کتاب چگونه زبان موسیقی را بخوانیم
معرفی کتاب چگونه زبان موسیقی را بخوانیم
کتاب چگونه زبان موسیقی را بخوانیم راهنمایی است برای هر کسی که میخواهد خواندن زبان موسیقی را یاد بگیرد. این کتاب را پیتر نیکول نوشته است و امیر قربانپور ترجمه کرده است.
درباره کتاب چگونه زبان موسیقی را بخوانیم
برای مطالعه این کتاب، شما مجبور نیستید نوازند یک ساز باشید؛ البته این مهارت میتواند خیلی به شما کمک کند، چرا که تمرین نواختن ساز مهارت خواندن موسیقی را نیز تقویت میکند و از سطح انتزاع آنکم میکند. اما نوازنده بودن در اینجا ضروری نیست. ممکن است شما دلایل دیگری برای یاد گرفتن زبان موسیقی داشته باشید؛ برای مثال، شاید در یک گروه کُر میخوانیدو یا کارتان به نوعی شما را در تماس با نتهای موسیقی چاپشده قرار میدهد.
خواه شما یک نوازنده باشید، یا یک خواننده، و یا یک شنونده، دانش شما از زبان موسیقی برایتان لذتبخش خواهد بود، و البته ابزاری مفید برای ادامه مسیرتان. علاوه بر کاربردهای عملی برای هر نوازندهای، این دانش در ارائ بینشهایی در مورد چگونگی ساختار و کنار هم قرار گرفتن موسیقی به شما کمک خواهد کرد، و شما احساس درک عمیق موسیقی از درون خود را تجربه خواهید نمود.
خواندن کتاب چگونه زبان موسیقی را بخوانیم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب را به تمام علاقهمندان به موسیقی پیشنهاد میکنیم
آشنایی کامل و فنی مترجم با زبان انگلیسی و همچنین موسیقی تئوریک و عملی، کتابی خواندنی و روان، با معادلات صحیح بدست داده است.
خیلی خوبه ولی کاشکی رایگان بود 😓 من فعلا نسخه ی پیش دید رو خوندم خوب بود ولی بعضی جاها ک دخالت پرانتز بود خالی بود