دانلود و خرید کتاب آکادمی کاوشگر (جلد پنجم، آشیانه ببر) ترودی تروت ترجمه فاطمه توحیدی
تصویر جلد کتاب آکادمی کاوشگر (جلد پنجم، آشیانه ببر)

کتاب آکادمی کاوشگر (جلد پنجم، آشیانه ببر)

معرفی کتاب آکادمی کاوشگر (جلد پنجم، آشیانه ببر)

کتاب «آکادمی کاوشگر (جلد پنجم، آشیانه ببر)» نوشتۀ ترودی تروت و ترجمۀ فاطمه توحیدی است و انتشارات هفت و نیم آن را منتشر کرده است. این کتاب،‌ پنجمین جلد مجموعۀ مهیج و علمی تخیلی آکادمی کاوشگر است.

درباره کتاب آکادمی کاوشگر (جلد پنجم، آشیانه ببر)

کتاب آشیانهٔ ببر جلد پنجم از مجموعۀ آکادمی کاوشگر به دنیای هیجان‌انگیز و پرخطر کاوشگران جوان در مناطق مختلف جهان ادامه می‌دهد. این جلد از مجموعه، داستان سفر کاوشگران به اقیانوس هند و مسابقهٔ روباتیک دوستانه‌ای است که به‌سرعت تبدیل به یک مأموریت پیچیده و خطرناک می‌شود. در اینجا، کروز و دوستانش از تجربه‌های جدید در زیر آب بهره می‌برند و اولین‌بار کروز به‌عنوان فرمانده، زیردریایی «ریدلی» را هدایت می‌کند؛ اما وضعیت به‌سرعت تغییر می‌کند. یک مأموریت برای بازسازی زیستگاه به مشکل برمی‌خورد و تیم کوستو وارد عمل می‌شود تا یکی از اعضای هیئت علمی را که در آستانۀ مرگ قرار دارد، نجات دهد. در همین حال، کروز و تیمش به دنبال قطعات گمشده از فرمول مادرش می‌روند و این بار سرنخ‌ها آن‌ها را به مقبره‌ای باشکوه در کنار صخره‌ها می‌کشاند. در این مکان، کروز با دشمنی قدیمی و آشنا روبه‌رو می‌شود که قصد دارد مانع تکمیل مهم‌ترین مأموریت زندگی او، یعنی بازیابی فرمول مادرش شود.

در طول ماجراهای کتاب آکادمی کاوشگر (جلد پنجم، آشیانه ببر)، کروز به حقایقی دست پیدا می‌کند که می‌تواند مسیر زندگی‌اش را برای همیشه تغییر دهد. او درمی‌یابد که رازهایی پشت سر داستان مرگ و زندگی‌اش پنهان است که ممکن است به بهای سنگینی برای او تمام شود. این جلد، علاوه بر ادامه‌دادن داستان جذاب و پیچیدهٔ کروز و دوستانش، ترکیب مناسبی از ماجراجویی، تکنولوژی، رقابت و مواجهه با چالش‌ها و تهدیدهای جدی را به نمایش می‌گذارد.

خواندن کتاب آکادمی کاوشگر (جلد پنجم، آشیانه ببر) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به نوجوانان ۸ سال به بالا پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب آکادمی کاوشگر (جلد پنجم، آشیانه ببر)

«کروز کنار کاپیتان روکساس در هلیکوپتر نشسته بود و در میان موج‌های آبی زیر پایش به دنبال موجی سپید و کف‌آلود می‌گشت. دو روز پیش کشتی سرفرماندهی آکادمی کاوشگر از کنیا حرکت کرده بود، بدون او.»

هویت حیوانی
علیرضا صبوری
جامع التواریخ و مجمع التواریخ؛ جلد دوم و سوم
شهاب‌الدین عبدالله خوافی مشهور به (حافظ ابرو)
همه چیز درباره خوانا
وحیده برزه
وقتی در آغوش کوه بودیم
فاطمه فروتن‌ اصفهانی
نظام مدیریت استراتژیک دفاعی؛ جلد دوم
حسن چگینی
بررسی محیط زیست از دیدگاه فقه و حقوق اسلامی و تاثیرات آن در جامعه
اسماعیل مهدیان
سیر تحول اندیشه های نظامی؛ کتاب اول (کلیات اندیشه نظامی)
محمدحسین جمشیدی
فیزیک حالت جامد
محمدباقر فتحی
تو هم می توانی لاغر شوی
ماریسا پیر
چرا درخت سیب من گلابی داد؟ (جلد چهارم)
طاهره احمدزاده هاشمی
دقیقه منهای دغدغه!