معرفی و دانلود کتاب کتاب جامع سلفژ و سرایش (جلد اول) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب کتاب جامع سلفژ و سرایش (جلد اول)subscriptionAvailable

کتاب کتاب جامع سلفژ و سرایش (جلد اول)

۴.۷(از ۱۲ امتیاز)
محمدهادی عیان‌بد
انتشارات:
نشر خاموش

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کتاب جامع سلفژ و سرایش (جلد اول)

روش آموزش «کتاب جامع سلفژ و سرایش»، حرکتی پیوسته، قدم به قدم و هدفمند است که شما در این راه، با مهم‌ترین نکات بحث سلفژ آشنا می‌شوید. درکتاب اول تمرکز عمومی بر راحتی خوانش ملودی‌های گذاشته شده، یعنی فرض اولیه و کلی در تمرین‌های این کتاب، حرکت صحیح، منطقی و پیوسته ملودی است که البته با رجوع و توجه به ساختار بخش بزرگی از موسیقی جهان، فرضی کاملا بجا و منطقی است.
معرفی این کتاب در تاریخ ۲۶ آذر ۱۴۰۴ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کتاب جامع سلفژ و سرایش (جلد اول) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:کتاب جامع سلفژ و سرایش (جلد اول)
موضوع:موسیقی
حجم فایل کتاب:۱۵.۸۷ مگابایت
تعداد صفحه‌ها:۳۴۴ صفحه
قیمت کتاب:۸۲۵۶۰ تومان

۱۳۹۹/۰۹/۱۶

سلام خدمت همه ی دوستان. من اگه بخوام درباره ی کتاب نظر بدم باید بگم که عالی بود واقعا اطلاعات خوبی داشت شک نکنید واقعا چیز های زیادی یاد میگیرین از نظر من کتاب خوبی بود ممنون از طاقچه

mahshid__85
۱۳۹۹/۱۱/۲۰

کتاب خوبی بود😍

sir lancelot
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۲۱

از نظر آموزشی بسیار ضعیف و هنرجو را وابسته به ارتباط با نویسنده خود کتاب می‌کند و متد این کتاب در امتحان های ورودی هیچ یک از مراکز آموزش موسیقی کشور مورد پذیرش نیست مگر آن که خود نویسنده ی...بیشتر

MOHSEN.RC2020
۱۴۰۱/۱۲/۰۱