتاب را به افرادی پیشنهاد میکنیم که به دنبال رشد فردی، افزایش اعتماد به نفس و رسیدن به اهداف شغلی و شخصی هستند. همچنین افراد علاقهمند به توسعه فردی، کارآفرینان، مدیران و کسانی که در جستجوی بهبود کیفیت زندگی شخصی و حرفهای خود مخاطب این کتاب هستند. این کتاب تمرینهایی عملی و تکنیکهایی مشخص برای تغییر نگرش و دستیابی به اهداف فردی ارائه میدهد.
درباره لوئیس هاوز
لوئیس هاوز نویسنده، کارآفرین و مجری پادکست «مدرسهٔ موفقیت» است. او پیش از ورود به دنیای توسعه فردی، ورزشکار حرفهای بوده و پس از پایان دوران ورزشیاش به حوزهٔ کارآفرینی و نویسندگی ورود پیدا کرده است. هاوز با افراد موفقی از جمله نویسندگان، ورزشکاران و کارآفرینان مصاحبه کرده و تجربیات آنها را در آثار خود منعکس کرده است. آثار او بارها در فهرست پرفروشترینهای نیویورکتایمز قرار گرفتهاند.
نظر افراد و مجلههای مشهور درباره کتاب یا نویسنده
آریانا هافینگتون: مطالب لوئیس پیامی است که اکنون افراد زیادی به شنیدنش نیاز دارند.
جی شتی: او چهارچوبهایی را معرفی کرده که به دیگران کمک میکنند تردید به خود را کنار بگذارند.
دکتر جو دیسپنزا: این کتاب ابزارهای عملی برای رسیدن به توانگری واقعی فراهم کرده است.
گابریل برنستین: کتابی برای کسانی که آمادهاند زندگیشان را ارتقا دهند.
مل رابینز: لوئیس هاوز به افراد کمک میکند عقاید و زندگیشان را تغییر دهند.
جمعبندی
کتاب با داستان شخصی لوئیس هاوز آغاز میشود و به مسیری که برای تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق پیموده، اشاره دارد. نویسنده به بررسی موانع ذهنی، باورهای محدودکننده و چگونگی عبور از آنها میپردازد و همچنین بر اهمیت جامعهٔ پشتیبان در مسیر موفقیت تأکید میکند. کتاب بر پایهٔ مدل ذهنیت توانگری طراحی شده است که سه بخش اصلی دارد: وضوح هدف، ایمان به خود و ایجاد شبکه حمایتی. هر فرد میتواند با تغییر ذهنیت و بازتعریف ارزشهای شخصی، به موفقیت و رضایت بیشتری در زندگی دست یابد. نویسنده به این نکته اشاره میکند که تغییر ذهنیت فرآیندی زمانبر است و نیاز به تعهد و استمرار دارد.
بخشی از کتاب ذهنیت توانگری
«تا آن زمان، زندگیام با ورزش معنا پیدا میکرد. اگرچه در ورزشهای دهگانه به جایگاه بازیکن برجسته دست پیدا کرده بودم، برای فوتبال تبوتاب داشتم. همان موقعها که ورزشکار برجستهای بودم، در یک بازی فوتبال رکورد جهانی را برای بیشترین یاردهای دریافتی در تمام دستهها برای همهٔ سطوح حفظ کرده بودم. درنهایت متوجه شدم رؤیای من فوتبال بازی کردن در لیگ فوتبال آرنا است. درحالیکه بهدنبال فرصتی برای رفتن به لیگ فوتبال ملی امریکا بودم، وسط یک بازی مچ دستم شکست. تشخیص پزشک جراحی بود. آنها رانم را شکافتند و یک تکه استخوان برداشتند و آن را به مچ دستم پیوند زدند. پایم شش ماه داخل گچ بود و یک سال هم طول کشید تا جوش بخورد.
اولین ماه گچگرفتگی پایم سپتامبر ۲۰۰۷ بود که مانده بودم آیا میشود دوباره به داخل زمین بازی پا بگذارم که اوضاع بدتر شد. پدرم که سال قبل در مسیر سفر به آنطرف دنیا، نیوزیلند، تصادف کرده بود، دچار ضربهٔ مغزی شدیدی شد. ماهها در کما بود تا اینکه بالاخره هوشیاریاش را به دست آورد، اما مشخص بود درمانش مسیر دورودرازی دارد. بعد از بازگشتش به امریکا، میتوانستم بهطور هفتگی به عیادتش بروم، اما دربارهٔ کسانی که قبل از تصادف خیلی برایش مهم بودند چیز زیادی به خاطر نمیآورد و هیچ نشانی از بهبود در او نبود.»