دانلود و خرید کتاب روانشناسی مثبت گرا به زبان ساده محمدرضا تنها
تصویر جلد کتاب روانشناسی مثبت گرا به زبان ساده

کتاب روانشناسی مثبت گرا به زبان ساده

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب روانشناسی مثبت گرا به زبان ساده

کتاب روانشناسی مثبت گرا به زبان ساده نوشتهٔ محمدرضا تنها است. انتشارات رشد فرهنگ این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب روانشناسی مثبت گرا به زبان ساده

کتاب روانشناسی مثبت گرا به زبان ساده به بررسی مفاهیم روانشناسی مثبت‌نگر می‌پردازد و با زبانی ساده و قابل فهم، راهکارهای عملی برای دستیابی به شادکامی، رضایت از زندگی و شکوفایی شخصی ارائه می‌دهد. این کتاب شامل تمرینات کاربردی، حکایات آموزنده و توضیحات علمی است که به خوانندگان کمک می‌کند تا با تغییر نگرش و انجام فعالیت‌های مثبت، کیفیت زندگی خود را بهبود بخشند. نویسنده با ترکیب تجربیات شخصی و پژوهش‌های معتبر، اثری جذاب و کاربردی خلق کرده است.

خواندن کتاب روانشناسی مثبت گرا به زبان ساده را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای افرادی مناسب است که به دنبال تغییر مثبت در زندگی خود هستند، از جمله کسانی که احساس نارضایتی یا استرس دارند، علاقه‌مندان به توسعه فردی، و افرادی که می‌خواهند با روانشناسی مثبت‌نگر آشنا شوند. همچنین، این کتاب برای والدین، مربیان و مدیرانی که قصد ایجاد فضایی مثبت و انگیزه‌بخش در خانواده یا محیط کار را دارند، بسیار مفید خواهد بود.

بخشی از کتاب روانشناسی مثبت گرا به زبان ساده

«من یاد گرفته‌ام برای اینکه از شغل، زندگی خانوادگی‌ام، دوستانم، امکانات مادی و هر آنچه در زندگی‌ام وجود دارد لذت ببرم و رضایت داشته باشم، باید به ویژگی‌های مثبت آنها توجه کنم و اگر نگرشم را تغییر دهم، همه چیز به طرز معجزه‌آسایی تغییر می‌کند و سبک زندگی مثبتی شکل می‌گیرد که تأثیرش در روابط، سلامتی، شغل، امکانات مادی و تمام عرصه‌های زندگی نمود پیدا می‌کند.»

مکالمه آسان (متوسطه)
محمدمهدی خادم زاده
Сто и один стих
عیسایف ماگومد مرتضی علی یویچ
مکالمات انگلیسی برای مبتدیان
جکی بولن
پرسش های مینویی
ابراهیم موسی پور بشلی
اثربخشی درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد (اکت) بر نشانگان خلقی و ترس از بازگشت به موادمخدر
نیما حری
سیاست خارجی ترکیه در مناطق پیرامونی
سیامک کاکایی
یادگیری ساده و آسان زبان انگلیسی (جلد اول)
جاناتان کریچتون
مدل سازی اطلاعات ساخت (جلد دوم؛ ملزومات پیاده سازی)
امین الوانچی
مترسکی در شالیزار
محمد عزیزی مبارکه
محله مهربانی
مهران حسین آبادی
زینب الکبری (ع) من المهد الی اللحد (اردو)
سیدمحمدکاظم قزوینی
سعید هدایت شده
مرز
توسکا لی
ماه من اینجا کسی شبیه تو نیست
معصومه رمضان زاده کرمانی (میم: طوبی مهدوی)
خوب، بد، زشت (دوزبانه)
محمد عطائی