کتاب کمک به نوجوانان و جوانان دارای اضطراب
معرفی کتاب کمک به نوجوانان و جوانان دارای اضطراب
کتاب کمک به نوجوانان و جوانان دارای اضطراب نوشتهٔ الیزابت هریک و باربارا ردمن وایت و هلن هادسون و ترجمهٔ معصومه میرزائی است. انتشارات رشد فرهنگ این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب کمک به نوجوانان و جوانان دارای اضطراب
کتاب کمک به نوجوانان و جوانان دارای اضطراب یک راهنمای عملی و ساختاریافته برای مدیریت اضطراب در نوجوانان و جوانان ارائه میدهد. این کتاب بر اساس تجربیات عملی و پژوهشهای روانشناختی طراحی شده و شامل برنامهای گامبهگام با جلسات آموزشی، تمرینها و ابزارهای کمکی است. هدف اصلی کتاب، توانمندسازی مربیان، مشاوران و والدین برای کمک به جوانان در غلبه بر اضطراب از طریق روشهای علمی و کاربردی است.
خواندن کتاب کمک به نوجوانان و جوانان دارای اضطراب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای مشاوران مدرسه، روانشناسان، مددکاران اجتماعی و مربیان آموزشی که با نوجوانان و جوانان کار میکنند، بسیار مفید است. همچنین والدینی که به دنبال راهکارهای عملی برای کمک به فرزندان خود در مدیریت اضطراب هستند، میتوانند از این کتاب بهره ببرند. دانشجویان رشتههای روانشناسی و علوم تربیتی نیز میتوانند از محتوای آن به عنوان یک منبع آموزشی استفاده کنند.
بخشی از کتاب کمک به نوجوانان و جوانان دارای اضطراب
"برنامه ارائه شده در این کتاب کار شامل رویکردهای جهتدار با موضوعات خاص میباشد که در هر جلسه پوشش داده شده است. هر یک از جلسات به جنبههای متفاوتی از مدیریت اضطراب میپردازد. در تجربه ما، دانشآموزان ترجیحات قوی اما متنوعی برای انتخاب انواع رویکردهایی دارند که به آنها علاقه دارند. در این برنامه، آنها تشویق میشوند تا طیف وسیعی از روشها را امتحان کنند و سپس روشهایی را که برای آنها مؤثر است، در سبک زندگی خود بکارگیرند."