معرفی و دانلود کتاب Dear Debbie pdf + خلاصه رایگان

کتاب Dear Debbie

۵.۰(از ۴ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب Dear Debbie

کتاب Dear Debbie نوشته فریدا مک فادن داستانی معاصر است که آباژور آن را منتشر کرده است. ماجرا در فضای امروز آمریکا می‌گذرد و بر زندگی شخصیت‌هایی تمرکز دارد که درگیر روابط خانوادگی، رازهای پنهان و پیامدهای انتخاب‌های گذشته هستند. Dear Debbie در قالب نسخه‌ی انگلیسی عرضه شده و روایت آن بر محور نامه‌ها، گفت‌وگوها و رخدادهایی شکل گرفته است که به‌تدریج تصویر کامل‌تری از گذشته و حال شخصیت‌ها نشان می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب Dear Debbie

کتاب Dear Debbie جدیدترین تریلر روانشناختی فریدا مک‌فادن است که در ۲۷ ژانویه ۲۰۲۶ توسط انتشارات Poisoned Pen Press منتشر شد. استقبال از این کتاب به حدی بود که بلافاصله پس از انتشار، در فهرست پرفروش‌های ساندی تایمز قرار گرفت و «استیون کینگ» آن را به دلیل «کشش و طنز تند و تاریک» و «انتقامی همراه با پیچش و رضایت‌بخش» ستوده است. همچنین این کتاب در سال ۲۰۲۶ در فهرست «۱۰۰ کتاب تأثیرگذار سال» از سوی مجله‌ی تایم قرار گرفته است.

«پابلیشرز ویکلی» در نقد خود کتاب Dear Debbie را «شیرجه‌ای ناخوشایند در ذهن ستون‌نویسِ درخشان و روان‌پریش دبی» توصیف کرده و اشاره کرده است که دبی، یک دانشجوی سابق علوم کامپیوتر در ام‌آی‌تی با پتانسیل تبدیل شدن به «بیل گیتس بعدی» بوده است. با وجود تحسین‌های گسترده برای «پیچش‌های هوشمندانه» و «فضای انتقام‌جویانه»، برخی خوانندگان آن را اثری «سرگرم‌کننده اما کم‌عمق» و «با تعداد زیادی قطعه‌ی پازل» ارزیابی کرده‌اند. با این حال، این کتاب که با نقد مثبتی از «بوک‌لیست» (Booklist) نیز مواجه شده است، به‌عنوان اثری «با طعم انتقام فمینیستی» جایگاه مک‌فادن را به‌عنوان «ملکه‌ی مسلم تریلر روانشناختی» تثبیت کرده است.

خلاصه داستان Dear Debbie

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

روایت کتاب داستان «دبی مولن»، ستون‌نویس مشهور نیوانگلند را روایت می‌کند که سال‌ها به زنان گرفتار در روابط ناسالم و سوءاستفاده‌گر «دبی عزیز» را راهنمایی کرده است. اما وقتی زندگی خود دبی از هم می‌پاشد (از دست دادن شغل، رازهای شوهر و رفتارهای عجیب دختران نوجوانش)، تصمیم می‌گیرد تا از توصیه‌های خودش پیروی کند و علیه همه‌ی کسانی که به او ظلم کرده‌اند، انتقامی شیطانی و حساب‌شده بگیرد.

شخصیت‌های اصلی درگیر نامه‌ها، پیام‌ها و گفت‌وگوهایی هستند که هم‌زمان هم تلاش می‌کند فاصله‌ها را کم کند و هم زخم‌های قدیمی را دوباره باز می‌کند. در Dear Debbie گذشته‌ی شخصیت‌ها مدام به زمان حال برمی‌گردد و هر فصل بخشی از آن را روشن‌تر می‌کند؛ از خاطرات خانوادگی و تصمیم‌های اشتباه گرفته تا لحظه‌هایی که کسی سکوت کرده است و همین سکوت مسیر زندگی دیگران را عوض کرده است. کتاب نشان می‌دهد چگونه احساس گناه، ترس از قضاوت و نیاز به تأیید می‌تواند آدم‌ها را به انتخاب‌هایی سوق دهد که بعداً از آن‌ها می‌ترسند یا پشیمان می‌شوند.

