دانلود و خرید کتاب مقدمه ای بر اعتیاد به مواد مخدر، درمان نگهدارنده و ارزیابی آنها ندا واحد
تصویر جلد کتاب مقدمه ای بر اعتیاد به مواد مخدر، درمان نگهدارنده و ارزیابی آنها

کتاب مقدمه ای بر اعتیاد به مواد مخدر، درمان نگهدارنده و ارزیابی آنها

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب مقدمه ای بر اعتیاد به مواد مخدر، درمان نگهدارنده و ارزیابی آنها

کتاب مقدمه ای بر اعتیاد به مواد مخدر، درمان نگهدارنده و ارزیابی آنها نوشتهٔ ندا واحد و سجاد علیزاده است. انتشارات رشد فرهنگ این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب مقدمه ای بر اعتیاد به مواد مخدر، درمان نگهدارنده و ارزیابی آنها

کتاب مقدمه ای بر اعتیاد به مواد مخدر، درمان نگهدارنده و ارزیابی آنها به بررسی جامع پدیده اعتیاد از جنبه‌های مختلف تاریخی، اجتماعی، روانشناختی و درمانی می‌پردازد. این کتاب با تحلیل علل گرایش به اعتیاد، طبقه‌بندی مواد مخدر، و معرفی روش‌های درمانی مانند درمان نگهدارنده با متادون و بوپرنورفین، به عنوان یک منبع علمی و کاربردی برای درک ابعاد پیچیده اعتیاد و راهکارهای مقابله با آن طراحی شده است.

خواندن کتاب مقدمه ای بر اعتیاد به مواد مخدر، درمان نگهدارنده و ارزیابی آنها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به متخصصان حوزه سلامت روان، پزشکان، روانشناسان، مددکاران اجتماعی، و دانشجویان رشته‌های روانشناسی، پزشکی و علوم اجتماعی که به مطالعه اعتیاد و روش‌های درمانی آن علاقه‌مند هستند، پیشنهاد می‌شود. همچنین، سیاستگذاران و برنامه‌ریزان حوزه مبارزه با مواد مخدر نیز می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.

بخشی از کتاب مقدمه ای بر اعتیاد به مواد مخدر، درمان نگهدارنده و ارزیابی آنها

«اعتیاد یکی از بزرگترین معضلات بهداشتی در دنیای کنونی است که موجب تهدید ساختارهای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشورها گردیده است. در کشور ما نیز مصرف مواد یکی از جدی‌ترین مشکلاتی است که در دو دهه اخیر تجربه شده است. مشکلات مربوط به سوءمصرف مواد در ایران سالانه میلیاردها ریال به کشور خسارت وارد می‌کند.»

چگونه فکرهای بیهوده را کنار بگذاریم
آیلسا فرانک
وصف فرشتگان
ابوالقاسم مولائی کوهبنانی
غذا خوردن برای شکست دادن بیماری‌ ها (خلاصه کتاب)
ویلیام‌دبلیو لی
فناوری و تعمیر گیربکس اتوماتیک ۴ و ۵ سرعته کیا و هیوندای HIVEC
ولی اله رفیعی
برای پدر
بهروز کدیور کالمرزی
بازشناسی الگو و یادگیری ماشین (جلد دوم)
کریستوفر ام. بیشاپ
دیدی نو به جهان