کتاب تئوری و هارمونی کاربردی گیتار (جلد اول) افشیـن محسنـی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب تئوری و هارمونی کاربردی گیتار (جلد اول)

کتاب تئوری و هارمونی کاربردی گیتار (جلد اول)

معرفی کتاب تئوری و هارمونی کاربردی گیتار (جلد اول)

کتاب تئوری و هارمونی کاربردی گیتار (جلد اول) نوشتهٔ افشین محسنی است. انتشارات آموزشی تالیفی ارشدان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب تئوری و هارمونی کاربردی گیتار (جلد اول)

کتاب تئوری و هارمونی کاربردی گیتار (جلد اول) به نوازندگان گیتار در تمام سطوح کمک می‌کند تا تئوری موسیقی را به شکلی عملی و کاربردی فرا بگیرند. آموزش‌های سنتی تئوری موسیقی اغلب با پیانو انجام می‌شود و ارتباط آن با گیتار کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد. این کتاب این شکاف را پر می‌کند و مفاهیم اساسی مانند فواصل، آکوردها، مدها و گام‌ها را به‌صورت عملی و روی گیتار آموزش می‌دهد. دیگر نیازی به یادگیری جداگانه تئوری و سپس تلاش برای پیاده‌سازی آن روی گیتار نیست. با این کتاب، به‌طور مستقیم و با ساز خود، تئوری موسیقی را درک و اجرا خواهید کرد. این اثر ارزشمند برای هر نوازنده گیتار، ضروری است.

خواندن کتاب تئوری و هارمونی کاربردی گیتار (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران موسیقی پیشنهاد می‌کنیم.

۱۴۰۴/۰۲/۱۸

متاسفانه مطالب نیمه کاره ،ذکر شدن،مثال های ناقص،بیشتر جنبه اطلاعات عمومی از نوع ناقص داره،پیشنهاد نمیکنم.چون خودم راضی نبودم.

۱۴۰۴/۰۴/۲۴

بسیار عالی خیلی کمکم کرد من خودم گیتاریست هستم لذت بردم مباحث حرفه ایی

کاربر 9420596
۱۴۰۴/۱۰/۲۹

سلام وقت بخیر از نظر بنده نسبتا کتاب خوبی بود. و میتوان بگویم کتب کاملی نبود و بیشتر خلاصه بود و کاشکی هر موضوعی را بیشتر توضیح می‌داد با این حال این کتاب چرا جلد دوم نداشت.