چرا باید کتاب Dear Debbie را بخوانیم؟

Dear Debbie تصویری از روابط انسانی ارائه کرده است که در آن سوءتفاهم، سکوت و رازهای کوچک نقش پررنگی دارند. این کتاب نشان می‌دهد چگونه تصمیم‌های ظاهراً ساده می‌تواند سال‌ها بعد به تنش و گسست عاطفی منجر شود و درعین‌حال امکان مواجهه و بازنگری را هم زنده نگه دارد. خواندن آن برای دنبال‌کردن این فرایند تدریجی جذاب است.

خواندن کتاب Dear Debbie را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن Dear Debbie به کسانی پیشنهاد می‌شود که به داستان‌های شخصیت‌محور، روابط خانوادگی پرتنش و روایت‌هایی درباره‌ی رازهای پنهان و پیامدهای عاطفی آن‌ها علاقه‌مند هستند. همچنین برای علاقه‌مندان به داستان‌های معاصر آمریکایی مناسب است.

درباره فریدا مک‌فادن

فریدا مک‌فادن (با نام اصلی سارا کوهن، متولد ۱ می ۱۹۸۰) نویسنده‌ی پرفروش نیویورک تایمز و پزشک متخصص آسیب‌های مغزی است که به‌عنوان یکی از پرفروش‌ترین نویسندگان جهان در سال‌های اخیر شناخته می‌شود. او که در منهتن، نیویورک به دنیا آمده و در دانشگاه هاروارد ریاضیات و سپس در دانشگاه استونی بروک پزشکی خوانده است، فعالیت نویسندگی خود را در سال ۲۰۱۳ با کتاب شیطان لباس پزشکی می‌پوشد (The Devil Wears Scrubs) با نام مستعار «فریدا مک‌فادن» (که برگرفته از مخفف «فلوشیپ اند رزییدنسی الکترونیک اینتراکتیو دیتابیس» است) آغاز کرد. او که در بوستون با همسر و دو فرزندش زندگی می‌کند و یک گربه‌ی سیاه دارد، تا سال ۲۰۲۳ به صورت تمام‌وقت به پزشکی مشغول بود و پس از آن ساعت کاری خود را به یک تا دو بار در ماه کاهش داد تا بتواند به نویسندگی بپردازد.

مک‌فادن که در آوریل ۲۰۲۶ هویت واقعی خود را در مصاحبه‌ای با «یواس‌ای تودی» فاش کرد، گفت: «از اینکه مردم بحث می‌کنند که آیا من یک شخص واقعی هستم یا سه مرد، خسته شده‌ام. من یک شخص واقعی هستم و هویت واقعی دارم و چیزی برای پنهان کردن ندارم.» او که برنده‌ی جوایز متعددی از جمله International Thriller Writers Award برای بهترین و «جایزه‌ی گودریدز» برای بهترین تریلر شده است، تاکنون ۲۹ رمان از جمله مجموعه‌ی پرفروش خدمتکار (The Housemaid) که در سال ۲۰۲۵ به فیلمی سینمایی با بازی سیدنی سوئینی و آماندا سایفرد تبدیل شد و بیش از ۴۰۰ میلیون دلار فروش داشت، نوشته است. کتاب‌های او به بیش از ۴۰ تا ۴۵ زبان ترجمه شده و بیش از ۹ میلیون نسخه در سراسر جهان فروش داشته‌اند و او به‌عنوان دومین نویسنده‌ی پرفروش بریتانیا در سال ۲۰۲۵ (پس از جولیا دونالدسون) با فروش ۲.۶ میلیون نسخه معرفی شد. با وجود افشای هویت واقعی، او اعلام کرده است که همچنان با نام مستعار «فریدا مک‌فادن» به انتشار کتاب‌هایش ادامه خواهد داد.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب Dear Debbie و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابDear Debbie
زبان کتابانگلیسی
برچسبادبیات ایالات متحده آمریکا

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۵/۰۹

داستان پر کشش و قشنگی بود، روند داستان رو دوست داشتم و تا آخرش آدم رو مجذوب خودش میکرد. به نظر من بهترین کتاب ابن نویسنده بود، هر چند ژانر ترسناک نبود.

Ghazal
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۶/۰۹

کتابیه که موقع خوندنش باید به جزئیات توجه کنید چون بعداً مشخص میشه که شخصیت‌های داستان واقعا چه جور آدمایی هستن. شخصیت اصلی داستان (دبی) توی کتاب کارهای عجیب و غریبی می‌کنه که بعداً مشخص میشه برای همه این کارها...بیشتر