
کتاب نقش هوش هیجانی، خشم و احساس خودکارآمدی بر کیفیت زندگی معلمان
معرفی کتاب نقش هوش هیجانی، خشم و احساس خودکارآمدی بر کیفیت زندگی معلمان
کتاب نقش هوش هیجانی، خشم و احساس خودکارآمدی بر کیفیت زندگی معلمان نوشتهٔ فاطمه چچکلو است که انتشارات فرزانگان دانشگاه این کتاب را چاپ و روانه بازار کرده است.
درباره کتاب نقش هوش هیجانی، خشم و احساس خودکارآمدی بر کیفیت زندگی معلمان
کتاب نقش هوش هیجانی، خشم و احساس خودکارآمدی بر کیفیت زندگی معلمان به بررسی عوامل مؤثر بر کیفیت زندگی معلمان ابتدایی میپردازد. نویسنده در این کتاب تلاش میکند تا با ارائه تحلیلهایی روانشناختی، خواننده را با نقش و اهمیت هوش هیجانی، خشم و احساس خودکارآمدی در بهبود کیفیت زندگی معلمان آشنا سازد. این کتاب به ویژه بر تأثیر این عوامل بر معلمان مدارس ابتدایی تمرکز دارد.
خواندن کتاب نقش هوش هیجانی، خشم و احساس خودکارآمدی بر کیفیت زندگی معلمان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب به دلیل پرداختن به موضوعی مرتبط با مسائل آموزشی و روانشناسی، به طیف گستردهای از مخاطبان از جمله معلمان، روانشناسان، مشاوران، دانشجویان رشتههای علوم تربیتی و روانشناسی و همچنین افرادی که به دنبال درک بهتر عوامل مؤثر بر کیفیت زندگی معلمان هستند، پیشنهاد میشود. علاوه بر این، مدیران و مسئولان آموزشی نیز میتوانند از این کتاب برای طراحی برنامههای مؤثرتر در جهت بهبود شرایط کاری و کیفیت زندگی معلمان بهره ببرند.
بخشی از کتاب نقش هوش هیجانی، خشم و احساس خودکارآمدی بر کیفیت زندگی معلمان
«هوش هیجانی تعاملی پیچیده میان بیان ارزیابی و بهره برداری از احساسات است که بر اثر تنشهای محیطی بر افراد بروز پیدا میکند (موسکا، ۲۰۱۹). هوش هیجانی مفهومی مدرن تر است و به توانایی فرد در درک مدیریت و کنترل احساسات خود و دیگران اشاره دارد (خرم احمدی و میرزایی (۱۴۰۱)، «خشم خشم به عنوان حالت عاطفی منفی شناخته میشود که در بردارنده افزایش برانگیختگی جسمی، افکار سرزنش و انتقاد کننده و افزایش گرایش به رفتار پرخاشگرانه است. خشم تجربه ذهنی یک هیجان ناخوشایند است و به عنوان یک هیجان در طیفی از رنجش خاطر تا خشم و غضب دیده می شود که معطوف به خود دیگران و محیط است کالیستر گدس و گیبسون (۲۰۱۷) و احساس خودکارآمدي «مطابق با نظریه شناختی اجتماعی، خودکارآمدي تعیین کننده اصلی در افکار، احساسات و رفتار در موقعیتهاي تنیدگی است که خودکارآمدي پایین، باعث احساس افسردگی و اضطراب میشود و میتواند انگیزه را نابود و آرزوها را کم کند و نیز با تواناییهـاي شناختی تداخل کرده وتاثیر نامطلوبی بر سلامت جسـمانی بگـذارد و عملکـرد فـرد را کـاهش دهد (مودینو، 2019)» که با کیفیت زندگی در ارتباط هست را بررسـی نمایـد».
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۷۶ صفحه
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۷۶ صفحه