کتاب روانشناسی مثبت گرا به زبان ساده
معرفی کتاب روانشناسی مثبت گرا به زبان ساده
کتاب روانشناسی مثبت گرا به زبان ساده نوشتهٔ محمدرضا تنها است. انتشارات رشد فرهنگ این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب روانشناسی مثبت گرا به زبان ساده
کتاب روانشناسی مثبت گرا به زبان ساده به بررسی مفاهیم روانشناسی مثبتنگر میپردازد و با زبانی ساده و قابل فهم، راهکارهای عملی برای دستیابی به شادکامی، رضایت از زندگی و شکوفایی شخصی ارائه میدهد. این کتاب شامل تمرینات کاربردی، حکایات آموزنده و توضیحات علمی است که به خوانندگان کمک میکند تا با تغییر نگرش و انجام فعالیتهای مثبت، کیفیت زندگی خود را بهبود بخشند. نویسنده با ترکیب تجربیات شخصی و پژوهشهای معتبر، اثری جذاب و کاربردی خلق کرده است.
خواندن کتاب روانشناسی مثبت گرا به زبان ساده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای افرادی مناسب است که به دنبال تغییر مثبت در زندگی خود هستند، از جمله کسانی که احساس نارضایتی یا استرس دارند، علاقهمندان به توسعه فردی، و افرادی که میخواهند با روانشناسی مثبتنگر آشنا شوند. همچنین، این کتاب برای والدین، مربیان و مدیرانی که قصد ایجاد فضایی مثبت و انگیزهبخش در خانواده یا محیط کار را دارند، بسیار مفید خواهد بود.
بخشی از کتاب روانشناسی مثبت گرا به زبان ساده
«من یاد گرفتهام برای اینکه از شغل، زندگی خانوادگیام، دوستانم، امکانات مادی و هر آنچه در زندگیام وجود دارد لذت ببرم و رضایت داشته باشم، باید به ویژگیهای مثبت آنها توجه کنم و اگر نگرشم را تغییر دهم، همه چیز به طرز معجزهآسایی تغییر میکند و سبک زندگی مثبتی شکل میگیرد که تأثیرش در روابط، سلامتی، شغل، امکانات مادی و تمام عرصههای زندگی نمود پیدا میکند.»